Výlet do továrny a muzea BMW v Mnichově - 22.10.
Tak to buď Bobika rád, že si tě nevolám já, když jsem ve vrcholný formě, to bys teprve viděl nespokojenýho zákazníkaLukas-e21 píše:ty seš věčně nespokojenej zákazníkFido píše:no to teda jo, vzpomínám, jak jsem v THC 7mě reklamoval absenci ledničkynicméně i bez ní to byla velmi příjemná cesta.

E87 120dA & G07 4.0dx
Misa píše:Tak to buď Bobika rád, že si tě nevolám já, když jsem ve vrcholný formě, to bys teprve viděl nespokojenýho zákazníkaLukas-e21 píše:ty seš věčně nespokojenej zákazníkFido píše:no to teda jo, vzpomínám, jak jsem v THC 7mě reklamoval absenci ledničkynicméně i bez ní to byla velmi příjemná cesta.
Dodnes se kolegové baví historkou (a já se stydím
), jak jsem strašně nadávala taxikáři za to, že jezdí Citroenem, a vysvětlovala mu výhody BMW

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
dej si vsechno 
továrna je jasná - program asi na hodinu a půl,
muzeum je na dlouho - tam strávíš 2-3 hodiny ani nevíš jak pokud si budeš i číst nějaký publikace co tam maj
a welt je takovej přerostlej showroom plnej novejch aut a různejch ukázek a prodejen drobností i velkejch aut

továrna je jasná - program asi na hodinu a půl,
muzeum je na dlouho - tam strávíš 2-3 hodiny ani nevíš jak pokud si budeš i číst nějaký publikace co tam maj
a welt je takovej přerostlej showroom plnej novejch aut a různejch ukázek a prodejen drobností i velkejch aut

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry