Jinak slova asi nevystihnou Dík Wettovi, který 1; perfektně zajistil a zorganizoval 2; perfektně vyvařoval aj keď sa to nedalo žrať

no kuci jak jsem tu domaci videl... asi tam fakt zustalzdenko píše:A kde je wettak?? Ten ostal z pani domacou??
Kubajda - Tebe sem rád poznal a já právě tyto srazy 2x za rok naprosto upřednostňuju! Kam se hrabe BIG... My všichni sme BIG KKT!Kubajz von Odry píše:tak měl jsem to domů nejblíž a přijel jsem až teď - když bylo tak krasně tak jsem si ještě pojezdil po moravě![]()
Sraz byl naprosto famozní, jen se divím že to všichni a skoro všechno přežili ve zdraví... - byla to divočina.
Největší díky patří Wttovi - naprosto perfektni organizace i ful servis. -
tyhle srazy jsou mnohem lepší než celý BIG. tady si lidi aspoň fakt pokecaji, posedí, seznámí anáně znásilní ...
Tak to bude toho druhého KKT, tak mi pak do SZ napiš adresu a já Ti ji pošlu v balíčku i s tou nabíječkou, pokud bude Sleza.zdenko píše:Mikina je katkina, nabijacku mam takze to bude slezova alebo huldova. Ako dopadlo preberanie chaty?
sunda strechu a hlava ven xDD i ten windschott je na hovno xDzdenko píše:To mas za to ze si dlhy jak..