BIG BMW 2011 - 12.-14.8. - 770 BMW !
ggg
Joo, já chci zase 15 ale nechci byt 15ej na RZtě zas...
Mimochodem kdo tam pro mě měl ty dekrovky od Fusiona? Sem to četl až doma...
Mimochodem kdo tam pro mě měl ty dekrovky od Fusiona? Sem to četl až doma...

3M3 Team Olomouc
Bohyn the dumbass, Česnek the crazyass & Denda the niceass
http://www.youtube.com/user/smokenmon
318isf 318is 316i **isF-18 in progress**
já to na bigu prostě miluju!!!!!jezdim od prvního ročníku a jsem jeden víkend v roce jako doma...
jen mě mrzí že mi auto nefungovalo jak mělo...ale co bych chtěl když jsme ho dodělaly ve čtvrtek večer
žlutá placka na weberech,ale.....
prasklej brzdič,podpálenej ventil a ohlý táhlo řazení.....
no nic,dochytám to,aby to stálo za to....
děkuji všem organizátorům a lidem co se podíleli na super atmosféře!!!!!!!

jen mě mrzí že mi auto nefungovalo jak mělo...ale co bych chtěl když jsme ho dodělaly ve čtvrtek večer

Smrti se nebojím,děvka jezdí ve škodovce!
Berou si ty tvoje průtokový ohřívače aspon 50l/100km?nunynek píše:já to na bigu prostě miluju!!!!!jezdim od prvního ročníku a jsem jeden víkend v roce jako doma...![]()
jen mě mrzí že mi auto nefungovalo jak mělo...ale co bych chtěl když jsme ho dodělaly ve čtvrtek večer![]()

Zas to nachvilku jezdí....
330d
330d
Ne to bylo na Davida co má doma cabrio V12, 8er a 6er a "závodění" mu asi nic neříká...potom tedy postrádám smysl...Finky iS píše:Zavarenec-ten vozovej park melo byt na me? Nejak nechapu,ale to je jedno.
Uz aby tu byla registrace na Big 2012,doufam ze mi zustane cislo 136.at nemusim predelavat cedule.
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
jojo,ještě štelování,je tam moc paliva,takže asi i přetryskovatWilD píše:Nunynek: Takže podpálenej ventil byl důvod toho, že to moc nechtělo ject? Anebo Tě ještě čeká seštelování karbeců atd.? Když jsem Tě viděl, čekal jsem velký peklo...bál jsem se konkurence![]()
![]()

na přesrok už to bude konkurence

člověče možná i vícpan.Stach píše:Berou si ty tvoje průtokový ohřívače aspon 50l/100km?nunynek píše:já to na bigu prostě miluju!!!!!jezdim od prvního ročníku a jsem jeden víkend v roce jako doma...![]()
jen mě mrzí že mi auto nefungovalo jak mělo...ale co bych chtěl když jsme ho dodělaly ve čtvrtek večer![]()

ggg
No taky to nejsou dvakrát závodní káry jako... V12 cabrio? To musí jezdit jak kladivo ne...Jinak samozřejmě respekt, bral bych každý z těch aut jako cruiser 

3M3 Team Olomouc
hgh
To nepochybuju 

3M3 Team Olomouc
davidm535i píše:Mno, pomineme-li fakt, ze paleni gumy je zabava pro malomocny, tak veta typu:
je sama o sobe spatne. Protoze jak nekdo zacne delat neco nekde, kde to delat nema, tak to pak holt vypada tak jak to vypada. Od ceho tam byly sakra vyhrazeny prostory pro podobny hovadiny? Asi pro srandu kralikum, ne? Jestli tohle lidi nechapete...S nějakým gumováním mezi lidma je to těžký, ono totiž i když někdo začne gumovat na relativně volným placu, tak se tam okolo něj za chvíli seběhne dav lidí, protože každej chce mít ten nejlepší záběr a výhled na kouřící gumy, že jo
Byl jsem tam jen v sobotu asi dve hodiny kolem poledne, a to mi stacilo (puke) abych si udelal obrazek.
Jak rikam, az se nekomu neco stane, tak je utrum, a bohuzel to pak odnese poradatel.
Byl jsem v nedeli na srazu v Nemecku, pohoda klidek tabacek. Auta srovnany do lajny, hloucky v klidu diskutujicich ucastniku, grilovani, no proste parada. Zadnej debil si tam nehonil ego v 316i palenim gumy nebo podobnejma eskapadama.
No, holt jina zem, jiny mrav![]()
David
hale nic ve zlim,ale 90% baworáku v čechách,ale i okolo BIG BMW miluje a pálení gum,drifty atd k těmto autum patří!!!!
k čemu jsou auta v lajně a jen zevlování okolo????
davidm535i píše:Ahoj,
musim rict, ze pro mne to hooodne velky zklamani, ne kvuli pocasi, ktery stalo za prd, ale kvuli totalni neukaznenosti zucastnenych.
Vubec se nedivim, ze se pak stavaj na techto akcich urazy nebo umrti.
Blbecky, co za kazdou cenu turujou motor do omezovace mezi divakama a snazi se delat burnout, bych vyhodil okamzite. Polskej soudruh s e36 "turbo" vrakem byl zarny priklad! Ale takovych tam bylo vic...
Organizatori to asi meli tezky, a rozdelit auta podle typu asi nebylo bohuzel mozny, skoda...
David
ps: mel jsem to udelat jako ostatni, auto hodit na parkoviste pred, zaplatit 50kc za vstup, a pak za hodinu vypadnout...
tak už nejezdi!!!!!
jezdim od prvního srazu a miluju ho!!!!
pořadatelé to zvládaj a za ty roky se tam nic extra nestlo!!!
lidi co maj rádi BMW jako takový a ne jen že je to věc k machrování to chápou a jezdí tam rádi!!!!
DC,BODIE,PEPPRE,tyhle lidi rovnou lifrujte ven,ať si jedou na války,když nechápou o čem je BIG a BMW celkově!!
BMW neni zasraná htp se světlou kůží a zrcadlem pod ,,motorem"
BMW je život,BMW je radost ze síly motoru a na bigu se prostě předháníme...
tak už je to roky a bude dokuď ty vozy budeme milovat!!!!!!!!
BMW neni zasraná htp se světlou kůží a zrcadlem pod ,,motorem"
BMW je život,BMW je radost ze síly motoru a na bigu se prostě předháníme...
tak už je to roky a bude dokuď ty vozy budeme milovat!!!!!!!!
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
jako docela odvazna slova tady pises ...kor kdyz si vzpomenu, jak si ten svuj placatej zazrak postavil na show and shine naprosto bezelstne a neuvedomil si pointu toho prostoru... david mozna ma jinej nazor, ja osobne s nim taky nesouhlasim, ale to neznamena, ze ho poslu do prdele jen proto, ze se mu nelibi system srazu.nunynek píše:já jsem naprosto klidnej![]()
jen beru BIG jako svátek a trouba který má radši auta v řadě a jen koukat,ať objíždí obchoďáky a kouká se po parkovištích....![]()
ty mi WILDE neřikej že blbnutí k BMW a BIGU nepatří...??!!!
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Neznamena, ze kdyz se na BIGu nic nestalo, ze se stat nemuze. Vzpomente si na Plesnice.....
Kazdej ma jinej pohled na sraz, BIG je nejen o akci, jenze kdyz nekdo prijede jen na sobotu, ten to nepochopi. Sobota je odjakziva vyhrauena akci.
Jinak samozrejme nemuzeme nikoho nutit jezdit znovu na staz, kdyz mu to nesedlo, ale zas bych klidnil hormon s vyhazovanim ze srazu, jen protoze nekdo rekl svuj nazor.
Me uz Big nebavil loni, tak sem letos nejel, a taky se svet nezboril, proto se nezbori ani kdyz neprijede clovek kterymu to nesedlo.
Kazdej ma jinej pohled na sraz, BIG je nejen o akci, jenze kdyz nekdo prijede jen na sobotu, ten to nepochopi. Sobota je odjakziva vyhrauena akci.
Jinak samozrejme nemuzeme nikoho nutit jezdit znovu na staz, kdyz mu to nesedlo, ale zas bych klidnil hormon s vyhazovanim ze srazu, jen protoze nekdo rekl svuj nazor.
Me uz Big nebavil loni, tak sem letos nejel, a taky se svet nezboril, proto se nezbori ani kdyz neprijede clovek kterymu to nesedlo.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
ten placatej zázrak tam možná neměl co dělat,zvlášť když nebyl doladěnej,ale práce na něm bylo dost,tak proč by nemohl soupeřit s vozy v serii,nebo Lubošovou e30?? beru že fikuxova M3 je best,ale mi na tom dělaly pár let,tak jsme ho ukázali....
a posílání do prdele je dvousečná zbraň,buď si uvědomí svá slova a názory jiných,nebo se urazí a už nepřijede.....
neříkám že je špatný člověk,ale názor má jiný a pokud jsem ho něčím urazil,tak se mu omlouvám..!možná jsem to trochu přehnal,ale lidi co jezdí pravidelně to maj rádi a ví o čem to je......
a posílání do prdele je dvousečná zbraň,buď si uvědomí svá slova a názory jiných,nebo se urazí a už nepřijede.....
neříkám že je špatný člověk,ale názor má jiný a pokud jsem ho něčím urazil,tak se mu omlouvám..!možná jsem to trochu přehnal,ale lidi co jezdí pravidelně to maj rádi a ví o čem to je......