EE jen při okružní jízdě Olomoucí čuměliAndy píše:Takže vam to vyšlo a pacienti ani švestky nevotravovali![]()
![]()
![]()

EE jen při okružní jízdě Olomoucí čuměliAndy píše:Takže vam to vyšlo a pacienti ani švestky nevotravovali![]()
![]()
![]()
hele ty rejpale....Marek IS píše:File co to bylo za okolnosti ze ho uz nemas...Asi upad mrazem co...
![]()
Napíši jen jedno....jak bude hezky bude další sraz...(snad ještě lepší než minule) PaLenulka píše:Ahoj,co je s vama??? Piste neco!!! Jak se mate?
![]()
Letos bych už přijel, jen co se rozjaří a bude-li v den konání fajn počasí, jsem tam Husi ..... pořádně to zorganizuj a přijelo by nás ze severu vícHuska píše:Napíši jen jedno....jak bude hezky bude další sraz...(snad ještě lepší než minule) PaLenulka píše:Ahoj,co je s vama??? Piste neco!!! Jak se mate?
![]()
...jo pošli mi ty fotky
Neboj po minulém uspěchu bude zájem veliký......myslím že zúčastnění přijedou všichniPaluš píše:Letos bych už přijel, jen co se rozjaří a bude-li v den konání fajn počasí, jsem tam Husi ..... pořádně to zorganizuj a přijelo by nás ze severu vícHuska píše:Napíši jen jedno....jak bude hezky bude další sraz...(snad ještě lepší než minule) PaLenulka píše:Ahoj,co je s vama??? Piste neco!!! Jak se mate?
![]()
...jo pošli mi ty fotky
no, jestli je máš z digitálního foťáku,.tak o starost míň,pokud normoš fotky, tak by to chtělo oskenovat a poslat mejlem, vím vím, psalas, že je to trocha problém, ..hmm..nemaš nejakyho kamoše/kamošku, kteří by to případně poslali?, no kdyby nic, tak on se svět točit nepřestane,(no a kdyby teda fakt jako nee, tak zůstává jen klasická pošta, že by se ti poslaly spátky, nebo další srázek, ale to už bude fotografování atd snad zajištěno, nebo mě napadá akce zruky doruky,ale nevim odkud jsi , ale z Olomouce ani Brna asi nee že?Lenula píše:Nojo,ale nevim, kam ti je mam poslat...Po Netu to jaksi neumim:o(
Maro, už se na tom pracuje už se na tom dělá, Lenulka už je dovezla, už je mám oskenovany, ale má je brácha v komplu, tak je sem snad brzo dodá, páč já reklamuju grafiku a ty svině to natahujou co mužou, ikdyž na to maj 30dni, ale kurva ať si pohnou no ne?Marek IS píše:Viz SMSLenulka píše:[b]Marku,tos ho měl prodat mně!!!!!!Už se asi moc nedostanu na Net do pátku tak mi kdyžtak někdo bnkněte:732 332594 Ahojky[/b]