Hoškovice 2007- rady a návrhy
me by se libily opet nejake nove bmw kocary,ktere bychom si mohli projet..minuly rok jsem neodolal a ta jizda v "petce" byla pro me opravdu neco noveho. letos treba neco z jednickove rady, trojka je taky jeste neokoukana,sestka..z4,pro fajnsmejkry sedma,pro shoppingmaniaky x3,x5???
chci toho moc?? nemam to odhodlani jen tak prijet do showroomu a prosit je o moznost svezeni,kdyz vim,ze si hned tak rychle na podobnou karu nevydelam..

ex. BMW E30 316i
Jednali jsme s BMW Palasgrand, ale zatím se nevyjádřili ...RobCz píše:me by se libily opet nejake nove bmw kocary,ktere bychom si mohli projet..minuly rok jsem neodolal a ta jizda v "petce" byla pro me opravdu neco noveho. letos treba neco z jednickove rady, trojka je taky jeste neokoukana,sestka..z4,pro fajnsmejkry sedma,pro shoppingmaniaky x3,x5???chci toho moc?? nemam to odhodlani jen tak prijet do showroomu a prosit je o moznost svezeni,kdyz vim,ze si hned tak rychle na podobnou karu nevydelam..
Z jiného zdroje jsem zaslechl, že ta firma končí... resp. už nebude autorizovaný dealer, ale jen servis.
Jako zpestření jsem domluvili půjčovnu motokár. Nebudou to klasické malé káry, ale větší. Odkaz na firmu je zde:
http://home.arcor.de/streetkart/
320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring

Bylo to v pohode , trochu divny bylo ze jsme se nekde nedoptali co se bude dit dal ( rz , sprint , spanilka ) proste jsme vzdy cekali az se neco semele , jinak stanek s obcerstvenim (asi jako jeden z mala) neodsuzuju. Vemte si ze jedete buh vi odkad , je vedro jak ... Musite postavit stanek , chladit "suroviny" , zaplatit personal , a hlavne splnovat naky hygienicky normy a nekdo necekal ze bude takova ucast (taky steaky dosli v pulce den) tak da takovy ceny aby se mu to vyplatilo . Postavte mi tam stanek s lednickou , dejte mi dve holky (hezky , jednu blondynu a jednu brunetu ) a ja si privezu nalozeny maso z tesca a muzu je strilet za 20ku bo s tim nemam zadnou praci ...
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
co udelat nejako verejnou sbirku "nepotrebnych a zajimavych "
veci a z nich pak udelat tombolu_? zase by se dala z toho vydelat nejaka ta solidni kacka na daksi rocnik
mam v garazi plno prome zbytecnosti a nekomu by to treba udelalo radost

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

pokud vím, tak každý u vstupu dostal program a tak to bude i teď a bude zas moderovaný program, který se pokusíme zas trošku vylepšit
tombola není špatný nápad - na vánočních biftecích sme si s tombolou užili hodně srandy
pokud by někdo měl tu iniciativu, tak může vymyslet pravidla takové tomboly pro BIG BMW sraz - nutno však počítat že se může sejít velké množství věcí
tombola není špatný nápad - na vánočních biftecích sme si s tombolou užili hodně srandy

pokud by někdo měl tu iniciativu, tak může vymyslet pravidla takové tomboly pro BIG BMW sraz - nutno však počítat že se může sejít velké množství věcí
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
no ale zase si pak i velke mnozstvi veci muzes odvezt
udelal bych neco jako verejnou sbirku u vchodu a pak prodaval "listky" s cislem a ty by se pak nejak losovali, nebo neco podobneho,nebo kazdy veci pridelit cislo a ty pak losovat, cena listku treba 5kc, at je to lidovy 

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
V rámci jednoduchosti organizace by mohly lístky do tomboly nabízet u vjezdu - např. pro začátek každý účastník jeden. Ceny by se potom " seskupily " dle počtu lístků, když jich bude víc, pokud by jich bylo méně, tak holt nevyhraje každý. Asi bych dal i to, že každý kdo přiveze cenu do tomboly, má lístek zadara, ať je motivace něco přivéztmaca píše:no ale zase si pak i velke mnozstvi veci muzes odveztudelal bych neco jako verejnou sbirku u vchodu a pak prodaval "listky" s cislem a ty by se pak nejak losovali, nebo neco podobneho,nebo kazdy veci pridelit cislo a ty pak losovat, cena listku treba 5kc, at je to lidovy

-
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že se ti to líbilo....petak píše:Mno osobně se mi BIG 2006 Líbil jen spanilka mohla být delší a taky se mohlo jet pomaleji každý to tam nezná a může lehce zabloudit to je jediná výtka jinak super doufám že letos dorazíme ve větším počtu z našeho regionu
A ke spanilce...letos bude delší, ale pomaleji jet už nemůžu. Loni jsem nepřekročil 40kmh

Je fakt, že když jede přes 100aut, tak se to bude trhat, ale s tím nic nenadělám. Asi bude nejlepší poapelovat na všechny účastníky spanilky, aby jeli co nejplynuleji....žádný brzda-plyn

Vyřádit se potom můžete na letišti po návratu

320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring