Sraz v ČB
No commentMao píše:Nechápu, proč někdo pořádá Sosnu v termínu, kdy je naplánovanej srázek

Hele chlapci, z ČB, napište nějaký souhrný informace mne do mailu a já to prdnu na www.e30.cz do srazů.
Ondra
Ondra ex.M-Fahrer
Haaalooo lidi, nestydte se! Ať víme co a jak: zda zamluvit ty motokáry, kolik pitiva, jídla, apod. A co se týče mailu, že přijedou mi tam napsali 2 lidi… Nebo napište aspoň sem. Pls.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
608 / 057 967
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Kdo nepřijede? (ja vim, trochu otřepanej vtip). To je škoda, Záchvatovi ubyl soupeř na sprint
A pročpak ne?
Každopádně, pro ty co jedou, tady je takovej letáček, kterej můžete klíďo šířit dál
, nedej bože si ho třeba i nalepit za okno
A taky mapka . Sraz bude v 9:00 hod. v Ševětíně na návsi, aby si místní taky trochu užili
a pak se společně přesunem do Dynína.

Každopádně, pro ty co jedou, tady je takovej letáček, kterej můžete klíďo šířit dál

Naposledy upravil(a) Tony dne 03. 07. 2003 13:21, celkem upraveno 1 x.
608 / 057 967
608 / 057 967
Tony: inu, to máš tak: včera jsem mluvil s Nočním jezdcem a říkal jsem mu to. Toho 12.ho prostě nemůžu, jedu s rodinou do Klatov k tchýni na pouť, 19.ho jedu na týden na Orlík a 26.ho, kdy by to pro mě bylo ideální, že bych to vzal přes Budějice domů jedete na vodu. Smůla a mrzí mě to.
I když Markéta říkala, že bysme tam mohli zajet z Klatov, jen juknout.
A se Záchvatem bych nesprintoval, kde pak sehnat gumy na dojetí.
Domu bych po plátně nejel.

I když Markéta říkala, že bysme tam mohli zajet z Klatov, jen juknout.
A se Záchvatem bych nesprintoval, kde pak sehnat gumy na dojetí.

Domu bych po plátně nejel.

Já myslim že to nebude tak tragický jak se to jeví. Záchvat podpořil a prej přivede 5-10 aut z JH, já a Noční_jezdec sme tu taky pochlapili a cca 10 aut taky máme+ešče sháníme, teď eště aby se vytáh e30 klub a bude to f cajku. Zatim se mi odtud přihlásili 4 lidi...
608 / 057 967
608 / 057 967
Tony: jen taková poznámečka.... na tom letáčku máte datum 19. a 20.hoTony píše:Kdo nepřijede? (ja vim, trochu otřepanej vtip). To je škoda, Záchvatovi ubyl soupeř na sprintA pročpak ne?
Každopádně, pro ty co jedou, tady je takovej letáček, kterej můžete klíďo šířit dál, nedej bože si ho třeba i nalepit za okno
A taky mapka . Sraz bude v 9:00 hod. v Ševětíně na návsi, aby si místní taky trochu užili
a pak se společně přesunem do Dynína.

Ha! Chybička se vloudila
To sou ty machinace, furt sem, tam... Eště že mezi sebou máme všímavé lidi. Díky. Už je vše napraveno.
BTW:už Tě Markéta přesvědčila s tou čumendou?
Ešče jeden renonc: ta třetí adresa na tom letáčku je tak trochu.....navíc. Bláhově sem si totiž myslel, že tam eště něco vytvořím, ALE...

BTW:už Tě Markéta přesvědčila s tou čumendou?

Ešče jeden renonc: ta třetí adresa na tom letáčku je tak trochu.....navíc. Bláhově sem si totiž myslel, že tam eště něco vytvořím, ALE...

608 / 057 967
608 / 057 967