Stacilo se optat na pouziti textury bych ti dal svoleni. Za protihodnotu. Treba za slevu na nizkotlake cidlo ke klime?Jirka325 píše:Jakakoliv podobnost s Francisovym formularem na Lanov je ciste nahodnachtel jsem si pujcit i texturu, ale nic se nema prehanet
![]()
BMW Plešnice kdo by jel?
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Dik, zas tak hezkej neni, hledelo se jen na ucel a funkcnostpetr e28 píše:Jirko, hezkej formulář

Ale treba se trochu zdokonali a bude se pouzivat na vsechny mozny srazy

Uz chystas VIP flek z cervenym kobercem ?Flery píše:dobrá práce

Uz jsem byl linej tam davat texturu, to me jenom tak napadlo, ale Flery ti prej to cidlo u me koupi a da ti ho jako darek, ty nas obchodnikuFrancis píše:Stacilo se optat na pouziti textury bych ti dal svoleni. Za protihodnotu. Treba za slevu na nizkotlake cidlo ke klime?

No vidis to, jak ses slepej a ty dva pred sebou nevidisMao píše:Tak jsem se zaregistroval...jsem druhejse čtyřkou
![]()

No dobre, tak zkratka je videt, ze jsem byl peclivy a otestoval to i po uploadnuti na net, jenomze MySQL mrska neumi pocitat, tak si holt nak zapamatovala me testovaci udaje, ktere jsem vymazal a pocitala dal

Par kliknuti a je to opravene....tak uz jsi opravdu druhej a az budu koukat na zaznamy, jak se to hezky rozrusta, tak se snad i hecnu a prepisu ti ten objem na 2,5

a jeste k tomu napises objem, kterej je uvedenej v litrech v ccm, no styd se

Bonda jsem chtěl já, mám ho v telefonuJa si taky rikal, ze bych si dal 007, ale preci jenom proc si hrat na Bonda, kdyz jsem The One

....ale nechtěl jsem to zbytečně komplikovatMao to zase komplikuje ... ach jo

jenže to by bylo aby tady pekař Fikux nedržkoval
member of zewl crew
Staci si vsimnout l v zavorceMao píše:![]()
![]()
to jsou ti co nečtou návody, legal notices a podobný pikačoviny co zdržujou

No jo, osud, mam rad automatizaci bez prace, takze vse plne automatizovane, vcetne cislovaniMao píše:Bonda jsem chtěl já, mám ho v telefonu

Mao píše:....ale nechtěl jsem to zbytečně komplikovat![]()
jenže to by bylo aby tady pekař Fikux nedržkoval

No to teda doufam, na to taky cumim, krom Fleryho samy sestivaly a skoro nikdo nechce sprintovat ? To snad nepetr e28 píše:moc zájemců na sprint není, ale to se snad časem podá

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
presne termin nevim ani ja ale už sem to psal tak doufam ze to vide..normalne se sraz pripravuje min 2 x tak dlouho...takže zatim je 10 lidí + 10 se jich nedostalo na net..pokud nebude ucast min 50 registrovanych aut de to do haje to je jasny..pac i z 50 lidi nemusi 10 priject a vono to neni za dara
lidi hlaste se!

lidi hlaste se!
Tel : 773 622 822
Tak já bych taky jel. Už sem se zaregistroval a dostal sem docela příhodný číslo .. 11 .. kobra 11 .. ten trapnej seriál
Budu mít privilegium a přijel bych XeMou, ale vezmu za to pravděpodobně radar. Jestli se mi ho nepodaří zajistit, tak přijedu s Luckym325i.
Jinak, podle toho kde se to nakonec bude konat, jestli se to podaří dotáhnout do konce, a podle délky letiště ... kdyby sem tu grilovačku přivezl, tak nemá cenu měřit maximálky, protože to vezme max. do 250 a wod dvoustovky vejš se stává, že to kolemjedoucí auto třeba nezměří vůbec
Ale to tak jedno z deseti. Vono stačí centimetr šoupnout s hlavou radaru a zase to bude něco počítat
Byl by to radar bez záznamu, takže jenom vizuálně a hlasově informuje o rychlosti projíždějícího auta. Pochybuju, že by mi pučili služební auto, abych vám mohl udělat fotky
Ale na to, aby ste zjistili, kolik vám při kilu nebo dvoukilu proměřuje tacháč, to bohatě stačí. Je to sice přitroublá trojnožka, ale měří velice přesně. A taky si můžete zjistit, kolik můžete mít ve skutečnosti v obci na tacháči, aby vás nezměřili
Zrovna sem přišel z noční a na benzině sem v jednom časopise četl (samozřejmě že o přestávce
), že ve Švýcarsku budou zvyšovat už tak dost vysoký sankce za přestupky. Jenom pro informaci namátkou, co mi utkvělo v paměti .. pokud se řidič dopustí během dvou let dvou lehkých pokutovaných přestupků, odnímá se mu řidičák nejméně na dobu jednoho měsíce. Pak to tam je nějak rozdělený na další počty měsíců. A co je zajímávý ... pokud se řidič dopustí tuším pěti lehkých pokutovaných přestupků nebo čtyř středních přestupků během 10 let !! , odnímá se řidičák trvale !! Tak fakt lajznout si tam něco je wo hubu. To u nás .. škoda mluvit. To pak nemusí mít ani tolik policajtů, protože není třeba vytvářet Kryšoty, páč tam fšichni fšechno dodržujou. Když sem se zmínil o těch Kryšotech ...
... ve dnech 7., 8. a 9. v září si užijete ...
A čím míň policajtů, tím vyšší platy a nižší korupce. Se nedivím ve skopčákově, když tam má policajt přes 2 t euro. Vedoucí dálničního oddělení v Německu má 8.000,- eur !!! A náš šéf má něco přes 20 t ..
Ale zase melu o něčem, o čem sem vůbec nechtěl
Takže na sraz bych jel, pokud možno s radarem. Možná zajistím i nějakou lepší videokameru, ta se postaví za radar tak, aby bylo vidět na displej (vono to teda říká tu rychlost .. to je docela sranda .. takže to na tý kameře bude i ze zvukovým rychlostním údajem) a je to lepší než nějaká rozmazaná fotka.
Jinak mi to nedá abych se nezmínil ...
Už nevím kdy sem to četl, kdo to psal (radši) ...
Ale šlo o to, že si musí postěžovat na policii při spanilý jízdě skrz Lány a okolí ... Jak to tam JEDEN (byl v autě sám, k tomu se taky dostanu) vařil na majáky, aby kolonu zastavil .. a že si neuvědomí, že vlastně zastaví celou dopravu ve Vrchlabí ... si myslím, že to nezastavil zase na tak dlouho, aby někoho blokoval a vůbec se mu nedivím, že to udělal. A aby čekal, jestli už poslední auto z Vrchlabí vyjelo nebo asi ne, to je taky blbost. A to, že si někdo myslí, že někoho ohrozil při předjíždění kolony .. nevím, já to neviděl a co nevidím sám, tak nevěřím. Jo, skoro každej když je naštvanej, tak dokáže jet jako prase. Možná to nemusel tak krouhat, nic by mu neuteklo. Ale aby jezdil někdo při spanilce v protisměru a dokonce snad po chodníku ... !!! sami dobře víte, kolik lidí za volantem v koloně bylo nalitejch !! A dál si myslím, že to vzal dost dobře, protože nikde nikdo žádný dusno nedělal, byť tím, že by se dávalo třeba namátkou dejchat ..
Je pravda, že policie musí bejt o pořádaným srazu informovaná a že nic nepovoluje ... povoluje to obec ... a myslíte si, že když tam někdo z oddělení zavolá, aby to nepovolili, že to obec povolí ?
Trošku lituju organizátora "Lánova", pokud vše zůstane tak jak je, tak to bude mít příští rok na talíři ... a příjemný to moc nebude o to povolení žádat ...
A taky trošku lituju toho policajta, kterej byl v tu dobu sám na celej obvod, kterej mu přísluší, protože nejsou peníze na lidi a přes den většinou na obvodě slouží jeden člověk ! Dovedu si představit těch telefonů, co je to v ulicích za bordel a jak všem důchodcům v telefonu musí něco namlouvat a vysvětlovat ... Kdyby důchodci viděli, že auto od oddělení ani nevyjelo, byl by další pofírung. Se nedivím, pokud do toho měl tři vykradený sklepy, jedno auto, nějakou rvačku, domovní hádku a pak deset telefonů, že někdo jezdí po chodníku, že na ten plyn felicie trošku šlápl .. Kdo tu práci nedělá, tak to nikdy nepochopí ..
No a už sem se rozepsal zase o "kravinách"
A to sem se chtěl jen registrovat

Budu mít privilegium a přijel bych XeMou, ale vezmu za to pravděpodobně radar. Jestli se mi ho nepodaří zajistit, tak přijedu s Luckym325i.
Jinak, podle toho kde se to nakonec bude konat, jestli se to podaří dotáhnout do konce, a podle délky letiště ... kdyby sem tu grilovačku přivezl, tak nemá cenu měřit maximálky, protože to vezme max. do 250 a wod dvoustovky vejš se stává, že to kolemjedoucí auto třeba nezměří vůbec

Ale na to, aby ste zjistili, kolik vám při kilu nebo dvoukilu proměřuje tacháč, to bohatě stačí. Je to sice přitroublá trojnožka, ale měří velice přesně. A taky si můžete zjistit, kolik můžete mít ve skutečnosti v obci na tacháči, aby vás nezměřili

Zrovna sem přišel z noční a na benzině sem v jednom časopise četl (samozřejmě že o přestávce

... ve dnech 7., 8. a 9. v září si užijete ...
A čím míň policajtů, tím vyšší platy a nižší korupce. Se nedivím ve skopčákově, když tam má policajt přes 2 t euro. Vedoucí dálničního oddělení v Německu má 8.000,- eur !!! A náš šéf má něco přes 20 t ..
Ale zase melu o něčem, o čem sem vůbec nechtěl

Takže na sraz bych jel, pokud možno s radarem. Možná zajistím i nějakou lepší videokameru, ta se postaví za radar tak, aby bylo vidět na displej (vono to teda říká tu rychlost .. to je docela sranda .. takže to na tý kameře bude i ze zvukovým rychlostním údajem) a je to lepší než nějaká rozmazaná fotka.
Jinak mi to nedá abych se nezmínil ...
Už nevím kdy sem to četl, kdo to psal (radši) ...
Ale šlo o to, že si musí postěžovat na policii při spanilý jízdě skrz Lány a okolí ... Jak to tam JEDEN (byl v autě sám, k tomu se taky dostanu) vařil na majáky, aby kolonu zastavil .. a že si neuvědomí, že vlastně zastaví celou dopravu ve Vrchlabí ... si myslím, že to nezastavil zase na tak dlouho, aby někoho blokoval a vůbec se mu nedivím, že to udělal. A aby čekal, jestli už poslední auto z Vrchlabí vyjelo nebo asi ne, to je taky blbost. A to, že si někdo myslí, že někoho ohrozil při předjíždění kolony .. nevím, já to neviděl a co nevidím sám, tak nevěřím. Jo, skoro každej když je naštvanej, tak dokáže jet jako prase. Možná to nemusel tak krouhat, nic by mu neuteklo. Ale aby jezdil někdo při spanilce v protisměru a dokonce snad po chodníku ... !!! sami dobře víte, kolik lidí za volantem v koloně bylo nalitejch !! A dál si myslím, že to vzal dost dobře, protože nikde nikdo žádný dusno nedělal, byť tím, že by se dávalo třeba namátkou dejchat ..
Je pravda, že policie musí bejt o pořádaným srazu informovaná a že nic nepovoluje ... povoluje to obec ... a myslíte si, že když tam někdo z oddělení zavolá, aby to nepovolili, že to obec povolí ?
Trošku lituju organizátora "Lánova", pokud vše zůstane tak jak je, tak to bude mít příští rok na talíři ... a příjemný to moc nebude o to povolení žádat ...
A taky trošku lituju toho policajta, kterej byl v tu dobu sám na celej obvod, kterej mu přísluší, protože nejsou peníze na lidi a přes den většinou na obvodě slouží jeden člověk ! Dovedu si představit těch telefonů, co je to v ulicích za bordel a jak všem důchodcům v telefonu musí něco namlouvat a vysvětlovat ... Kdyby důchodci viděli, že auto od oddělení ani nevyjelo, byl by další pofírung. Se nedivím, pokud do toho měl tři vykradený sklepy, jedno auto, nějakou rvačku, domovní hádku a pak deset telefonů, že někdo jezdí po chodníku, že na ten plyn felicie trošku šlápl .. Kdo tu práci nedělá, tak to nikdy nepochopí ..
No a už sem se rozepsal zase o "kravinách"

A to sem se chtěl jen registrovat

všechno vysvětlím .. a když ne, tak to okecám