Návrat z Plešnic - diskuze ke srazu Plesnice 2005
Re: Plešnice
Heh, doufam zes mi nechtel rozbit hubu za moje obcasne rytiMárty_ píše:Ahoj,
jen mě trochu mrzí že jsem neměl možnost se s tebou seznámit, když jsem se na tebe ptal, tak mi bylo řečeno že přijedeš v sobotu, bůh ví kdy![]()
tak třeba příště

No tak na pristich plesnicich, nebo jinym srazu....
Poznavaci znameni: zasadne vsude pozde bilym autem odrazejicim prasatka od kol

ne hubu jsem ti rozbít nechtělJirka325 píše:Heh, doufam zes mi nechtel rozbit hubu za moje obcasne rytiMárty_ píše:Ahoj,
jen mě trochu mrzí že jsem neměl možnost se s tebou seznámit, když jsem se na tebe ptal, tak mi bylo řečeno že přijedeš v sobotu, bůh ví kdy![]()
tak třeba příště
No tak na pristich plesnicich, nebo jinym srazu....
Poznavaci znameni: zasadne vsude pozde bilym autem odrazejicim prasatka od kol

Tak je to v pohoMárty_ píše:ne hubu jsem ti rozbít nechtěl, máš pravdu že jsi do mě parkrát pěkně rejpnul, ale vždycky oprávněně, měl si pravdu! a to beru, to je v pořádku, jinak bych si připadal za chvíli jako "pan všechno vim všechno znám"
viď ?

No ja predpokladam ze se chystaji, neb snad nedelam formular zbytecne, vcera jsem se dobre nasral, neb databazi mam hotovou, zobrazovani taky, ale kdyz jsem delal pole formulare, tak mi to nejak vytuhlo a form budu muset delat znova, pac jsem to blbec nemel ulozeny, jinak byla sance ze by uz byl...Tweety píše:Hele, jak je to s tima příštíma Plešnicema ? To bych tak na 85% jelA moc rád
Jak to tak vidim, tak aby se tam jeste dodala polozka na kolik % kdo prijede, aby to bylo vice vypovidajici a neprijela z registrovanejch pulka

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Až to tu bude, rád se na 85% zaregistrujuJirka325 píše:No ja predpokladam ze se chystaji, neb snad nedelam formular zbytecne, vcera jsem se dobre nasral, neb databazi mam hotovou, zobrazovani taky, ale kdyz jsem delal pole formulare, tak mi to nejak vytuhlo a form budu muset delat znova, pac jsem to blbec nemel ulozeny, jinak byla sance ze by uz byl...Tweety píše:Hele, jak je to s tima příštíma Plešnicema ? To bych tak na 85% jelA moc rád
Jak to tak vidim, tak aby se tam jeste dodala polozka na kolik % kdo prijede, aby to bylo vice vypovidajici a neprijela z registrovanejch pulka