NAPROSTO SOUHLASIM S HANISEM... hrrr hrrr a hovno z tohoHanis píše:Nevim přijde mi to chaotický, na čerňák se to postupně sjíždí, nikdo nepřijede přesně v sedm a než všichni dorazí zase někdo odjede do toho odjezd na bifteky. Na čerňáku je pizzerie mohlo se pokecat tam jako vždy a ne se zase courat na Pankrác. Mohli bejt srazy dva v odstupu týdne či dvou a ne jeden rozcouranej.Lukas-e21 píše:Nekdo navrch černak, pak i s bifeky, Francis řek ze by ho vykradli, kdby jel dvakrat do tydne do praglu, tak sem cinknul brtnikovi, a domluvil to na utery.když už mel bejt cernak
Jen by mě hrozně zajímalo co teda zejtra jejestli bifteky, čerňák nebo obojí nebo nic. Já jen abych stihnul utíct z práce
Sraz - Centrum Černý Most 17.8.
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
-
DC.
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole DC tohle je bordel nad bordel, nejdřív uděláš čerňák kam se podle ohlasů dostaví docela dost lidí a ty pak napíšeš jedu na bifteky, protože seš línej stát a máš hlad. Teď si vem, že z čerňáku přijede 20 lidí na biftek a otázka zní bude mít Jarda naložený maso? Třeba jo třeba neDC. píše:jedu přímo na Bifteky od 19:00...
Francis přijede na zhruba 18:00 a časem se pak pojede na Bifteky
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
no stanovisko je jasný, né?Hanis píše:Ty vole DC tohle je bordel nad bordel, nejdřív uděláš čerňák kam se podle ohlasů dostaví docela dost lidí a ty pak napíšeš jedu na bifteky, protože seš línej stát a máš hlad. Teď si vem, že z čerňáku přijede 20 lidí na biftek a otázka zní bude mít Jarda naložený maso? Třeba jo třeba neDC. píše:jedu přímo na Bifteky od 19:00...
Francis přijede na zhruba 18:00 a časem se pak pojede na Biftekyprostě není nad dokonalou organizaci.
primárně jsou Bifteky s tim, že první sraz může bejt na Čerňáku pro toho kdo chce a pak spanilou jízdou na Bifteky kdo bude chtít...
já jsem to zdaleka nechtěl komplikovat, ale události se vyvinuly jinak...
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
-
Jarda Volejník
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Tak rychle vychladni ať se ti v tom horku nekousne pumpaJirka325 píše:Kdyby jen jeden namestek....ja - namestek v kombinaci s reditelem v jedne osobe jsem taky nasranej, akorat jsem nemel zatim energii a cas si sem vylejt trochu vzteku a dat to najevo.... jak majovy pocasi
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
Hanis píše:Tak rychle vychladni ať se ti v tom horku nekousne pumpaJirka325 píše:Kdyby jen jeden namestek....ja - namestek v kombinaci s reditelem v jedne osobe jsem taky nasranej, akorat jsem nemel zatim energii a cas si sem vylejt trochu vzteku a dat to najevo.... jak majovy pocasi
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
bohuzel sem nemoh dorazit, ale mam este nejaky fotky + videa a od DCho bych chtel to co mam u nej
co DC nechces dat nekde behem tydne spicha?
co DC nechces dat nekde behem tydne spicha?
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30Takove strarosti o me zdravi. Horko ? Jaky horko, leda vam venku za okynkemHanis píše:Tak rychle vychladni ať se ti v tom horku nekousne pumpaJirka325 píše:Kdyby jen jeden namestek....ja - namestek v kombinaci s reditelem v jedne osobe jsem taky nasranej, akorat jsem nemel zatim energii a cas si sem vylejt trochu vzteku a dat to najevo.... jak majovy pocasi