Super , budu se těšitTweety píše:Tak mi přišla nejšťastnější SMS za poslední půl roku.....jeduuuuuuu
BIG BMW 2007
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
No to bych docela rád!!! Přijedu až v sobotu odpolko, doufám, že to stihnu na spanilku! Takže mě pak najdi, zřejmě ho asi znáš, tím pádem i poznášVLADAS píše: Ahoj , doufám že pojedeš , moc rád stebou dám řeč o tvém isku , jestli chceš znát jeho minulost .

Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba 
Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125

drakes-318is-t39895.html
To je jasný , sám nad ti uvažujuTweety píše:Já myslím že si to spousta lidí třeba i po cestě rozmyslíDC píše:mám bohužel nepříjemnou zprávu pro všechny účastníky, kteří neposlali zatím registraci nebo přijedou až přímo na letiště - kvůli velkému zájmu sme na limitu propustnosti trati RZ, tudíž uzavírám registrace pro RZ

BMW je láska na celý život
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
No já spíš myslim obráceně. Spousta lidí se vždy na něco přihlásí a pak se na to vykašle. Já to měl minulej rok právě opačně, po zkušební jízdě jsem se proklínal a tak jsem se letos pro prdel přihlásil. Beru pár zimáku na dojetí a frčim
Nečekám super časy, chci se svézt pro prdel, minulý rok to bylo boží
A M3 E30 v akci, Vladasi, asi bych se s tebou svezl

A M3 E30 v akci, Vladasi, asi bych se s tebou svezl

Tweety píše:No já spíš myslim obráceně. Spousta lidí se vždy na něco přihlásí a pak se na to vykašle. Já to měl minulej rok právě opačně, po zkušební jízdě jsem se proklínal a tak jsem se letos pro prdel přihlásil. Beru pár zimáku na dojetí a frčimNečekám super časy, chci se svézt pro prdel, minulý rok to bylo boží
A M3 E30 v akci, Vladasi, asi bych se s tebou svezl![]()
Jasně že tě svezu , ale teprv uvažuju o sprintu a spanilka ta je jasná , to je povinost .
BMW je láska na celý život
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
No snad nebude! Snad to organizátoři s pomocí nás všech zvládnou. Hlavně z toho důvodu, že na tuning srazech jsou vesměs takový rádoby tunerové a machýrci, kdyžto mezi námi snad tací nejsouMax-Max píše:ja se jen bojim aby to nebyla nezvladnutelna masovka typu Mimon

Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125

drakes-318is-t39895.html
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
No na seznamu registrovanejch nenímihals píše: takze Velky Tuner Vlada neprijede?

Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125

drakes-318is-t39895.html
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Co RZ?? M3 na to má!! Já se v loni bál o auto a byl jsem na jistotu 9.....VLADAS píše:Tweety píše:No já spíš myslim obráceně. Spousta lidí se vždy na něco přihlásí a pak se na to vykašle. Já to měl minulej rok právě opačně, po zkušební jízdě jsem se proklínal a tak jsem se letos pro prdel přihlásil. Beru pár zimáku na dojetí a frčimNečekám super časy, chci se svézt pro prdel, minulý rok to bylo boží
A M3 E30 v akci, Vladasi, asi bych se s tebou svezl![]()
Jasně že tě svezu , ale teprv uvažuju o sprintu a spanilka ta je jasná , to je povinost .
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
ja jen rikam ze pri masovce je vetsi riziko pruseru, kor u silnejch aut... taky hrozi ze v noci tam bude silenej bordel a muze se stat, ze nekdo neudrzi nervy a dramticky vyresi hluk v blizkem okoli..DC píše:kdo se bojí nesmí do lesaMax-Max píše:ja se jen bojim aby to nebyla nezvladnutelna masovka typu Mimon![]()
nehledě na to že v porovnání s Mimoňí a ostatníma mega tuning srazama je tohle vcelku malý setkání příznivců značky
ja jsem zvedavej jak to, panove organizatori zvladnete a jak dlouho vam bude trvat uklidit ten bordel po akci, protze prave u masovky je jiste, ze tam ten bordel zustane kvalitnej. Drzim palce.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Ja si myslim ze kazdy normalni clovek , nebo spolecnost lidi si veme ssebou na openair sraz pytel na bordel a bude bordel hazet tam a pred odjezdem si po sobe uklidi uz jen z principu jako podekovani organizatorum za akciMax-Max píše:ja jen rikam ze pri masovce je vetsi riziko pruseru, kor u silnejch aut... taky hrozi ze v noci tam bude silenej bordel a muze se stat, ze nekdo neudrzi nervy a dramticky vyresi hluk v blizkem okoli..DC píše:kdo se bojí nesmí do lesaMax-Max píše:ja se jen bojim aby to nebyla nezvladnutelna masovka typu Mimon![]()
nehledě na to že v porovnání s Mimoňí a ostatníma mega tuning srazama je tohle vcelku malý setkání příznivců značky
ja jsem zvedavej jak to, panove organizatori zvladnete a jak dlouho vam bude trvat uklidit ten bordel po akci, protze prave u masovky je jiste, ze tam ten bordel zustane kvalitnej. Drzim palce.

- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Myslím,že by bylo dobrý to i organizovat celý den na konci sprintů.Prostě by se vždy skupina vracela najednou.Né že by dva pitomci letěli a proti nim se někdo vracel...
Má mi v noci někdo něco udělat s autem.Tak přijde pár negrů s letlampama a ....
Zvládnout se to dá(pořádalli jsme sraz).350 tuningáčů+čumilové-parkoviště zvlášt.
Má mi v noci někdo něco udělat s autem.Tak přijde pár negrů s letlampama a ....
Zvládnout se to dá(pořádalli jsme sraz).350 tuningáčů+čumilové-parkoviště zvlášt.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
ano, mas pravdu. ovsem loni sem odchazel jako jeden z poslednich z Hoskovic, po mne az Hory s Pepprem, a odpadu mimo pytliku ktere se fasovali pri vjezdu tam bylo hodne. O tom pisu, ne o tom, ze normalni clovek po sobe neuklidi. Kapisto, amigo?GeorgosAc píše:Ja si myslim ze kazdy normalni clovek , nebo spolecnost lidi si veme ssebou na openair sraz pytel na bordel a bude bordel hazet tam a pred odjezdem si po sobe uklidi uz jen z principu jako podekovani organizatorum za akci
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220