Sraz Severní Čechy
bylo to vskutku povedené setkání, rád sem poznal všechny účastníky tohodle srazu a těším se napříště
zatím pár prvních fotek na ochutnávku, zbytek až po víkendu, stejně jako i video
představte si takový malý flashback do 70-80-tých let, kdy se tyhle auta prodávaly u BMW dealerů jako nové

donutili mě pózovat

pořádná strojovna pro E30

vzorkovník barev

Vácová kráska - dík za svezení - dojmy z podvozku sou pozitivní

prostě dokonalé tvary

setkání 6er & 3er

zatím pár prvních fotek na ochutnávku, zbytek až po víkendu, stejně jako i video

představte si takový malý flashback do 70-80-tých let, kdy se tyhle auta prodávaly u BMW dealerů jako nové

donutili mě pózovat

pořádná strojovna pro E30

vzorkovník barev

Vácová kráska - dík za svezení - dojmy z podvozku sou pozitivní

prostě dokonalé tvary

setkání 6er & 3er

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Já děkuji za účast, především členům, kteří přijeli z větší dálky. Rád jsem poznal Zahyho a další účastníky, které jsem do včerejška znal jen pod nickem. Omlouvám se za ten oběd, ale holt výběr hospůdky byl v tomto počtu vozů omezen a kdybychom věděli, že to dopadne takhle, jistě by se vymyslel jiný plán. Víme pro příště. Doufám že se srazík líbil, ještě včera jsme mluvili s vedoucím prodeje od BMW Grál a vedení prý bylo nadšené, tudíž můžeme očekávat do budoucna s nějakými bonusy, uvidíme. Po této zkušenosti vím, že byla návštěvnost poměrně hojná a tak do budoucna budeme pořádat zase něco, již většího poučeni z některých nedorozumění.
Na video se těším
Na video se těším