Mates tomu daval opravdu velky grady a bylo videt ze mu jezdeni ve fabii zrejmne svedci

michal si to skvele uzival ... nejlepsi pasaz byla, kdyz tam jezdil pul hodiny sam

no a sestka, krasne auto na driftovani

Jj, opet super Sosna, bezva pocasko atd.. Akorat ja i s partou sme dorazily pozde takze stejne jako Boost sem videl jen to jedno kolecko s Nissanem a JFK sem nevidel vubecBOOST píše:Taky se přidám, byla to povedená akce.Akorát mě zklamalo, že jsem dorazil pozdě a nestihnul jsem první jízdu Zagara s Nissanem a při tý druhý pohužel odkroužil jenom jedno kolečko, prý mu praskly svody.
JFK jezdil fakt bláznivě ale taky málo. Jinak nejlíp to tam samozřejmě vodil Matyáš a bmwm3, dobrá reprezentace E30.
JFK řadil odpoledneRaon píše:Jj, opet super Sosna, bezva pocasko atd.. Akorat ja i s partou sme dorazily pozde takze stejne jako Boost sem videl jen to jedno kolecko s Nissanem a JFK sem nevidel vubecBOOST píše:Taky se přidám, byla to povedená akce.Akorát mě zklamalo, že jsem dorazil pozdě a nestihnul jsem první jízdu Zagara s Nissanem a při tý druhý pohužel odkroužil jenom jedno kolečko, prý mu praskly svody.
JFK jezdil fakt bláznivě ale taky málo. Jinak nejlíp to tam samozřejmě vodil Matyáš a bmwm3, dobrá reprezentace E30.
![]()
Jinak Matyas opet vevodil Michal ani Lopolo nezustavali pozadu a Porsche melo libovej zvuk a kourovy efekty![]()
odpoledne jsem resil dalsi pneu... nakonec jsem sehnal a tak kolem 15:30 se opet jezdilo... dve sady za hodinu KO, ale jizdy byly o to vic povedenejsi nez v poledneBOOST píše:Taky se přidám, byla to povedená akce.Akorát mě zklamalo, že jsem dorazil pozdě a nestihnul jsem první jízdu Zagara s Nissanem a při tý druhý pohužel odkroužil jenom jedno kolečko, prý mu praskly svody.
Jo tak to jsem bohužel vůl, že jsem odtamtud vypadnul brzy.JFK píše:odpoledne jsem resil dalsi pneu... nakonec jsem sehnal a tak kolem 15:30 se opet jezdilo... dve sady za hodinu KO, ale jizdy byly o to vic povedenejsi nez v polednea hlavne na suchu