NEJVĚTŠÍ SRAZ KLUBU E30 NA MORAVĚ - BMWCULT - 2008!!!!!!!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
a možná si všichni můžeme změnit podpis tady na fóru a hodit tam odkaz na tohle vlákno
'92 318iS Touring M-technic II
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
taky si myslím že se to nasbírá
jsem koukal že v seznamu mám jen jednu osobu ale já si vždy vozím nějáke kočky sebou
jo a jedna určitě dorazí i svou e30 aby jste se podívaly že i holky umí postavit celkem pěkné auto
(teda pokud jí konečně v sotei vymění převodovku už tak jím to trvá skoro měsíc pořád se jen vymlouvají na něco) no a rostíku budeš sklamany žádny gripen jen zlín326 a 43pořádná česká kvalita a pro odvážlivce ruský antonov an2 tzvANDULA ta má aspoň pořádny hvězdicovy motor a dvě křídla
a dveře z kterych se vyhazujou za letu ti co zlobí nebo přeberou 

To bych strašně chtěl vidět holky, co umí postavit celkem pěkné auto !!! A holky umí opravit, hmm. To bych potřeboval. Já teda neumím opravit, ale upéct buchtu to umím i uvařit supr oběd, ale nikdy jsem nevařil oběd sám, jen šup do mikrovlnky to umím. To bych teda strašně chtěl vzít holku !!!

Naposledy upravil(a) jorassimo dne 21. 05. 2008 05:33, celkem upraveno 1 x.
- Chuck47
- E30.cz mecenáš
hele Dixi nechceš sem pak ty vizitky nahodit? myslím že by se hodily víc lidem...Dix píše:Neměj strach... je to zatím čerstvý a zatím daleko a dost lidí jezdí na dovolené hned 1.červencový týden, takže by měli bejt už zpátky...![]()
Jinak já si udělám malé "vizitky" s důležitými informacemi a pokud někde narazím na nějaké báwo, tak ji šoupnu za stěrač, je to celkem zajímavá akce a i nějakej neklubák by se mohl přijet aspoň podívat, přeci jen je to tady dost netradiční, takže by to mělo i nějaké obyčejné lidi aspoň inspirovat a mohli by přijet i jen na čumendu
Myslím že dost lidí takové akce zajímají, ale nemají přístup k informacím...
jorassimo - kdo není registrovaný mailem není oficiálně. pošli mail tak jak je to napsané v prvním textu a budeš oficiálne.
letáky mám na starost já takže tady je máte a můžete si je vytisknout sami a klidně dávat každému za stěrač já budu moc rád - jinak jsem ochoten i poslat je někomu poštou kdyžtak mi napište sz.
JO a ze zadu by měla být mapka ale nemusí. Jde o to že na té mapce je i spanilá jízda - není vidět ale je tam a tím pádem ti co budou mít leták tak se jim jen řekne a ukáže kudy se jede a hotové -
stačí to vytisknout na černobílé tiskárně na a4 a pak to střihnot na půl a je to.
kdo chcete poslat už vytisknuté pište mi.
Budeme velice rádi za každou pomoc - čím víc nás přijede tím lépe.

letáky mám na starost já takže tady je máte a můžete si je vytisknout sami a klidně dávat každému za stěrač já budu moc rád - jinak jsem ochoten i poslat je někomu poštou kdyžtak mi napište sz.
JO a ze zadu by měla být mapka ale nemusí. Jde o to že na té mapce je i spanilá jízda - není vidět ale je tam a tím pádem ti co budou mít leták tak se jim jen řekne a ukáže kudy se jede a hotové -
stačí to vytisknout na černobílé tiskárně na a4 a pak to střihnot na půl a je to.
kdo chcete poslat už vytisknuté pište mi.
Budeme velice rádi za každou pomoc - čím víc nás přijede tím lépe.

je tam napsané že budeš objednávat blbinky a hračky, ne? Přece nelžu, píšu pravdu. Máš snad v mozku ementál ???Paja píše:no řeknu vám to tak - byly jsme na hodně místech a spousta lidí nás odmítla nevím proč byli jsme kultivovaní a měli vše připravené. ale i tak - nebo se nám neozvali, atd. Ředitel letiště nám ihned vyšel vstříc a v klidu jsme se dohodli - pokud se sraz povede uděláme ještě jeden letos na podzim jako rozlučku s létem. jinak máme v plánu každý rok dělat tyhle srazy a věřte mi budou kruté. lepší a lepší. máme toho spoustu v plánu a mohli bychom toho udělat spoustu i ted ale pokud se nepřihlásí dost lidí tak nemůžeme riskovat a objednávat ty blbinky a hračky co jsme měli v plánu.
jooo tohle tak to by byly horolezecké stěny, trampolíny, skákací lana na blbnutí, potom takový fotbálek nafukovací, a spousta jiných atrakcí které můžu mít.
Naposledy upravil(a) Paja dne 21. 05. 2008 18:58, celkem upraveno 1 x.
- kamikaze5100
aleluuuja,tak uz jsem se tady konecne dobelhal,ale nemuzu potvrdit 100% ucast po oba dva dny od rana az do...rana?
kazdopadne se prijedu podivat jak Rostik jezdi slalom kolem vypitych flasek
(na petrvaldske se ted dobre litalo kolem kuzelu!!!
jak opravuji cestu ), registraci poslu.
jinac dneska jeste vytisknu mini plakat a budu tim vabit v obchode slecny,
co jezdi s bmw (par jich znam co litaji s Z3 2.8, E46 330d,...
)
jinac pevne verim v hojnou ucast, casu je dost a s blizicim se dnem D podle me bude naskakovat mnozstvi potencialnich nadsencu.
mozna do te doby dam i auto do betelneho stavu,jinak pojedu na kole a
nalepim si na zadek znak brambory
hojte chalani
R.o.bert.ino

kazdopadne se prijedu podivat jak Rostik jezdi slalom kolem vypitych flasek

jinac dneska jeste vytisknu mini plakat a budu tim vabit v obchode slecny,
co jezdi s bmw (par jich znam co litaji s Z3 2.8, E46 330d,...

jinac pevne verim v hojnou ucast, casu je dost a s blizicim se dnem D podle me bude naskakovat mnozstvi potencialnich nadsencu.
mozna do te doby dam i auto do betelneho stavu,jinak pojedu na kole a
nalepim si na zadek znak brambory

hojte chalani
R.o.bert.ino

ex. BMW E30 316i
Paráda,konečně nějaká akce poblíž...
semnou můžete počítat,registrační mail odešlu,jen nevím čím dojedu,teda BMW to bude ale jaké..
to nevím...
Moje e38 740 6kvalt jde z domu rovnou k Rostikovi,takže bude v dobrých rukou a jsem zvědav co předvede krom toho alkoholu a lítání
semnou můžete počítat,registrační mail odešlu,jen nevím čím dojedu,teda BMW to bude ale jaké..

Moje e38 740 6kvalt jde z domu rovnou k Rostikovi,takže bude v dobrých rukou a jsem zvědav co předvede krom toho alkoholu a lítání

Ex e30-3x318i,2x320i,327e,325i,e34-2x520i,4x525i12v,3x525i24v,M5,525TDS už nikdy!e38 730iA,740iAL,naposled e38 740i 6-gang

Ja to nechci kupuju si feliciiDenisexik píše:Paráda,konečně nějaká akce poblíž...
semnou můžete počítat,registrační mail odešlu,jen nevím čím dojedu,teda BMW to bude ale jaké..to nevím...

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA