Na mě s Rumem v ruce ti ani ten plot nepomůžeFugo píše:přehodnotil jsem situaci a skutečně pásku ruším (ta je stejně jen pro vymezení prostoru, ne proto že tam nikdo nemůže přijít), dáme plot 1.6m vysoký

Neboj z HradubicaDave 80 píše:Čus,jak to tak sleduju tak s e30 a ještě k tomu v naftě budu stát asi někde v hodně vysoký trávě co?Teď vážně chtěl bych se jet mrknout a sháním nějaký příznivce z Pardubic nebo Hradce že bych jel s nima a vetřel se jestli to nebude vadit.O víkendu jsem byl na Moravě,byla to vydařená akcička ale byl jsem tam od nás asi sám.Tak kdybych se moh vetřít tak dejte vědět.Zatím zdar.
chlapce, ja nebyl za zadnou paskou, tak si nejdriv over to, co chces o mne psat... od htt sem byl o dva rady dal s martym a spol.DC píše:nehledě na to že skupinky se vytvářejí organizovaně i neorganizovaně - i na minulých srazech to tak bylo - viď Maxi a ostatní hotentoťáci
nevidím na tom nic špatného - jen to posílí bezpečnost proti čorkařům
nechte toho...........Max-Max píše:chlapce, ja nebyl za zadnou paskou, tak si nejdriv over to, co chces o mne psat... od htt sem byl o dva rady dal s martym a spol.DC píše:nehledě na to že skupinky se vytvářejí organizovaně i neorganizovaně - i na minulých srazech to tak bylo - viď Maxi a ostatní hotentoťáci
Maxi nevim proč mě stále chytáš za slova - nikde sem nenapsal že si tam byl za páskou, jen že pečeš s HTTMax-Max píše:chlapce, ja nebyl za zadnou paskou, tak si nejdriv over to, co chces o mne psat... od htt sem byl o dva rady dal s martym a spol.DC píše:nehledě na to že skupinky se vytvářejí organizovaně i neorganizovaně - i na minulých srazech to tak bylo - viď Maxi a ostatní hotentoťáci