Tak to sedíYXOman píše:Tak to vezmu eště pro jistotu zakrslýho králíka pro dietáře FleryhoBlumen_071 píše:a pri nejhorsim snime psyYXOman píše:... jídlo u Horyho bylo vždycky bez chyby!

Jinak si tě, vás znamenám

Tak to sedíYXOman píše:Tak to vezmu eště pro jistotu zakrslýho králíka pro dietáře FleryhoBlumen_071 píše:a pri nejhorsim snime psyYXOman píše:... jídlo u Horyho bylo vždycky bez chyby!
Člověče to mě nenapadlo... mění se tím pro vás něco.? Teda pro všechny. Museli bysme to hned posunout až někam na 21.3.Max-Max píše:Hele, Miso, ted koukam pristi kalendar a to jsou Velikonoce!!!
Sem si řikal, že mi tam ty Velikonoce nějak nehrajouMax-Max píše:ted koukam ten termin co Misa urcil a to je 8-15, takze svy predchozi hlody beru zpet, pac tenhle termin je uplne bez zavad![]()
su kokot, omlouvam se
hele, ja ty tvoje sambukovy a absintovy party uz znam, mne letos nedostanesHory píše:sakra, sakra. Modlete se za sníh... Vleky sice jedou všechny, ale chtělo by to přikrmit...
No ale co, zábavu si umíme najít i jinou, že![]()
![]()
![]()
Tak se těšim, už jen cca dva měsícéééééééééééééé............
No loni sem dostal spíš sám sebeMax-Max píše:hele, ja ty tvoje sambukovy a absintovy party uz znam, mne letos nedostanesHory píše:sakra, sakra. Modlete se za sníh... Vleky sice jedou všechny, ale chtělo by to přikrmit...
No ale co, zábavu si umíme najít i jinou, že![]()
![]()
![]()
Tak se těšim, už jen cca dva měsícéééééééééééééé............
Vleky sou v provozu, dokonce i ten co mám před domem.Flery píše:stav snehu?? me by zajimalo proc mam zimni gumy u nas v plzni byl snih vsehovsudy 2 hodinyjinak sucho a sníh zname jen z fotek
![]()