Ústí nad Labem

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 03. 01. 2005 16:11

loza píše:maca,co to tady ctu? ledviny a ledviny. ty jsi pekny kabatnik. jeste nedavno jsi stal jen za vw a to nekolik let. stacilo jen jedno krive sluvko na VW a to mysleno i v zertu, a byl si nepricetny. aby si takhle,jak menis znacky a presvedceni ze dne na den,nemenil i kamarady.
Hele,nepleť se nám do člena jó ?! :D

maca
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maca » 08. 01. 2005 18:23

loza- ja na BMW nikdy nezanevrel! a vw ma taky svy misto v srdci i nadale! to jen ty si porad jen SAAB,SAAB a stary nakonec koupis pinona! jinak na kamarady sem taky nezanevrel, ale tvuj SEF mi zakazal za tebou chodit do dilny! znas to....jinak si myslim, ze vis kde me v pripade nouze najdes! jinak v litvinove v baziku stoji krasavec Corrado v zeleny metle a be papiru, uz sem se na nej informoval, je to jen 16V a cena je astronomickych 165000, takze asi z toho nic nebude! a zase zustanu u bmw, jinak sem zjousel kajovo 320 na nasem zkusebnim kopci a od 0 sem tam mel 150 a mozna by slo i vic, ale na tech 18 se to edalo udrzet! :oops:
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi :mrgreen:

loza

Příspěvek od loza » 09. 01. 2005 20:57

maca,ja jsem sice saab saab,ale pinon byla prvni znacka co jsem uznaval a nikdy jsem ji neopustil. ted mam obe znacky,ktere se mi osvedcily.

maca
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maca » 10. 01. 2005 18:17

a ja myslel, ze prvni byly skodovky? jinak si na tom stejne jako ja! taky u me bylo bmw, pak vw a zase zpatky bmw! no, ale nejsem takovej burzoust, abych mohl zivit dve auta najednou jako ty! :roll: ty snad pichas pumparky, nebo nevim! :lol: :lol: :lol: :lol:
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi :mrgreen:

Odpovědět