BIG BMW 2009 14. - 16. 8. - VÝSLEDKY str. 25 a 26
Já bych spíš sebral techničák tomu žlutýmu kabrio hnusuLukas-e21 píše:Tak příště ho neber, nebo mu seber alkohol, byl fakt mimo.DJ HONZA píše:BALI píše:jednim slovem dokonalýakorát jsem se z bigu vrátil až teď... cestou domu jsem stihl ještě další dva srazy
akorát jedno otázka: KDO SAKRA BYL TEN "LETEC"!!!
Víš kdo to byl?to byl nás hlavní bavič našich východočeských srazů BMW v Týništi nad Orlicí,mistr-spisovatel,básník,volno-myšlenkář,šaman a léčitel PEPA PEŠEK !!!
a tímto se omlouvám všem kterých se nějak dotkl či urazil při svém nočním putování,na Bigu jsme bylii po 4tý a jeho jsme brali poprvý a byl z toho úplně unešenej a dávalto patřičně najevo,a hlavně si držel po celou Sobotu svoji stálou hladinu alkoholu v krvi - 4promile !!!!zasvěcení a půlka dalších ze všech vesnic kde jsme se jeli koupat před spanilkou na ten Žehrovec vědí
jinak na svým webu mám nějaký odkazy na fotky kde vystupoval na našich akcích![]()
![]()
![]()
http://www.dj-honza.estranky.cz

E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
Lukas-e21 napsal:
DJ HONZA napsal:
BALI napsal:
jednim slovem dokonalý akorát jsem se z bigu vrátil až teď... cestou domu jsem stihl ještě další dva srazy
Víš kdo to byl?to byl nás hlavní bavič našich východočeských srazů BMW v Týništi nad Orlicí,mistr-spisovatel,básník,volno-myšlenkář,šaman a léčitel PEPA PEŠEK !!!
a tímto se omlouvám všem kterých se nějak dotkl či urazil při svém nočním putování,na Bigu jsme bylii po 4tý a jeho jsme brali poprvý a byl z toho úplně unešenej a dávalto patřičně najevo,a hlavně si držel po celou Sobotu svoji stálou hladinu alkoholu v krvi - 4promile !!!!zasvěcení a půlka dalších ze všech vesnic kde jsme se jeli koupat před spanilkou na ten Žehrovec vědí
jinak na svým webu mám nějaký odkazy na fotky kde vystupoval na našich akcích
www.dj-honza.estranky.cz
Tak příště ho neber, nebo mu seber alkohol, byl fakt mimo.
Já bych spíš sebral techničák tomu žlutýmu kabrio hnusu
ha ha
Tak to ja taky

DJ HONZA napsal:
BALI napsal:
jednim slovem dokonalý akorát jsem se z bigu vrátil až teď... cestou domu jsem stihl ještě další dva srazy
jinak na svým webu mám nějaký odkazy na fotky kde vystupoval na našich akcích
www.dj-honza.estranky.cz
Tak příště ho neber, nebo mu seber alkohol, byl fakt mimo.
Já bych spíš sebral techničák tomu žlutýmu kabrio hnusu
ha ha

-
- Kontaktovat uživatele:
Na bigu byl profi kameraman který po celou sobotu natáčel.Sestříhá a dá na DVD.Připadným zajemcům je mužeme zaslat třeba poštou:-)
Dále pokud bude zájem nechali by jsme dodělat i trika kdyby někdo chtěl.
A taky nějaký dobrák otrhal cisternu s užitkovou vodou tak mu moc děkujem..... teď shánime zrcádka a stěrače na starou Lizu....
Za pořadatele vám děkujem za účast.
Dále pokud bude zájem nechali by jsme dodělat i trika kdyby někdo chtěl.
A taky nějaký dobrák otrhal cisternu s užitkovou vodou tak mu moc děkujem..... teď shánime zrcádka a stěrače na starou Lizu....
Za pořadatele vám děkujem za účast.
Ahojky lidi. . . .sraz byl super. . .byl to můj druhej ale prví se svým autíčkem. . . . ze spanilky jsem měla strach loni nás totiž někdo, dko se sbral a jel domů stáhl na dálnici ale letos to bylo super. . . . Skvělá organizace tím pádem velké dík organizátorům. . . . sice sme též málem bourali kyž všichni začali brzdit měli jsme co dělat to ubrzdit.
. . . mno a málem jsem se koukla spookymu do kufru. . . .mno ale bylo to super příští rok vyrážíme už v pátek a to já Spooky a Tweetula. . . . takže super a ještě jednou díky. 

- Spooky-0987
Re: fotky
nějaký máme, až se tim prokoušu hodim odkazylabros píše:Není tady někdo, kdo fotil auta na RZ tce? Rád bych se tam našel. Jinak akce jak má bejt. Víc takovejch.
e30/320i rv 88
Tady musim oponovat,protože to není žádnej bavič na východočeských srazech,ale teď už jen troska,která se na někoho pověsí a využívá ostatní... Takže s tim šamanem,mistrem a podobně bych to tak žhavě neviděl...DJ HONZA píše:BALI píše:jednim slovem dokonalýakorát jsem se z bigu vrátil až teď... cestou domu jsem stihl ještě další dva srazy
jinak na svým webu mám nějaký odkazy na fotky kde vystupoval na našich akcích![]()
![]()
![]()
http://www.dj-honza.estranky.cz
Neházej nás východočechy do jednoho pytle,protože k letci se fakt nehlásim a nemusí si všichni myslet,že co klubák z "východu" to letcův kamarád

BMW E34 540iA

Guagi
Chlapi...díky moc, fakt extrémní víkend...
Ke sprintům - bál sem se že to bude unfair, když sem odjel 3 jízdy a slečna mě poslala do *** zatímco většina vesele jezdila dál měřené jízdy...nakonec se ale ukázalo a je z toho 1. místo ...tak díky moc časoměřičům
Nakonec THANX A LOT pořadatelům, příště zas...
Videa a foto dodám do sekce ...
Bohyn 3M3 team Olomouc
Ke sprintům - bál sem se že to bude unfair, když sem odjel 3 jízdy a slečna mě poslala do *** zatímco většina vesele jezdila dál měřené jízdy...nakonec se ale ukázalo a je z toho 1. místo ...tak díky moc časoměřičům
Nakonec THANX A LOT pořadatelům, příště zas...
Videa a foto dodám do sekce ...
Bohyn 3M3 team Olomouc

3M3 Team Olomouc
Bohyn the dumbass, Česnek the crazyass & Denda the niceass
http://www.youtube.com/user/smokenmon
318isf 318is 316i **isF-18 in progress**
Bohyn the dumbass, Česnek the crazyass & Denda the niceass
http://www.youtube.com/user/smokenmon
318isf 318is 316i **isF-18 in progress**
Takže zatím aspoň celkové výsledky:
Drifty
1. Speedy
2. Láďa Bezouška
3. Iwan
Show & Shine - nejkrásnější auta
3ky
1. Tomáš M3 - 420
2. Vysavač - 9950
3. Syrup - 3330
E30
1. Fikux - 123
2. Jaryn - 7
3. Luboš
E36
1. Alpina B3 - 430
2. HanzE3 - 232
3. Sejček - 208
5tky
1. Martin MBX - 6663
2. Martinéz
3. Johny55 - 5555
6tky
1. Jirko - 1520
2. LN 07 - 342
3. Raon
7my
1. Medvidek - 744
2. Doemixx
3. Ivo
jiné
1. BMW Z3 coupe - 2800
2. Justin - 338
3. Z4mc - 225
veteráni
1. Luis - 176
2. Beny - 1541
3. Bago - 37
Sprinty
1. kategorie
1. Ondra 320 - 362
2. VendaHK - 319
3. Šlapetka - 89
2. kategorie
1. Bohyn - 1985
2. Bourys - 3325
3. Markos - 900
3. kategorie
1. LN 07 - 342
2. Patisko - 1445
3. Martyn - 3350
Diesel
1. 535d - 1523
2. Mišel - 173
3. Vysavač - 9950
RZ
1. ČernýPetr
2. Fikux
3. Klakson
Časy v digitální formě snad zítra.
Drifty
1. Speedy
2. Láďa Bezouška
3. Iwan
Show & Shine - nejkrásnější auta
3ky
1. Tomáš M3 - 420
2. Vysavač - 9950
3. Syrup - 3330
E30
1. Fikux - 123
2. Jaryn - 7
3. Luboš
E36
1. Alpina B3 - 430
2. HanzE3 - 232
3. Sejček - 208
5tky
1. Martin MBX - 6663
2. Martinéz
3. Johny55 - 5555
6tky
1. Jirko - 1520
2. LN 07 - 342
3. Raon
7my
1. Medvidek - 744
2. Doemixx
3. Ivo
jiné
1. BMW Z3 coupe - 2800
2. Justin - 338
3. Z4mc - 225
veteráni
1. Luis - 176
2. Beny - 1541
3. Bago - 37
Sprinty
1. kategorie
1. Ondra 320 - 362
2. VendaHK - 319
3. Šlapetka - 89
2. kategorie
1. Bohyn - 1985
2. Bourys - 3325
3. Markos - 900
3. kategorie
1. LN 07 - 342
2. Patisko - 1445
3. Martyn - 3350
Diesel
1. 535d - 1523
2. Mišel - 173
3. Vysavač - 9950
RZ
1. ČernýPetr
2. Fikux
3. Klakson
Časy v digitální formě snad zítra.
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Jo, mistr je fakt DIVNEJ MAGOR
))) http://88tomcat88.rajce.idnes.cz/big_bmw/#P1010434.JPG
Jinak Pár fotek ode mě zde
http://88tomcat88.rajce.idnes.cz/big_bmw/

Jinak Pár fotek ode mě zde

to pak určitě ubalil a zhulil... to vysvětluje mnohéTomcat88 píše:Jo, mistr je fakt DIVNEJ MAGOR))) http://88tomcat88.rajce.idnes.cz/big_bmw/#P1010434.JPG

Tak zde máte i naskenované časy z časomír - s tou sprintovací nastal problém, protože jim v týdnu ukradli většinu vybavení, tak jsme dostali jen tyto výsledky jak je uvidíte bez přiřazených kategorií, což jsem musel pro první tři v daných kategoriích dohledat dle registračních dat

RZ

RZ

Docent Chocholoušek BMW světa...