ty seš kdo, že o tom máš takový přesný přehled?Jork007 píše:Ale největší dík,stejně patří Bodimu a Peperovi ! Ti se z 90% starají o tento sraz
Já můžu někomu moje číslo přenechat, isseta nejspíš nepojedeDC píše:ty seš kdo, že o tom máš takový přesný přehled?Jork007 píše:Ale největší dík,stejně patří Bodimu a Peperovi ! Ti se z 90% starají o tento sraz
já si až doteď bláhově myslel že máme na akci všichni stejný podíl spolupráce![]()
2Tweety: policie je informovaná, ale nebudou do toho zasahovat
AD REGISTRACE: JE UZAVŘENA POUZE REGISTRACE PŘES INTERNET, JE ALE SAMOZŘEJMĚ MOŽNÉ PŘIJET I BEZ REGISTRACE - ČÍSLO DOSTANETE U VSTUPU A U ČASOMĚŘIČŮ SE DOZVÍTE JESTLI JE JEŠTĚ MÍSTO V JEDNOTLIVÝCH DISCIPLÍNÁCH
DC píše:ty seš kdo, že o tom máš takový přesný přehled?Jork007 píše:Ale největší dík,stejně patří Bodimu a Peperovi ! Ti se z 90% starají o tento sraz
já si až doteď bláhově myslel že máme na akci všichni stejný podíl spolupráce![]()
2Tweety: policie je informovaná, ale nebudou do toho zasahovat
AD REGISTRACE: JE UZAVŘENA POUZE REGISTRACE PŘES INTERNET, JE ALE SAMOZŘEJMĚ MOŽNÉ PŘIJET I BEZ REGISTRACE - ČÍSLO DOSTANETE U VSTUPU A U ČASOMĚŘIČŮ SE DOZVÍTE JESTLI JE JEŠTĚ MÍSTO V JEDNOTLIVÝCH DISCIPLÍNÁCH
Wickerman píše:Ježiš,co to tu řešíšJe to Teamová práce tak se o to nestarej
joo??? Tak ten bych chtěl vidět! To musí bejt sranda pomáhat a chránit!alá TřícaLukas-e21 píše:ale dělali, jeden kombik je v čr snad ještě ve služběgeorgewolfik píše:bude! máš maják?Tweety píše:Bude na spanilku policie ?
myslím že tříci v policejních barvách nedělali...budeš průkopník a ještě v m-tenchniku!!!![]()
![]()
![]()
ee ona nepomáhá ani nechránígeorgewolfik píše:joo??? Tak ten bych chtěl vidět! To musí bejt sranda pomáhat a chránit!alá TřícaLukas-e21 píše:ale dělali, jeden kombik je v čr snad ještě ve služběgeorgewolfik píše: bude! máš maják?
myslím že tříci v policejních barvách nedělali...budeš průkopník a ještě v m-tenchniku!!!![]()
![]()
![]()
georgewolfik píše:joo??? Tak ten bych chtěl vidět! To musí bejt sranda pomáhat a chránit!alá TřícaLukas-e21 píše:ale dělali, jeden kombik je v čr snad ještě ve služběgeorgewolfik píše: bude! máš maják?
![]()
![]()
naopak vetsinu casu stravi tim jak nejlepe ochranit sebe, coz neni vubec sranda...!!georgewolfik píše:Hanzz píše:dyt to taky PCR nedelaLukas-e21 píše: ee ona nepomáhá ani nechrání