BIG BMW 2012
Jinak chci se zeptat jestli bude nějaká zásadní změna v programu oproti minulým ročníkům? Hlavně co se týče doprovodnejch akcí pro lidi, který nechtějí celej den sprintovat a jezdit po rz? Tuším že snad na prvním BIGu byly předváděcí jízdy v novejch BMW od nějakýho autosalonu, a bylo i víc stánků s občerstvením atd.. A co třeba nějaká kapela na páteční večer, o tom se neuvažuje? Myslim že by se tu našlo víc lidí než jen já, který by si chtěli v pátek večer poslechnout nějakou muziku atd (tím nemyslím otevřený kufry a navzájem se přehlušující ducducduc).. 
Přecejen už se BIG změnil docela v monster sraz a "čumilů" mi tam skoro přišlo víc než "závodníků", tak by to chtělo i zapracovat na tomhle, i když samozřejmě chápu že plno věcí je ovlivněnejch počasím.

Přecejen už se BIG změnil docela v monster sraz a "čumilů" mi tam skoro přišlo víc než "závodníků", tak by to chtělo i zapracovat na tomhle, i když samozřejmě chápu že plno věcí je ovlivněnejch počasím.
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
Albert : Jestli můžu něco prásknout, tak je něco v jednání, aby nějaká zábava byla
To už však záleží na pořadatelých 

E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
Ano za to se přimlouvámAlbert píše: (tím nemyslím otevřený kufry a navzájem se přehlušující ducducduc)..

hulda píše:U takové slastné hudby neusneš? Co tu dělášCubrd píše:Hlavně to chce zkrotit ty omezovače po nocích, pak se ti závodníci nemůžou pořádně vyspat![]()
![]()
btw je to jediný čas, kdy si užit volný plac
Jako i když jsem velký milovník tohoto odvětví tak ve dve ráno mě to vážně nebaví, protože jsem nervní když mě někdo zbudí a já už pak blbě zaberu. Však já letos těm dotyčnejm vytru zrak na sprintu, i nevyspalej

- podkolenka
- člen E30.cz
gtgg
N s tim nevyspáním mě ani nemluvte, ale mohl za to účastník naší výpryvy samozřejmě
Hlavně mi nikdo nečórujte 15ku prosím, už ji mám obří na autě, tak ať mi to sedí...a letos nebudu 15ej na RZtě

Hlavně mi nikdo nečórujte 15ku prosím, už ji mám obří na autě, tak ať mi to sedí...a letos nebudu 15ej na RZtě

3M3 Team Olomouc
Bohyn the dumbass, Česnek the crazyass & Denda the niceass
http://www.youtube.com/user/smokenmon
318isf 318is 316i **isF-18 in progress**
Bohyn the dumbass, Česnek the crazyass & Denda the niceass
http://www.youtube.com/user/smokenmon
318isf 318is 316i **isF-18 in progress**
Jo to je ten místní násoska s činčilou,jo?
Tomu jsem se poprvé slušně divil,to jsem ještě myslel,že je to někdo z "bmw komunity",než se mi podalo vysvětlení
Jinak letos plánuju vyrazit co nejdřív.Loni mě trochu zamrzelo,že jsem nestíhal a dovalil jsem až dýlejc,kdy už to bylo tak nahnutý s místem,že se nedal ani postavit stan,byl jsem rád že jsem vůbec našel flek na zaparkování a nocleh v autě
Kousek zatravněný plochy na parkování navíc by bodlo

Tomu jsem se poprvé slušně divil,to jsem ještě myslel,že je to někdo z "bmw komunity",než se mi podalo vysvětlení

Jinak letos plánuju vyrazit co nejdřív.Loni mě trochu zamrzelo,že jsem nestíhal a dovalil jsem až dýlejc,kdy už to bylo tak nahnutý s místem,že se nedal ani postavit stan,byl jsem rád že jsem vůbec našel flek na zaparkování a nocleh v autě

Kousek zatravněný plochy na parkování navíc by bodlo