Aktuální zpravodajství ze Sosny + FOTO
- cornhollio
jde o to se dosta co nejbliž k rivalovy v battlu
to flery : hodnekrat se ten prvni pretoci a co
treba jako tady no tak ho objedes

bouracka to vetsinou neni a když je tak jde jen o tukance , spis zastavis , každej sme si daly jednou hodiny když sme to zkousely a bylo to v pohode jezdime porad velky mezery

to flery : hodnekrat se ten prvni pretoci a co
treba jako tady no tak ho objedes

bouracka to vetsinou neni a když je tak jde jen o tukance , spis zastavis , každej sme si daly jednou hodiny když sme to zkousely a bylo to v pohode jezdime porad velky mezery

live in hell,drink in heaven
D.O.D. crew,
rs13
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
no ja vim svoje chapu ze je to fajn ale ne s civilnima autama pokud bud mit autak na to tak proc ne...nekolikrat sem na okruhu mel plny ruce prace kdyz se nekdo predemnou otocil nebo naopak sem videl jak nekdo se riti na me kdz me to ujelo a to jednou dokonce kdybych nepopojel do travy tak ve me to auto bylo...nerikam nic proti stylu..ale az nekdo zrusi 2 auta tak budou 2 smutný lidi 

Tel : 773 622 822
Tak je to tady
Cca 300 fotek včetně depa - http://www.bmwklub.cz/misa/sosnova
Výběr cca 70 fotek z dráhy - http://www.bmwklub.cz/misa/sosnova.best

Cca 300 fotek včetně depa - http://www.bmwklub.cz/misa/sosnova
Výběr cca 70 fotek z dráhy - http://www.bmwklub.cz/misa/sosnova.best

E87 120dA & G07 4.0dx
- cornhollio
hele nechapu o co ti jde jsou to tvoje auta ? nebo co že se seres do toho co s nima delame ?Flery píše:no ja vim svoje chapu ze je to fajn ale ne s civilnima autama pokud bud mit autak na to tak proc ne...nekolikrat sem na okruhu mel plny ruce prace kdyz se nekdo predemnou otocil nebo naopak sem videl jak nekdo se riti na me kdz me to ujelo a to jednou dokonce kdybych nepopojel do travy tak ve me to auto bylo...nerikam nic proti stylu..ale az nekdo zrusi 2 auta tak budou 2 smutný lidi

D.O.D. crew,
rs13
- cornhollio
jo a moje auto neni rozhodne civilnicornhollio píše:hele nechapu o co ti jde jsou to tvoje auta ? nebo co že se seres do toho co s nima delame ?Flery píše:no ja vim svoje chapu ze je to fajn ale ne s civilnima autama pokud bud mit autak na to tak proc ne...nekolikrat sem na okruhu mel plny ruce prace kdyz se nekdo predemnou otocil nebo naopak sem videl jak nekdo se riti na me kdz me to ujelo a to jednou dokonce kdybych nepopojel do travy tak ve me to auto bylo...nerikam nic proti stylu..ale az nekdo zrusi 2 auta tak budou 2 smutný lidi

D.O.D. crew,
rs13
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
seru do do toho proto ze sem chtel ject taky a pokud by me nekdo tohle udelal tak by to mozna melo dohru jinak...ostatne pamatuju si ze na jedny sosne kvuli tomuhle byl nekdo vykazanej z okruhu respektive este predjizdel
to je fuk klidne se tam zabijte. ja osobne bych s normalni civilni carou do toho uz nesel takze jestli voklepu starou E30 je mi fuk.....atazka je co udela ten do koho to klepnes
je to vec nazoru a u tebe cornhollio nevim co mas za caru nevidel sem te na sosne takze nevim..nemas ty modrý cabro 

Tel : 773 622 822
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
No ale my 3 jsme jeli s tim, ze zkusime synchr. drift ve trech. To jako nebyla náhoda, že by jeden jel a druhej se na něj lepil. To jsme chtěli udělat a všichni jsme taky počítali s tím, že to nemusí vyjít. Nevím, o co Ti jde. Když se jezdilo normálně, tak byly velký odstupy.Flery píše:seru do do toho proto ze sem chtel ject taky a pokud by me nekdo tohle udelal tak by to mozna melo dohru jinak...ostatne pamatuju si ze na jedny sosne kvuli tomuhle byl nekdo vykazanej z okruhu respektive este predjizdelto je fuk klidne se tam zabijte.
- cornhollio
mam toho nisana co je mezi michalem a matesem bylo to dohodly jeden typek co se tam pak na me lepil s FWD a pak vytlacoval nekoho tak dostal pres držku ,Flery píše:seru do do toho proto ze sem chtel ject taky a pokud by me nekdo tohle udelal tak by to mozna melo dohru jinak...ostatne pamatuju si ze na jedny sosne kvuli tomuhle byl nekdo vykazanej z okruhu respektive este predjizdelto je fuk klidne se tam zabijte. ja osobne bych s normalni civilni carou do toho uz nesel takze jestli voklepu starou E30 je mi fuk.....atazka je co udela ten do koho to klepnes
je to vec nazoru a u tebe cornhollio nevim co mas za caru nevidel sem te na sosne takze nevim..nemas ty modrý cabro
tohle bylo chteny , nikdo nas do toho netutil a nikdo to po nas nechtel tak nevim a co ti jde , to že si posranej jen s toho že to vidis na obrazku neznamena že mi to nebudem delat , tak si tady hazej ty svoje borečkovsky keci o tom jak bys nekomu dal pres hubu když ani nevis o co slo , si fakt inteligentni

D.O.D. crew,
rs13
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jak říká Lukáš, taky se mi líbilo jak to Robert vodil, vůbec se toho auta nebál....mě se to líbilo, ale přece jen Mates jezdil tak nějak čistěji. Prohodil bych jim místaLukas-e21 píše:no pokud matesovi seženeš M3E36 3.2 tak bude ti klidně bude dělat reklamu.Flery píše:pri pohledu na stupne vitezu si rikam kde byla chyba???![]()
![]()
Chyba dávno odhalena ........................ technika.![]()
O něčem jiném bych nerad spekuloval.
Robert jezdil doslova a do písmene jak "bezmozek"

- scandinavian
robert je ten narcis JFK jo?:)))))))))))))))))))))Tweety píše:Jak říká Lukáš, taky se mi líbilo jak to Robert vodil, vůbec se toho auta nebál....mě se to líbilo, ale přece jen Mates jezdil tak nějak čistěji. Prohodil bych jim místaLukas-e21 píše:no pokud matesovi seženeš M3E36 3.2 tak bude ti klidně bude dělat reklamu.Flery píše:pri pohledu na stupne vitezu si rikam kde byla chyba???![]()
![]()
Chyba dávno odhalena ........................ technika.![]()
O něčem jiném bych nerad spekuloval.
Robert jezdil doslova a do písmene jak "bezmozek"
zéwlovat :rock:
- cornhollio
pochopte jednu vec je to battle a jede se každy kolo na body zvlast takže když se nepovede je jedno že si v predchozim kole byl nejlepsi proste jdes domu je to battle , stojej proti sobe rivalove a každej chce porazit toho druhyho , udelas chybu jdes domu

D.O.D. crew,
rs13
- cornhollio
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Lukáš snad neřikal, že se mu to líbilo. Spíš chtěl asi říct, že Robert tam jezdil jak postřelená svině a kolikrát to auto neměl tak pod kontrolou, jak by asi člověk na 2. místě celkovýho pořadí měl mít. Což mj. může dosvědčit člověk co se v Sosně stará o trávu.Tweety píše:Jak říká Lukáš, taky se mi líbilo jak to Robert vodil, vůbec se toho auta nebál....mě se to líbilo, ale přece jen Mates jezdil tak nějak čistěji. Prohodil bych jim místa

Nejlíp prostě jezdil Matyáš.

Pro mě je Matyáš mistr driftu, morální vítěz a nemusí na to mít nějakej driftovací speciál. Zatím co porota snad přihlížela k tomu, kolik kdo do auta vrazil peněz. Moderátor se tam dycky rozplíval nad zběsilou jízdou Roberta, ale bylo to spíš o tý zběsilosti než o nějakým extra umění. Už při kecech moderátora bylo jasný, jak asi bude vypadat pořadí. I kdyby se tam Robert furt jenom válel v trávě, tak ten blbec u mikrofonu by to komentoval jako umění vodit auto v posekaný trávě.
Není to nic proti Robertovi, to v žádým případě. To spíš porota tak trošku pochybila. Bych řek.

BMW The Ultimate Driving Machine
ten maník s bílo černou M3 si to podle mě zasloužil...jezdil výborně...Matyáš druhej a Robert teda třetíDAN píše:Lukáš snad neřikal, že se mu to líbilo. Spíš chtěl asi říct, že Robert tam jezdil jak postřelená svině a kolikrát to auto neměl tak pod kontrolou, jak by asi člověk na 2. místě celkovýho pořadí měl mít. Což mj. může dosvědčit člověk co se v Sosně stará o trávu.Tweety píše:Jak říká Lukáš, taky se mi líbilo jak to Robert vodil, vůbec se toho auta nebál....mě se to líbilo, ale přece jen Mates jezdil tak nějak čistěji. Prohodil bych jim místa![]()
Nejlíp prostě jezdil Matyáš.A to nepíšu, protože ho znám jako člověka. Prostě to tak bylo. Tak třeba výjezdy z nejdelší zatáčky - tak to tam z finalistů nedržel nikdo - ti často do ni najeli po vnitřním oblouku a drift začali někde uprostřed zatačky - Matyáš ji kolikrát projel celou bokem a na výjezdu byl furt bokem - furt to měl pod plynem v místech, kde už ostatní jeli rovně.
Pro mě je Matyáš mistr driftu, morální vítěz a nemusí na to mít nějakej driftovací speciál. Zatím co porota snad přihlížela k tomu, kolik kdo do auta vrazil peněz. Moderátor se tam dycky rozplíval nad zběsilou jízdou Roberta, ale bylo to spíš o tý zběsilosti než o nějakým extra umění. Už při kecech moderátora bylo jasný, jak asi bude vypadat pořadí. I kdyby se tam Robert furt jenom válel v trávě, tak ten blbec u mikrofonu by to komentoval jako umění vodit auto v posekaný trávě.
Není to nic proti Robertovi, to v žádým případě. To spíš porota tak trošku pochybila. Bych řek.

no zas musíš brát reakce publika..........DAN píše:Lukáš snad neřikal, že se mu to líbilo. Spíš chtěl asi říct, že Robert tam jezdil jak postřelená svině a kolikrát to auto neměl tak pod kontrolou, jak by asi člověk na 2. místě celkovýho pořadí měl mít. Což mj. může dosvědčit člověk co se v Sosně stará o trávu.Tweety píše:Jak říká Lukáš, taky se mi líbilo jak to Robert vodil, vůbec se toho auta nebál....mě se to líbilo, ale přece jen Mates jezdil tak nějak čistěji. Prohodil bych jim místa![]()
Nejlíp prostě jezdil Matyáš.A to nepíšu, protože ho znám jako člověka. Prostě to tak bylo. Tak třeba výjezdy z nejdelší zatáčky - tak to tam z finalistů nedržel nikdo - ti často do ni najeli po vnitřním oblouku a drift začali někde uprostřed zatačky - Matyáš ji kolikrát projel celou bokem a na výjezdu byl furt bokem - furt to měl pod plynem v místech, kde už ostatní jeli rovně.
ale to je jedno......................
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru