Musíš trénovat postřeh, aby tvoje reakční doba byla kratší, než doba aktivace výbojekFikux píše:... snažim se to už půl roku na fotce zachytit
Sraz Čerňák 25.11
- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
Ten Útrek byltaky kvůli tobě no nic budem pokračovat ve čtvrtkáchDAN píše:Podle fotek to vypadá na docela zdařilou akci. V kině dávali akorát nějakýho Matriksce, na to žena ani za boha nechtěla jít, i když jsem se ji snažil vysvětlit, že je to hodně dobrej film, no taksme zůstali doma a ušetřili, já se na to vys.ru
![]()
Život je jen náhoda .....
2DAN: holt je vidět, kdo doma velíIvo píše:Ten Útrek byltaky kvůli tobě no nic budem pokračovat ve čtvrtkáchDAN píše:Podle fotek to vypadá na docela zdařilou akci. V kině dávali akorát nějakýho Matriksce, na to žena ani za boha nechtěla jít, i když jsem se ji snažil vysvětlit, že je to hodně dobrej film, no taksme zůstali doma a ušetřili, já se na to vys.ru
![]()
2Ivo: a není to nakonec jedno??
- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
Jasně že je ale ten čtvrtek se mi zdá takovej pohodovější?,??!!!kdo. píše:2DAN: holt je vidět, kdo doma velíIvo píše:Ten Útrek byltaky kvůli tobě no nic budem pokračovat ve čtvrtkáchDAN píše:Podle fotek to vypadá na docela zdařilou akci. V kině dávali akorát nějakýho Matriksce, na to žena ani za boha nechtěla jít, i když jsem se ji snažil vysvětlit, že je to hodně dobrej film, no taksme zůstali doma a ušetřili, já se na to vys.ru
![]()
, nesměju se, znám to
![]()
2Ivo: a není to nakonec jedno??
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Me uterek vyhovuje, muzu jet uz v poledne a zaridit si spoustu jinych zalezitosti. Ve ctvrtek muzu vyrazit nejdrive po 17. hodine od nas a pak je to jen vylet.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Sorycheck Ivo. Na to nevím jak reagovat. Chtěl jsi mi udělat radost, souhlasil jsi s úterým, i když máš radši čtvrtky. Tak se nezlob. Někdy se stanou věci, který nejdou moc ovlivnit.
Díky Jardo za zástan
Což takhle dát hlasovat na pokecu? Ať se vokáže. Jestli je víc lidí pro čtvrtky nebo pro změnu-úterky.
A nebo nejlepší je dát hlasovat tak týden dopředu. Den a čas.
Díky Jardo za zástan
Což takhle dát hlasovat na pokecu? Ať se vokáže. Jestli je víc lidí pro čtvrtky nebo pro změnu-úterky.
A nebo nejlepší je dát hlasovat tak týden dopředu. Den a čas.
BMW The Ultimate Driving Machine
- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
Je to jedno ale pokud je sraz jiný den než Úterý tak stojíme pohromadě jelikož je tam míň šetřílků a to se mi zamlouvá víc kdýž stojíme pěkně pohromadě já jsem tyhle srazy rozjel protože jsem alespoň jednou nebo dvakrát do měsíce chtěl pokecat s nenormávnímy lidmy ovlivněnýmy BMW jako sem já a určitě né řešit který den to bude já to vždy vzhlašuji podle ohlasů lidí s kterýma mluvim

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Staci se odstehovat o patro vys a mame mista habadej.Ivo píše:... ale pokud je sraz jiný den než Úterý tak stojíme pohromadě ...
323ti stock condition
323ti stock condition
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Ivo píše:Je to jedno ale pokud je sraz jiný den než Úterý tak stojíme pohromadě jelikož je tam míň šetřílků a to se mi zamlouvá víc kdýž stojíme pěkně pohromadě já jsem tyhle srazy rozjel protože jsem alespoň jednou nebo dvakrát do měsíce chtěl pokecat s nenormávnímy lidmy ovlivněnýmy BMW jako sem já a určitě né řešit který den to bude já to vždy vzhlašuji podle ohlasů lidí s kterýma mluvim![]()
![]()
Francis má pravdu, sraz děláš dole a dvě patra jsou prázdný. A navíc je z nich docela hezkej výhled. Ale to je fšechno furt vo hovně. Francis ve čtvrtek nemůže, nikdy, no a co, viď
Mě tadyta "diskuze" nebaví, hraješ to do autu.
BMW The Ultimate Driving Machine
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jedinec neni dulezity, vetsina rozhoduje. Byl jsem nekolikrat i ve ctvrtek, ale je to pro me krecoviteDAN píše:... Francis ve čtvrtek nemůže, nikdy, no a co, viďčtvtek je dobéééj.
Mě tadyta "diskuze" nebaví, hraješ to do autu.
323ti stock condition
323ti stock condition