Je cizí věcLukas-e21 píše:jak jak????? a s jakou cizí věcí??? řádně přidělený služební vůzmarty87 píše:No jo, když jezdí někdo s cizí věcí jak ...... ?Lukas-e21 píše: nejsou, jednou namále bylo, ale pravda Koleose sem málem rozstřelil hned při první jízdě
, chybělo tak 10cm
Čerňák 15. 12. 2009
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
neni.marty87 píše:Je cizí věcLukas-e21 píše:jak jak????? a s jakou cizí věcí??? řádně přidělený služební vůzmarty87 píše: No jo, když jezdí někdo s cizí věcí jak ...... ?
mám ho v opatrování a ručím za něj, tudíž je to stejný jako by bylo moje, ba naopak si člověk dává větší pozor, neb svoje auto mám líp pojištěný než naše služebáky.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Ale nevlastníš jej, proto není tvoje. No to je jedno. Bavíme se o pikačovináchLukas-e21 píše:neni.marty87 píše:Je cizí věcLukas-e21 píše: jak jak????? a s jakou cizí věcí??? řádně přidělený služební vůz
mám ho v opatrování a ručím za něj, tudíž je to stejný jako by bylo moje, ba naopak si člověk dává větší pozor, neb svoje auto mám líp pojištěný než naše služebáky.
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
na tos příšel až teď když sme zasrali 3 stránky kecama o hovně....marty87 píše:Ale nevlastníš jej, proto není tvoje. No to je jedno. Bavíme se o pikačovináchLukas-e21 píše:neni.marty87 píše: Je cizí věc
at to nekdo smaže a bude klid
MB S212 E350 BlueTec 4-matic