no cococo..ja si nestezuju..jedem spolu fikux nee?Fikux píše:2litry ve skupině s 2,ř litrama?

co to meles.[CZ]Airwolf[OC] píše:kolik metrů vlastně měla dráha minule v Plešnicích ? jak koukám na ten seznam, tak iSa jsou v 2+ litrech...už ale v Plešnicích se ukázalo, že nemají moc nárok proti 2,5 litrům...sprint je něco jiného než RZ...
nebude to tim, že 732iA je dost líná záležitost?sailem píše:Tak jsem koukal na ten rozpis kategorií na sprinty a nevím jak je to divně rozdělený. Nevím proč to nemůže být rozdělený jako je to běžný na jiných srazech.
1kategorie do 2000cm
2kategorie do 2500cm
3kategorie do 3000cm
4kategorie do 3500cm
Taky jsem koukal proč třeba PROX, který má obsah 3,2 jede ve 2kategorii, když by měl být ve 3tí kategorii.
Konkrétně u mě který mám 2,8i tak jedu s M3 která má obsah 3,2 a ten výkon je úplně někde jinde a další.
Nejde mě o to jestli to vyhraju nebo ne, ale jde o to že to nemá ani cenu stát na startu s M3(to by mě musel dát do půlky náskok).
Zkuste to ještě promyslet.
ihmo je to rezdeleny dobre..ja si nestezujusailem píše:To je jedno jestli je líná nebo ne, ale ten obsah je obsah. Jinde se tě taky neptaj jestli to je líný nebo kolik máš koní.
Jestli to jiným vyhovuje tak proč ne
Pochop, že jen podle obsahu to nejde dělat, musíš použít i rozum.sailem píše:To je jedno jestli je líná nebo ne, ale ten obsah je obsah. Jinde se tě taky neptaj jestli to je líný nebo kolik máš koní.
Jestli to jiným vyhovuje tak proč ne
Přesné označení je VARTA BLUE DYNAMIC a to buď SP nebo HP (standard, nebo high)Petr237 píše:Ještě jsem zapoměl, že bude možnost nechat přeměřit autobaterie, případně zakoupit na místě nové. Jedná se o značku VARTA.
Případní zájemci nechť pošlou SZ s informacemi o požadované Ah.
Měly by být za akční ceny. 55Ah, 72Ah, 100Ah.... aj
pamatuju Luboš, Hory a Vlčák...asi nejrychlejší ISaLukas-e21 píše:tvoje rozhodně ne.[CZ]Airwolf[OC] píše:Nemate nekdo poradi z minulych Plesnic sprintu ? Rad se podivam, jak iSa zatapely 2,5im.
ale Luboš co si tak vzpomínám nejel vůbec zle......