1 jarni bmw sraz v Moravskem Berouně 24 dubna uprava data
jestli bude co pít tak ja určitě a jestli ne tak ja si dovezu 

EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
Jak tě znám tak tam dorazíš dřív než já a to vyjedu o dost napřed. ty naše cesty jsou hrozné takže pojedu uplně pijanko po tom co jsem zjistil že je jedno kolo naprasklé(Tlak zatím drží asi už je to i delší dobu) tak bude možná po cestě i technická zastávka na rezervu hold poslední dobou se dařígeorgij.d píše:nejspíše přibublám později, do dvou musím šaškovat v robotě
mi povídej, předevčírem mi jeden kkt nacouval s mondeem do masky a ta je komlet v prdeli, asi měl zrcátka jen na okrasuMalutky píše:............... hold poslední dobou se daří

E30 325i wait for renovation
E30 325i Mt1 maybe for rescue - fuck it, Rest In Pieces
Felicia pick-up briketa power renovation in progres
Opel vectra b daily use
E30 325i Mt1 maybe for rescue - fuck it, Rest In Pieces
Felicia pick-up briketa power renovation in progres
Opel vectra b daily use
zevnitř koplé není člověka co mi to zavaří a druhého co mi to osostruží mám nebojgeorgij.d píše:mi povídej, předevčírem mi jeden kkt nacouval s mondeem do masky a ta je komlet v prdeli, asi měl zrcátka jen na okrasuMalutky píše:............... hold poslední dobou se daříto kolo máš parsklé z venku nebo zevnitř? Skoro vše jde spravit

neboj večer budeš zasPinki píše:Já jsem ještě našrot,doufám že náš pilot už je střízlivý![]()

EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
Tak už i já jsem dorazil domů po menší zastávce u M40Turbasa-tan666 píše:vsem dekuji za spolupraci a hlavne ucast bylo to dobry na prvni sraz urcite neco prichystame na prazdniny
fotky kubajz tak ze je zrejme sem da az dorazy dom

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
mnohokrát děkuji za velice podařenou akci. - jen škoda že se více lidí neučastnilo sprintů a slalomu.
viděl jsem hromadu opravdu výborných aut a rád prohodil pár slov s jejich majiteli. - pinkimu se ještě jednou dodatečně omlouvám že jsem ho hned nepoznal - nějak mi vůbec nedošlo že jsi to ty čoveče
nasbíral jsem hodně inspirací a těším se na zopáknutí - místo je to na tyhle akce jak dělané snad by se tento sraz mohl stat i tradičním
- fotky se momentálně zpracovávají - počítam že večer je sem nahážu - mějte strpení
viděl jsem hromadu opravdu výborných aut a rád prohodil pár slov s jejich majiteli. - pinkimu se ještě jednou dodatečně omlouvám že jsem ho hned nepoznal - nějak mi vůbec nedošlo že jsi to ty čoveče

nasbíral jsem hodně inspirací a těším se na zopáknutí - místo je to na tyhle akce jak dělané snad by se tento sraz mohl stat i tradičním
- fotky se momentálně zpracovávají - počítam že večer je sem nahážu - mějte strpení

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
takže fotky ke stažení tady
viewtopic,p,644036.html#644036
a prosil bych zveřejněníí časů ve slalomu
- nechci se chlubit jen porovnat s ostatními... 
viewtopic,p,644036.html#644036
a prosil bych zveřejněníí časů ve slalomu