Srazík J. Čechy 15.-16.5.2010 - str.6
- ..::Brutus::..
- ..::Brutus::..
..::Brutus::.. píše:KuaJa, Zachvat a Cmelak vzkazuji, ze ISo je mrdka. A vsichni se na tom shdnem. A klidne to odprasknu... (M40 rulez) (((:
tak tohle je myslím zásadní závěr celého srazu - raději to ještě odcituju, aby to brutus po vystřízlivění nemohl nějak modifikovat..::Brutus::.. píše:Tak Tony a Wild prej taky...
A Ropak rika, ze nafta patri do kamen (;

jinak děkuji Záchvatovi za uspořádání "výživné" akce, bylo to dost dobrý

Tak dorazili jsme s Tonym z Jindřichova Hradce, můžu říct že po dlouhé době jsem se hodně moc pobavil....
začalo to nezvanou návštěvou místního traktoristy Venci, který nás všechny rozesmál tak že jsme se za břicho popadali ... kdo zažil ví
dále jídlo v podobě pečeného kolene, to bylo opravdu luxusní ...
co se týká zpívajícího právníka... no zahrál jen 3 písničky
chtěl bych poděkovat všem za perfektní společnost, byli jste super
Zvláštní díky patří rodině Záchvatojc za organizaci celé akce, která se opravdu vyvedla
a Tonymu, který mě bezpečně dovezl i odvezl z této akce
Záchvatovi děkuji za svezení v jeho 2,5 ... no jede to jak kretén
a hlavně ... super boky
Těšim se na další ročník (jaro)
přetahuju foto tak sem něco dám
začalo to nezvanou návštěvou místního traktoristy Venci, který nás všechny rozesmál tak že jsme se za břicho popadali ... kdo zažil ví

dále jídlo v podobě pečeného kolene, to bylo opravdu luxusní ...

co se týká zpívajícího právníka... no zahrál jen 3 písničky

chtěl bych poděkovat všem za perfektní společnost, byli jste super

Zvláštní díky patří rodině Záchvatojc za organizaci celé akce, která se opravdu vyvedla

a Tonymu, který mě bezpečně dovezl i odvezl z této akce
Záchvatovi děkuji za svezení v jeho 2,5 ... no jede to jak kretén

Těšim se na další ročník (jaro)

přetahuju foto tak sem něco dám

EX- BMW E30 316I Beránek ve vlčím rouše
BMW E39 528i T

BMW E39 528i T

Akce povedena, Venca pobavil, Kuaja byl potrestan par rundama panaku za pozdni prichod na sraz
Zachvat chtel zvednout jedno stodvacetikilovy prase a prekvapive se nepovedlo - oba spadli na zem jak dve hovinka 
Opily Kuaja si pak daval s E39 na trave kolecka u chatek
Takze sraz hodnotim jako povedenej, tesim se na pristi a doufam ze dorazi vic lidi, a mohli podniknout treba nejakou spanilku po nasem rodnem meste 

Opily Kuaja si pak daval s E39 na trave kolecka u chatek

to je divné:..::Brutus::.. píše:KuaJa, Zachvat a Cmelak vzkazuji, ze ISo je mrdka. A vsichni se na tom shdnem. A klidne to odprasknu... (M40 rulez) (((:

Wild to pojal jako servisní víkend na tu jeho mrdku

------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
Už nikdy víc, bylo to úplně zbytečně...mě se fakt už nechce to řešit...jestli si pro to někdo přijede takhle jak to je, tak to nechám za 25 a s M techem a vším okolo na opravu za 30...já už na to nemám...
Jinak ale moc díky za půjčení nářadí a vůbec za sraz samotnej, jsem moc rád, že jsem to vychytal a nemusel v sobotu frčet...
Jinak ale moc díky za půjčení nářadí a vůbec za sraz samotnej, jsem moc rád, že jsem to vychytal a nemusel v sobotu frčet...

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
" Sraz " ? ... dá se to tak nazvat?
Bylo to taky si myslím super, hlavně fajn lidi, takové komorní .... je to hlavně o lidech, což se uplně výborně povedlo, konečně jsem mohl pořádně zapařit s lidma, které mám rád ....
Příští rok určitě znovu ..... na jaře Georgi
Bylo to taky si myslím super, hlavně fajn lidi, takové komorní .... je to hlavně o lidech, což se uplně výborně povedlo, konečně jsem mohl pořádně zapařit s lidma, které mám rád ....
Příští rok určitě znovu ..... na jaře Georgi

------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
Řekl bych to jinak, auto, které to kolečko "uďálo" není na fotce a moje stálo dole a nejeloZáchvat píše:[img=http://img185.imageshack.us/img185/6149/dsc00823l.jpg]
To kolečko vydriftil Kuaja?

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
Tož dobré to bylo, jen co je pravda (aspoň to, co si pamatuju
)
Už se těším na příští akci, počítejte se mnou
Závěrem díky všem co tam byli, že tam byli a organizátorům za zorganizování.

Už se těším na příští akci, počítejte se mnou

Závěrem díky všem co tam byli, že tam byli a organizátorům za zorganizování.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
Aha, to byl vlastne Cenda s X5, jestli si pamatuju dobreWilD píše:Řekl bych to jinak, auto, které to kolečko "uďálo" není na fotce a moje stálo dole a nejeloZáchvat píše:[img=http://img185.imageshack.us/img185/6149/dsc00823l.jpg]
To kolečko vydriftil Kuaja?![]()
![]()
Nebonzuju, ale hlásit se to musí

------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
- Ropák
- E30.cz mecenáš
- Kontaktovat uživatele:
Nafta je mrdka, a iso patří do kamen. Nebo tak ňák to bylo. To je fuk, hlavně že je večírek. Sobotu hodnotím kladně - i Záchvat mě poznal, z čehož usuzuju, že jsem nepřijel zase až tak pozdě
Kde jsou nějaký ty obrázky? S Rapidshare na mě nechoďte, nemám šajn jak se to používá
P.S. Doufám, že Kuaja našel tu lahvinku.

Kde jsou nějaký ty obrázky? S Rapidshare na mě nechoďte, nemám šajn jak se to používá

P.S. Doufám, že Kuaja našel tu lahvinku.
Nemám třícu