Hele a tys tam byl s otcem? pac ja kdyz sem cekal az me pustej na burnout, tak tam ke mne prisel nejakej starsi chlapek, rikal ze je tam s 635 a at na toho svyho zraloka dam pozor, ze by ho byla skoda..Zave píše:co se teda prolina s tim HK? zkratka kde bude vic BMW?tam bych vyrazil radeji... je pravda ze na tom HK sou vylizany buzeri a jeste vozrali... minulej rok jak se setmelo tak sem se dal aby nam nekdo nerozbil sestku
![]()
Tuning Párty Hradec Králové
Loni jsem na tyhle akci byl jiz potreti (myslim ze jich vic ani nebylo), ale letos uz nevim. Nejspis pojedu, ale spis asi jen na patek, pripadne tam zustat do soboty vecer a pak odjet... Loni uz to bylo uz obcas dost o drzku... treba ten magor s medvedem co v patek vecer palil pneu tak ze nakonec vylit pres zabrany a skoncil v prihlizejicim davu. Chudak, co stal zhruba metr ode me, se mu prolit pres kapotu. V sobotu vecer uz bylo nebezpecny jen se pokusit prejit normalni plochu. Navic spousta atrakci jako skakani na gumach a podobny poutovy kraviny, ktery nevim co delaj na tuningovym srazu...
Ja nevim, kdyz budou $ i cas, tak asi pojedu... Ale rozhodne uz tam nezabiju celej vikend. Jezdim pres Pragl, tak bych se moh pripojit ke spanile jizde e30...
Ja nevim, kdyz budou $ i cas, tak asi pojedu... Ale rozhodne uz tam nezabiju celej vikend. Jezdim pres Pragl, tak bych se moh pripojit ke spanile jizde e30...
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
2 Francis : Naprosto s tebou souhlasim. Ale jak už jsem několikrát řekl, mě se to zatím vždy líbilo a aniž bych to chtěl přivolávat, vždy se mě ty negativní akce, které se tam děly vyhýbali - dokonce o nich na tomhle téma slyším poprvé.Asi je to o štěstí - neštěstí.
Prostě se uvidí.Až bude před HK, tak se udělá téma jen jako taková nevázaná registrace, a to jen pro ty, co se chtějí sejít a jet společně.Tohle téma je braný spíš jenom taková výměna názorů o HK.
Jinak já jsem z ÚL a vůbec netuším, kde jsou ty Plešnice ? Mohli by jste mi to nějak přiblížit a říct cca kolik je to km ? Rád bych se zůčastnil ( pro mne ) prvního klubového srazu
Prostě se uvidí.Až bude před HK, tak se udělá téma jen jako taková nevázaná registrace, a to jen pro ty, co se chtějí sejít a jet společně.Tohle téma je braný spíš jenom taková výměna názorů o HK.
Jinak já jsem z ÚL a vůbec netuším, kde jsou ty Plešnice ? Mohli by jste mi to nějak přiblížit a říct cca kolik je to km ? Rád bych se zůčastnil ( pro mne ) prvního klubového srazu