ten můj lenivej automatickej červenej kombihajzl dnes umřel
chválabohu to stihl cca 300m od baráku

Tak to máš štěstí, mě umirá nejradši v nejužším místě ve špičkujajic píše:no ještě,že jsem nejel.......by mne musel někdo táhnout zpět
chválabohu to stihl cca 300m od baráku
tos nebyl ty co jel doproti pri spanilce ?Dušan M10B18 píše:Tak to máš štěstí, mě umirá nejradši v nejužším místě ve špičkujajic píše:no ještě,že jsem nejel.......by mne musel někdo táhnout zpět
chválabohu to stihl cca 300m od barákuasi aby nebyla takova nuda
![]()
Chlapi mrzi mě, že jsem nemohl, bylo vás pomálu, je to škoda. Je docela tezke se na necem domluvitale snad to jeste nekdy usporadame v hojnem poctu...
To bol niekto z ciernou kapotou, mam to i na videukouBaMW píše:tos nebyl ty co jel doproti pri spanilce ?Dušan M10B18 píše:Tak to máš štěstí, mě umirá nejradši v nejužším místě ve špičkujajic píše:no ještě,že jsem nejel.......by mne musel někdo táhnout zpět
chválabohu to stihl cca 300m od barákuasi aby nebyla takova nuda
![]()
Chlapi mrzi mě, že jsem nemohl, bylo vás pomálu, je to škoda. Je docela tezke se na necem domluvitale snad to jeste nekdy usporadame v hojnem poctu...
Aj ja sa nemozem dockat, ale bude stym dost roboty, lebo ja pako som viackrat zabudol vypnut nahravanie, a je tam zem vzduch a secko mozne ,kouBaMW píše:to nevadi, videl sem dusana s zlutym blatnikem tak proc ne s cernou kapotou![]()
jo a sluboxi, uz se nemuzu dockat toho videa
Zajtra to budem mat v DVD kvalite, no este postrihat a zmensit aspon na 800x600 pre YouTube a slahnem to tam.veteiks píše:no uz bych chtel videt i to video sluboxi:) vim, ze s tim je hafo prace.. tak pockam