Asi bude ještě zíííma. Jak jsem napsal, že ušetřím štávu a navíc taky ušetřím za parkovné nebo vstupnémeda. píše:Jaký je důvod toho, že nechceš vytáhnout vůz

DC píše:tak do hor jo a na renocar ne? no styď se
Renocar není žádnej adrenalin !!!meda. píše:Se musím přiznat, že Tvoje zprávy čtu několikrát, než to celé pochopím. Jak ríká DC. Tak do hor jo a na renocar ne?
Kurna Jorrasimo , nedelej Vlastu a dojed.. mas to pekny.... ja bych te vzal ,a le mam to casove vselijaky a mozna ani nepojedu svojim autem....jorassimo píše:Stejně nedojedeš, bydlíš daleko !!! Stejně nikdo na mou miláčka nemrkne. Proč bych zajel do okruhu, nechci platit na okruhu.DC píše:no tak právě máš dovýzt svoji káru abysme se na ni mrkli a ještě si můžeš zajezdit na okruhu
Když peníze ,které jinak vyplázneš za předražený permice na horách, dáš na okruhu za jízdy, tak adrenalinu si taky užiješ a taky se i něco naučíš. Ale pokud se chceš vážně nudit, ikdyž se budou ostatní bavit, tak prosímjorassimo píše: .....Já nemám čeho stydět, já prostě miluji snow prkno a mám rád a potřebuji adrenalin....
DC si okruh ujít nenechájorassimo píše:Stejně nedojedeš, bydlíš daleko !!! Stejně nikdo na mou miláčka nemrkne. Proč bych zajel do okruhu, nechci platit na okruhu.DC píše:no tak právě máš dovýzt svoji káru abysme se na ni mrkli a ještě si můžeš zajezdit na okruhu
jo a Douby se zlobit na Meda! nemel ses mi ozvat tak pred mesicem?meda. píše:Jo, Meda se zlobitjorassimo píše:Jejda, na mě meda zlobí !!!!!meda. píše:NeNa horách taky není sucho.
![]()
Jiříku, dnes jsi byl u mně, tak co se ptášBrno jedem