NEJVĚTŠÍ SRAZ KLUBU E30 NA MORAVĚ - BMWCULT - 2008!!!!!!!!!
- slubox
- sponzor E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
To vyzera realne, a potom by sa slo smer Tešín alebo Fridek-Místek ?jajic píše:no jsem z Ropice,to je kousek za třincem,tak můžeš mne následovat
http://www.mapy.cz/#st=s@sss=1@ssq=Ropice%20240@@
A o kolkej chces vyrazat ty? Ja sa zariadim.
Popripade SZ ,nech to tu nekydame.
Dikes
E39 530dat Individual
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
co si byl na hribach??? zadna sranda klistak, tak se uzdrav brzy, srazu bude jeste dosthanys píše:Teda vás je![]()
ja nedorazím bo marodím chytl sem klíště a od něho ňáky sajrajt

Naposledy upravil(a) Roomin325 dne 10. 07. 2008 15:53, celkem upraveno 1 x.
jo budem tamV6 blázen píše:Tak co v te Opavě v 9hod u globusu jo ??????
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
chodím skoro furt na ryby, v lese pod stromama a nevím jak klíště pomalu vypadáRoomin325 píše:co si byl na hribach??? zadna sranda klistak, tak se uzdrav brzy, srazu bude jeste dosthanys píše:Teda vás je![]()
ja nedorazím bo marodím chytl sem klíště a od něho ňáky sajrajtjinak hanysku ty dvere na kupe co mi zbyly od spolujezdce vsechno vyhazuju kdybys je nahodou chtel tak dej vedet, nic za ne nechci! a taky kapotu skla atd... tesim se jak dam ete kourrrrrr)))))))))

domu

ex 327e ostrá, akt. 325i kupe E 30, 318 touring
Re: par
mam obyc hely bez cocky myslim prava strana komplet..daviii píše:Neválí se někomu z vás doma nevypálené hezké paraboly HELLA?Pokud ano mohli by jste mi je vzít na sraz na ceně se domluvíme přes SZ předem díky ..
Zdar všem. Nechal jsem se inspirovat srazem nějakých motorkářů, kteří na sraze vybrali nějaké peníze na pomoc malému klukovi se svalovou atrofií (nebo jak se to jmenuje) a myslím, že když už se nás sjede taková banda, nebylo by od věci vybrat pár peněz na dobrou věc taky.
Mě osobně napadá dětská onkologie, nebo kterýkoliv z dětských domovů. Mluvil jsem o tom i s Pájou, ten to posvětil, akorát je teď těžce zaneprázdněn, takže se tomu nemůže věnovat. Kdyby kohokoli z vás napadlo jakým způsobem vybírat, na jaký účel a jak předat, písněte to sem a nějak se domluvíme! Myslím, že kdyby se oslovil nějaký dětský domov, poskytli by určitě nějakou tu kasu, co je dávají do obchoďáků.
Samozřejmě, že příspěvek by měl být dobrovolný!
Tak sem s nápady!
Pája měl ten nápad, že by poskytl svoje číslo účtu, ale to asi neklapne, co?
Mě osobně napadá dětská onkologie, nebo kterýkoliv z dětských domovů. Mluvil jsem o tom i s Pájou, ten to posvětil, akorát je teď těžce zaneprázdněn, takže se tomu nemůže věnovat. Kdyby kohokoli z vás napadlo jakým způsobem vybírat, na jaký účel a jak předat, písněte to sem a nějak se domluvíme! Myslím, že kdyby se oslovil nějaký dětský domov, poskytli by určitě nějakou tu kasu, co je dávají do obchoďáků.
Samozřejmě, že příspěvek by měl být dobrovolný!
Tak sem s nápady!

Pája měl ten nápad, že by poskytl svoje číslo účtu, ale to asi neklapne, co?

Tady jde spíš o zvyditelnění nás klubáků, že i my máme dobré srdce a umíme pomáhat... když se v médiích píše o BMW tak to je většinou ve smyslu, přejel někoho, ujížděl v BMW atd...jorassimo píše:To je dobrej nápad, ale stát má postarat, my všichni platíme daně, ne !!!! Ale nemyslím ve zlým.

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Tak co v te Opavě v 9hod u globusu jo ?????? Wink
Taky tam budu.