BIG BMW 2010 - 6. - 8. 8.
kdyz uz se tady bavi o tom chovani tak v nedeli rano tam naka slecna docela dost dlouho rvala :"nech ho!" a takovy podobny jakoby ten jeji samec dostaval cocku bejzbolkou... tam slo o co nevite? byl sem tak v prdeli z vecera ze sem nevstaval kazdopadne jeji rvani a pomalu breceni me probudilo a fakt to nebylo ze by zarvala jednou a dost...
http://www.cardiagova.cz
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Brzda byla domluvena takto:Pepper píše:Hele Dane , já osobně jsem tam za tu brzdu byl mooooc rád. Osobně jsem u těch kluků v pátek byl a debatoval s nima. Ale více méně mi to přišlo tak trochu, jako že ta brzda tam je primárně pro BMWklubáky. To, že se tam ti nasmlouvaní lidé nedostavili , to já neovlivním. Jak píšu výše, ty registrace na brzdu byly prostě nahovno. Příště udělat časovej harmonogram a když někdo vypadne, nebo se omluví, pak je možnost shánět někoho dodatěčně. Třeba tak, že se to vyhlásí s předstihem u moderátora do aparatury. Víc k tomu nemám co dodat.
Klubáci mají lepší cenu, přičemž ti, kteří mají rezervaci přes net, budou mít (v případě nějaké větší fronty, která by v případě lepšího počasí jistě byla) přednost. Jinak je brzda samozřejmě pro všechny, což takto bylo prezentováno od začátku.
Přesně s tímto jsem brzdaři v pátek večer předal seznam, říkal jsem mu, že "klubácká" cena je po předložení karty BMWklubu, jinak platí "běžná" cena a pokud by byl nějakej nával, ať lidi ze seznamu vezme přednostně.
Tedy přesně tak, jak to bylo domluvené. Pochybuju, že byste za takovou cenu brzdu někde sehnali, v podstatě jsme "za to" chtěli jen to, dát to lidem nějak vědět. Tedy by to bylo výhodné pro všechny - pro vás jako další atrakce, pro ostatní změření za v podstatě poloviční cenu, než jindy, pro klubáky ještě cca o kilo levněji.
To, že se o tom účastníci nedozvěděli vidím jako chybu na straně organizátorů, tyto podmínky byly domluvené od začátku.
Je třeba si uvědomit, že na jiných srazech si s tou brzdou účtuje 20 tis. jen za to, že přijede a měření je taky dražší. Nabídka za podmínek, které byly , byla pro BWMklub, proto jsme chtěli alespoň to, aby klubáci měli případně nějakou výhodu.
Nemá smysl to podle mě řešit, stejně se ničeho nedobereme, pro mě je to třeba jasný signál, jak případně naložit s podobnou nabídkou, pokud ji BMWklub dostane - rozhodně ji "nevyužijeme" na Bigu.
A když jsem u vulgárního chování, tak Booobika nebyl jediný, kdo se tak z pořadatelů choval, ať už k účastníkům, či třeba k obsluze brzdy

ano, ale to neznamená, že se bude umyslně hrabat, prostě mě tyhle myšlenkový pochody unikaj.pazda píše:Lukas-e21: kdyby se tato upozorneni a pravidla rikala u vjezdu, tak by hrabalo min lidi. Kdyz nekdo hrabe tak mu samozrejme domluvim, ale proc sproste mi unika. A pokud chcije tak proste bahno bude VZDY!! S tim je proste potreba pocitat.
Stejně chčije, bahno bude, tak si tady zaoram? přijde ti to normální?
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo a k hrabání na trávě - přijde mi úsměvný tu řešit jednu něčí otočku, když skoro celou sobotu lítaly po kempu 2 e30, 2 X5 a jedno Volvo XC90 bahnem tam a zpátky několik hodin, prostě majitelé hustoSUV poprvé v životě "využili" pohon 4x4 čímž se cítili megahustě a nikdo jim nic neřekl. Bylo to cca od oběda v podstatě do chvíle než jsem jel domů, tzn. do nějakých 19:00. A evidentně jim neřekl nikdo ani popel. Vidět to bylo snad z celého letiště, střídavě jsme je pozorovali od stanu, z runwaye, od show and shine, ... 

to mě mrzí, koho sem viděl toho sem vyřval. bohužel spousta věcí se ke mě dostalo až ex-post, když už tito jedinci nebyli, nebo nic nedělali.Dan td píše:Jo a k hrabání na trávě - přijde mi úsměvný tu řešit jednu něčí otočku, když skoro celou sobotu lítaly po kempu 2 e30, 2 X5 a jedno Volvo XC90 bahnem tam a zpátky několik hodin, prostě majitelé hustoSUV poprvé v životě "využili" pohon 4x4 čímž se cítili megahustě a nikdo jim nic neřekl. Bylo to cca od oběda v podstatě do chvíle než jsem jel domů, tzn. do nějakých 19:00. A evidentně jim neřekl nikdo ani popel. Vidět to bylo snad z celého letiště, střídavě jsme je pozorovali od stanu, z runwaye, od show and shine, ...
Ale pokud někdo něco vidí, i když neni pořadatel, tak snad neni problem tomu dotyčnému něco říct.
A těm kteří tak udělali děkuji, pár vás bylo.
Ja se bez mučení přiznám, že sem šel v cca:11:30 spát a vzbudil sem se až na vyhlašování výsledků to bylo někdy po třetí odpoledne....pak sem byl na spanilce.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
mě by třeba zajímalo,proč lidi spracovávající výsledky zařadili mojí
e30 316i s 2700ccm motorem do vyšší kategotie (nad 150ps) ?? měl jsem v autě klasickou etu se kterou jsem se registroval ale bohužel jsem ji nerozběhl,nakonec jsem zastavěl m44b19 ale to pořád nemění nic na kategorii... nechápu.bohužel jsem na to přišel až v neděli večer.stejně to sem píšu jen abych si vylil srdíčko že jsem nedostal pohárek
tak příště
Rom3l 1234
e30 316i s 2700ccm motorem do vyšší kategotie (nad 150ps) ?? měl jsem v autě klasickou etu se kterou jsem se registroval ale bohužel jsem ji nerozběhl,nakonec jsem zastavěl m44b19 ale to pořád nemění nic na kategorii... nechápu.bohužel jsem na to přišel až v neděli večer.stejně to sem píšu jen abych si vylil srdíčko že jsem nedostal pohárek

Delphin-Metallic e30 M42 b18 1895 cm3
To muselo bejt nad tvoje síly říct u vjezdu co máš za motorRom3l píše:mě by třeba zajímalo,proč lidi spracovávající výsledky zařadili mojí
e30 316i s 2700ccm motorem do vyšší kategotie (nad 150ps) ?? měl jsem v autě klasickou etu se kterou jsem se registroval ale bohužel jsem ji nerozběhl,nakonec jsem zastavěl m44b19 ale to pořád nemění nic na kategorii... nechápu.bohužel jsem na to přišel až v neděli večer.stejně to sem píšu jen abych si vylil srdíčko že jsem nedostal pohárektak příště
![]()
Rom3l 1234

3M3 Team Olomouc
Bohyn the dumbass, Česnek the crazyass & Denda the niceass
http://www.youtube.com/user/smokenmon
318isf 318is 316i **isF-18 in progress**
Asi chyba v registraci ...Rom3l píše:mě by třeba zajímalo,proč lidi spracovávající výsledky zařadili mojí
e30 316i s 2700ccm motorem do vyšší kategotie (nad 150ps) ?? měl jsem v autě klasickou etu se kterou jsem se registroval ale bohužel jsem ji nerozběhl,nakonec jsem zastavěl m44b19 ale to pořád nemění nic na kategorii... nechápu.bohužel jsem na to přišel až v neděli večer.stejně to sem píšu jen abych si vylil srdíčko že jsem nedostal pohárektak příště
![]()
Rom3l 1234

Jinak když vidím v registraci 316i a za tím kolonku obsah 2700 , nenapadlo by mě, že v tom je slabá eta ... ta práce s přestavbou snad ani nestála za to

320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring

- Luboš_325i
Taky, ostatně jako všchni předemnou bych chtěl moc pochválit partu lidí, kteří se o celý sraz postarali tak, že nebylo co vytknout (snad jen to zmiňovaný počasí, ale zase to berte tak, že se mohli zklouznout i majitelé 316i ...
) Takže za nás obrovská 1* !
PS: Spanilka byla super, jen místama jsme museli my (ke konci kolony) fakt uhánět, 90 obec neobec, abysme stíhali ostatní.

Taky jsem rád, že nedošlo k žádnýmu zranění, nebo "srážce", ikdyž občas se ty "drifty" zvládaly dost zajímavě ... (proti mě najednou v hodinách tříca v kábru, trochu jsem se lek ...
)
A to, že se navzájem "báwaři" vytlačovali z bahniště jsem já osobně bral jako samozřejmost a pár aut tak pomohl vyprostit.
No a nakonec se chci jen zeptat, u tý druhý poloviny RZtky stála nějaká slečna s foťákem, tak kdyby náhodou byl nějakej snímeček mojí calypsorotový, sedanový dvaapůle (e36) byl bych strašně vděčen !
Ahoj BIGu a příští rok !

PS: Spanilka byla super, jen místama jsme museli my (ke konci kolony) fakt uhánět, 90 obec neobec, abysme stíhali ostatní.

Taky jsem rád, že nedošlo k žádnýmu zranění, nebo "srážce", ikdyž občas se ty "drifty" zvládaly dost zajímavě ... (proti mě najednou v hodinách tříca v kábru, trochu jsem se lek ...

A to, že se navzájem "báwaři" vytlačovali z bahniště jsem já osobně bral jako samozřejmost a pár aut tak pomohl vyprostit.
No a nakonec se chci jen zeptat, u tý druhý poloviny RZtky stála nějaká slečna s foťákem, tak kdyby náhodou byl nějakej snímeček mojí calypsorotový, sedanový dvaapůle (e36) byl bych strašně vděčen !
Ahoj BIGu a příští rok !

... '91 VW Golf mk. II 1,6 GTD + BBS RS ...
" No smoke, no fun ! "

ex BMW: e30 2.5 - e36 2.5
" No smoke, no fun ! "

ex BMW: e30 2.5 - e36 2.5
vůbec ne,když si mě tam ťukali do kompu u vjezdu tak se mi ještě smáli že tam mám etusmokenmon píše: To muselo bejt nad tvoje síly říct u vjezdu co máš za motor ...

no ta práce s etou nestála za to,proto jsem ji vyhodil a namontoval is

jinak dodatečně musim říct že sraz byl fajn,díky všem organizátorům že pro nás dělaj takovouhle akci na kterou se těšim celej rok.
Naposledy upravil(a) Rom3l dne 09. 08. 2010 20:09, celkem upraveno 1 x.
Delphin-Metallic e30 M42 b18 1895 cm3
jinak mám pocit, že brněnská kolona výslovně upozorněna na přísný zákaz klouzání po trávě nebyla ... jel sem s mattyxem a jenom sme dostali pochvalu, že jedeme z krásného města Brna a jestli sme někdo z okolí ...
každopádně už to nemá cenu řešit ... s autem tam nikdo zapadlej do pondělí nezůstal, žádný újmy na majetku ani zdraví nebyly, takže bych to uzavřl jako takovej ten sraz, kterej byl dobrej, ale počasí pokazilo, co mohlo ...
příští rok bude určitě pěkně a všechny ty "problémy" co letos byly příště nebudou a tak si tu nebudeme nadávat do debilů, mrdek a podobně
každopádně už to nemá cenu řešit ... s autem tam nikdo zapadlej do pondělí nezůstal, žádný újmy na majetku ani zdraví nebyly, takže bych to uzavřl jako takovej ten sraz, kterej byl dobrej, ale počasí pokazilo, co mohlo ...
příští rok bude určitě pěkně a všechny ty "problémy" co letos byly příště nebudou a tak si tu nebudeme nadávat do debilů, mrdek a podobně

Škoda Fabia 1.2TSI 12'
ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power

ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'

Suzuki Swift 1.0 98'

BMW E30 318i M10 85'

///MHD Power

Hele, mně to je v celku i jedno. Ten dotyčnej, na koho moje přítelkyně mluvila musí moc dobře vědět o kom je řeč (já nevím kdo to byl), ale i tak je mi to jedno.. Lidi co chtěli pomoct se naštěstí našli a já jim ještě jednou moc děkuju a hádat se tady rozhodně nechci. Blbej nejsem a rozjet jsem se rozjel dost, ale široký kola a bahno a dešť a...... a auto prostě jelo pořát bokem dolů a já nechtěl projet stánkem plným lidí, tak jsem ubral a už to stálo na místě. Takže takpazda píše:magiccc:
Jenze ono nejde jen o spinavy boty, ja kdyz jsem slapl kdekoliv mimo travu tak jsem mel okamzite botu plnou vody. A litajici bahno od kol je mnamka kterou si taky radsi necham ujit, kdyz jsem videl tu E65 jak nahazoval bahnem vsechny co ho tlacili. Kdybych mel sebou gumaky, rybarsky kalhoty a plastenku tak nemam problem koholiv zatlacit.
Je snad jasny ze kdyz tim chci projet tak se musim rozjet, pokud mi to nedojde a zustanu tam, tak jsem uvizl vlastni blbosti a nemuzu cekat ze se kvuli me nekdo dobrovolne vyvali v bahne. Takze mrdky neni zrovna vhodny osloveni. Ale jak rikam nevim jestli to bylo na nas protoze jsme tam stanovali taky.

Tím končím...
Děkujeme za sraz a těšíme se na další ročník

ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
- MattyX
doslova do písmene se řeší sračky
když nejde o život jde o hovno
klid a nohy v teple
nemá cenu to řešit 

Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8
¨tguatgi
JJ, už to chápu..jakožes měl byt stejně v té nižší...Rom3l píše:vůbec ne,když si mě tam ťukali do kompu u vjezdu tak se mi ještě smáli že tam mám etusmokenmon píše: To muselo bejt nad tvoje síly říct u vjezdu co máš za motor ...né nesmáli ale ptali se mě jestli tam mám 2,7 tak jsem řikal že to nevyšlo a že je tam teď is. no a pak už jen igelit na bordel,krátký instrukce a tradá,takže jsem měl asi víc řvát aby si to přepsali,ale ve výsledku je to stejně jedno.nevadí,příště si dám snad větší pozor.
no ta práce s etou nestála za to,proto jsem ji vyhodil a namontoval is
jinak dodatečně musim říct že sraz byl fajn,díky všem organizátorům že pro nás dělaj takovouhle akci na kterou se těšim celej rok.

3M3 Team Olomouc
To je nic - jak se před tebou z ničeho nic neválí tříca na boku, tak jde o hovno...Luboš_325i píše:
Taky jsem rád, že nedošlo k žádnýmu zranění, nebo "srážce", ikdyž občas se ty "drifty" zvládaly dost zajímavě ... (proti mě najednou v hodinách tříca v kábru, trochu jsem se lek ...)

To Chuck: Hmm, dobrá chuťovka, tos ještě něco vyzobal, ne?

Naposledy upravil(a) Míšánek dne 09. 08. 2010 22:04, celkem upraveno 1 x.
No smoke, no fun...

pazda píše:magiccc:
Jenze ono nejde jen o spinavy boty, ja kdyz jsem slapl kdekoliv mimo travu tak jsem mel okamzite botu plnou vody. A litajici bahno od kol je mnamka kterou si taky radsi necham ujit, kdyz jsem videl tu E65 jak nahazoval bahnem vsechny co ho tlacili. Kdybych mel sebou gumaky, rybarsky kalhoty a plastenku tak nemam problem koholiv zatlacit.
Je snad jasny ze kdyz tim chci projet tak se musim rozjet, pokud mi to nedojde a zustanu tam, tak jsem uvizl vlastni blbosti a nemuzu cekat ze se kvuli me nekdo dobrovolne vyvali v bahne. Takze mrdky neni zrovna vhodny osloveni. Ale jak rikam nevim jestli to bylo na nas protoze jsme tam stanovali taky.
Jen tě doplním,to projetí bahnem není jen o tom se pořádně rozjet,ale je to taky o sladění nohy se spojkou,pokud máš v noze alespoň trochu cit a držíš si spojku v záběru,tak to bahno projedeš,je jasný,že když někdo drží plnej knedlík tak se zahrabe,je to prostě jako v zimě na neprotažené silnici....
M10B18 Power e30....
M21D24 dehet Power e28......
M43B19 Compact Power ISádlo...
M40B18 Sněhulák Power e30......
Zajištění STK + ME , autoservis
M21D24 dehet Power e28......
M43B19 Compact Power ISádlo...
M40B18 Sněhulák Power e30......
Zajištění STK + ME , autoservis