Plesnice - bylo dobre? Bylo zle?
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Co to tu melete, hosi? Jak pravil FX, pokud Dari ma nejake konkretni vyhrady, urcite je sem rad napise, ostatne tak ako vsichni, je to dobre na to, aby se chyby neopakovali. Ale Lukasi promin, ale meles furt to samy, tak nech mluvit i jine a hlavne - mluvte k veci, ne jen furt dokola to samy furt a furt. 

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Jen bych dodal že z rozdělením nemam nic společnýho někdo tohle téma rozvrtal a pouzil to na nový tema tak jako výsledky slalomu sem nezakladal ja v novym trendu ale mame tu moderatory a ti obcas delaj veci ktery se nekterejm nelíbi..obecne muzeme se bavit i o tom co se komu nelíbi priste to samozrejmne se pokusi realizacni tým zmenit ale opravdu verte mi že spanilka je bez nahlaseni dopředu problem ale dete se zeptat na vas tamni urad vy co mate pochybnosti a jen informacne se zeptejte co to obnasi jestli to de a co se musi udelat..v posledni rade porad pripominam ze sme omezeni financema a reknu to tak kdyby sme nedali 250 ale 200 tak sme to zase doplatili ze svyho v ne malejch castkach az bude jezdit 100-150 aut muze to bejt za 200 a bude i Toy Toy 2x ale melu dokola penize delaj kvalito pro upresneni treba na open air je naklad v plesnicich 80 tisic korun
jenze jim neprijede 80 aut ale 500-1000 a ti co tym byli vi jak a byla kvalita sice stanky byli 2 hajzli 2.slibuju to ze priste bude toy toy 1x pro pany a vevnitr splachovak pro damy. To už je lepsí ne? a mimoto priste bude vic vychytanejch veci....ale nechte se prekvapit..bude i spanilka ale musime ji nahlasit 2 mesice dopredu coz by se ted nestihlo ani nahodou a bude zase o necom jinym.....nechte se prekvapit 

Tel : 773 622 822
No, přelouskal jsem tady ten thread. A koukám. 
Nicméně musím dát Dariovi částečně za pravdu.
1) občerstvení nic moc, minule to bylo o dost lepší
2) spanilka po polích stála za hovno
3) kdybych se tam s lidma moc neznal tak by mne program asi moc neuchvátil
A co se týká změny pravidel ve 4kat. Mne to taky překvapilo, nicméně všichni dotčení jezdci souhlasili a divácky, tedy doufám, to bylo snad zajímavý. Ono když to vezmeme do důsledku, tak změna pravidel vlastně nic nezměnila, protože jsem to "posral"
Nicméně celkový dojem ze srazu mám dobrý. Byla tam totiž spíš taková rodiná "e30" atmosféra. Která je úplně něco jinýho než tuning sraz.

A co se týká změny pravidel ve 4kat. Mne to taky překvapilo, nicméně všichni dotčení jezdci souhlasili a divácky, tedy doufám, to bylo snad zajímavý. Ono když to vezmeme do důsledku, tak změna pravidel vlastně nic nezměnila, protože jsem to "posral"

Nicméně celkový dojem ze srazu mám dobrý. Byla tam totiž spíš taková rodiná "e30" atmosféra. Která je úplně něco jinýho než tuning sraz.
Ondra ex.M-Fahrer
Neuveritelne...kdyz ma nekdo problem se vyrovnat s par nepodstatnejma nedostatkama, je na to jednoducha rada....prijet uz v patke, vozrat se a druhy den strizlivet...to potom ty nedostatky clovek tolik nevnima a na vsem hleda spis to pozitivnejsi a je nad veci
Zlaty tyhle srazy, stokrat pohodovejsi atmosfera nez na jakymkoliv stupid tuzing srazu...to je prece davno mrtvy

Zlaty tyhle srazy, stokrat pohodovejsi atmosfera nez na jakymkoliv stupid tuzing srazu...to je prece davno mrtvy

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
ty si jeden z tych co maju rychlejsie prsty ako hlavu, vsakze? mala rada: otvorit ocka, a pozriet sa v "Srazech a akcich" ci tam nahodou nieco o tom nenajdem. Ale specialne pre teba to vysvetlim polopatisticky: tu nech sa chlapci vadia o com chcu, co ma suvislost s Plesnicema.GeRoX píše:a kde sa potom riesia fotky, slalom, atd...? tedy ak to bolo rozdelene...ja tomu hovorim premazanie...a trosku nesikovne zotriedene...to aj preto tie nesrovnalosti ohladne toho kdo komu vysvetluje co...
a osobne nechapem co chces riesit na slalome. Hlavne ze si tam urcite bol a urcite mas objektivny nazor. Howgh

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
no já sem byl v Lánově bylo to tam super ale tam bylo všechno plánovaný dlouho dopředu a myslym si že II sraz v Plešnicích byl taky planovanej dlouho a mel lepsi spanilku a i jidlo...takze v ramci moznosti se udelalo co slo.
Jen doufam že už konečně přístě budu moct někam přiject ja a jen se bavit....
Prosil bych vsechny aby brali to ze srazy v Plešnicích sou vždy originál a zatím vždy byly v realizačním týmu jiný lidi pouze 3 sme tam od 1 do 3ho srazu!!!!!!! vic uz se asi nema cenu k tomuhle bavit me osobne spaanilka vyhovovala mel sem za sebou porad dost napechovanych aut nejaká dirka me nevadi mam na to auto
jídlo - když mam hlad tak to neresim 
Jen doufam že už konečně přístě budu moct někam přiject ja a jen se bavit....
Prosil bych vsechny aby brali to ze srazy v Plešnicích sou vždy originál a zatím vždy byly v realizačním týmu jiný lidi pouze 3 sme tam od 1 do 3ho srazu!!!!!!! vic uz se asi nema cenu k tomuhle bavit me osobne spaanilka vyhovovala mel sem za sebou porad dost napechovanych aut nejaká dirka me nevadi mam na to auto

Tel : 773 622 822
sam dobre vies ze to bolo myslene inak...Max-Max píše:ty si jeden z tych co maju rychlejsie prsty ako hlavu, vsakze? mala rada: otvorit ocka, a pozriet sa v "Srazech a akcich" ci tam nahodou nieco o tom nenajdem. Ale specialne pre teba to vysvetlim polopatisticky: tu nech sa chlapci vadia o com chcu, co ma suvislost s Plesnicema.GeRoX píše:a kde sa potom riesia fotky, slalom, atd...? tedy ak to bolo rozdelene...ja tomu hovorim premazanie...a trosku nesikovne zotriedene...to aj preto tie nesrovnalosti ohladne toho kdo komu vysvetluje co...
a osobne nechapem co chces riesit na slalome. Hlavne ze si tam urcite bol a urcite mas objektivny nazor. Howgh

ale uz toho necham...nebol som tam to je fakt co ma mrzi...snad na buduci rok...

A to sem chtel právě řict!!!!!!!!ondra_m píše:No, přelouskal jsem tady ten thread. A koukám.

I´am Mr.1 (nebo aspon chci).
Re: telefoní číslo
Jo chtellubos píše:čau,tady lubos.Myslím,že Mr.l chtěl moje tel. číslo : 602 275 208

I´am Mr.1 (nebo aspon chci).
Mno Pawko sorry ale dovolim si nesouhlasit.. se zarazovanim dvojky mam taky problem a pritom sprintu kdy "si me v pohode pobil" (cca o auto), mi tam sla az po vyslapnuti spojky..Pawka G. píše:Jinak teda mně osobně opakovaný starty pěkně sraly, protože sem jel nějakej rozjezd s Albertem, pobil sem ho v pohodě a pak sem 2x nedal 2ku a vypadnul sem ze sprintů....takhle sem mohl startovat v pohodě do tý doby než se mi to podaří....no ale byl sem se tam pobavit a ne prudit...příště by byly lepší pevný pravidla....Mně osobně je úplně jedno jestli Ondru s turbokrámem někdo pojede, nijak bych mu nenaddržoval
Jinak castecne chapu nazor Daria, ale i organizatoru.
Myslim ze kdyby Dario znal lidi z fora, tak by vedel co od koho muze cekat atd, to ze se si akorat precte kdy je nejakej sraz, pak tam prijede a vetsinu lidi nezna, tudiz se vetsinou mota jen okolo svyho auta, uz asi neni nase chyba, hm?
Jinak z pochopitelnych duvodu se sraz libil vic lidem ktery tam byly uz od patku a ne jen v sobotu..

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i