Srazík J. Čechy 15.-16.5.2010 - str.6
Georg: Mno jo, když my máme s Davidem školu
Cmelak: No, to se máme na co těšit...přijedem a budou vychlastaný všechny "zásoby"
Že prej to "uďáli" nějací dva Milánci 
EDIT: Me si Zachvate napis Pa, So, aby to bylo splavne

Cmelak: No, to se máme na co těšit...přijedem a budou vychlastaný všechny "zásoby"

EDIT: Me si Zachvate napis Pa, So, aby to bylo splavne

Naposledy upravil(a) WilD dne 09. 09. 2009 05:09, celkem upraveno 1 x.
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
Vážení, týden dopředu, tzn. tento víkend, bych potřeboval vědět, kdo, kdy, na jak dlouho a v kolika lidech přijede, po kolika lidech a s kým bude chtít spát na chatkách ... prostě potřebuju zarezervovat chatky, aby se nestalo, že nebudou. Jinak v podstatě tímto mé aktivity skoro končí a ostatní bude na nás všech, jak se budeme bavit.
Co mohu slíbit je, že pivo bude
Prase nebude
Možnost střelby na střelnici u hospody, asi pouze v sobotu dopoledne - taky by záleželo na počtu zájemců.
Pokud by byl zájem, tak domluvím s hospodskou a upeče kolena, aby bylo něco na zub. To zas potřebuju ale vědět, jestli Pá nebo So ... radši bych viděl ty kolena na sobotu.
Možná se objeví i zpívající právník - hraje na kytaru a to velmi dobře. A prozradím, je tady z fora
Prosím tedy pokud možno závazně tento víkend.
Díkes
Co mohu slíbit je, že pivo bude

Prase nebude

Možnost střelby na střelnici u hospody, asi pouze v sobotu dopoledne - taky by záleželo na počtu zájemců.
Pokud by byl zájem, tak domluvím s hospodskou a upeče kolena, aby bylo něco na zub. To zas potřebuju ale vědět, jestli Pá nebo So ... radši bych viděl ty kolena na sobotu.
Možná se objeví i zpívající právník - hraje na kytaru a to velmi dobře. A prozradím, je tady z fora

Prosím tedy pokud možno závazně tento víkend.
Díkes
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
- ..::Brutus::..
Takze ja bych jel z Patka na Sobotu plus v sobotu bych odjel az skoro v nedeli:D tzn. v sobotu pozde noci, abych stihl ty kolena no:D
Pro vsechny jihocechy protoze mi to věčně przní se píše muj nick DAUDGEN, jinak jsem David nebo Dave jak kdo chce:D
Nalepky vezmu sebou tak mi tu nahlaste kolik jich mam vzit abych jich mel dost.....

Pro vsechny jihocechy protoze mi to věčně przní se píše muj nick DAUDGEN, jinak jsem David nebo Dave jak kdo chce:D
Nalepky vezmu sebou tak mi tu nahlaste kolik jich mam vzit abych jich mel dost.....

BMW 530dAt M-paket - Dailycar
BMW 544iAt - 400m 15,51 - Plný auto lidí a plnej kufr

BMW 320i - Showcar, funcar, oldcar etc.
- Ropák
- E30.cz mecenáš
- Kontaktovat uživatele:
Zdar, tak mně aspoň 2 ks vezmi, ať si taky zhyzdím svůj sekundární peklostroj. Jinak já se závazně účastním až od sobotního večera, a to ještě nevím v kolik slepičích dorazím. Chatky mi netřeba, zem hřeje v tuhle roční dobu ještě pěkněDaudgen píše:Nalepky vezmu sebou tak mi tu nahlaste kolik jich mam vzit abych jich mel dost.....
![]()
![]()

Nemám třícu 

Chtel bych oznamit ze ucast me osoby pada a to z nekolika duvodu...
1) Nejsem po zdravotní stránce uplně fit
2) Nastupuju v pondělí do skoly do Prahy
3) Nemam svoje auto a musim si pro nej jet do Plzně
Ať jsem přemýšlel jak jsem přemýšlel tak jsem nic nevymyslel. Nemá cenu abych jel 180km někam, kde bych předal nálepky, snědl buřta, znova nastydl, a v podstatě vám kazil pohodu protože nepiju. V neděli jedu dělat na autě do Plzně a odtud odjíždím do Prahy takže jediný možný den kdy mám čas se sbalit je zitrek. Moc se omlouvám adresy kam chcete poslat nálepky mi pošlete do SZ ja vam to poslu...
Děkuju za pochopení Dave
Zachvate jestli si kvuli me neco rezervoval a mam neco zaplatit tak mi posli cislo uctu a ja to tam poslu dekuju Dave.....
Jeste jednou se omlouvám tak a teď do mě....
Ať jsem přemýšlel jak jsem přemýšlel tak jsem nic nevymyslel. Nemá cenu abych jel 180km někam, kde bych předal nálepky, snědl buřta, znova nastydl, a v podstatě vám kazil pohodu protože nepiju. V neděli jedu dělat na autě do Plzně a odtud odjíždím do Prahy takže jediný možný den kdy mám čas se sbalit je zitrek. Moc se omlouvám adresy kam chcete poslat nálepky mi pošlete do SZ ja vam to poslu...
Děkuju za pochopení Dave
Zachvate jestli si kvuli me neco rezervoval a mam neco zaplatit tak mi posli cislo uctu a ja to tam poslu dekuju Dave.....

BMW 530dAt M-paket - Dailycar
BMW 544iAt - 400m 15,51 - Plný auto lidí a plnej kufr

BMW 320i - Showcar, funcar, oldcar etc.
Sorry za OT, já na ten sraz nejedu, ale co máš za nálepky? Já totiž dlouho shánim ty klubový kulatý nálepky na okno a v příslušnym tématu se nikdo nehlásí, že by je prodával, tak mě napadlo, když to tu tak čtu, jestli je náhodou nemáš tyDaudgen píše:Chtel bych oznamit ze ucast me osoby pada a to z nekolika duvodu...
Děkuju za pochopení Dave

A doufám že když budeš chodit do školy tady v Praze, že se potkáme na regionále

Jinak přeju ať se sraz vyvede a všichni si to užijete!

E30 320i 87' Zinnoberrot
- ..::Brutus::..