DC píše:k dnešnímu dni aktualizován seznam registrovaných s počtem 205 aut
PEKLOOOOOOO !!!!!!
no ta spanilka teda bude neco............

tak sup sup dalsi do seznamu

mrkni na bmw-club-breclav-porada-odjez-na-big-bmw-t43315.htmlveteiks píše:nejedete nekdo z moravy v sobotu? nekdo od zlina bo tak smerem tam? ja jedu z kromerize..
to bylo ironickýbiker píše:proc?fireangel píše:Není divný, když registraci zařizuje holka?![]()
![]()
Nejake novinky z hromadnym odjezdem na BIG ??sejcek píše:Jedu už v Pátek abych si něco užil. Ještě by jel někdo v BMWKLUBU tak by mohla bejt pěkná kolonka.
DoctorX píše:Nejake novinky z hromadnym odjezdem na BIG ??sejcek píše:Jedu už v Pátek abych si něco užil. Ještě by jel někdo v BMWKLUBU tak by mohla bejt pěkná kolonka.
V kolik v Hořicích?chamuraphi píše:taky už odesláno
DoctorX píše:Nejake novinky z hromadnym odjezdem na BIG ??sejcek píše:Jedu už v Pátek abych si něco užil. Ještě by jel někdo v BMWKLUBU tak by mohla bejt pěkná kolonka.
Já pojedu z Pardubek s Mihalsem (pokud nebude mít směnu), přes HK a v Hořicích naberem Sáma a myslím že i Drakera, vyrážíme v So
až se konkrétněji dohodnem, hodíme to sem na forum![]()
Autí už jezdí? A v pořádku? Jsem nějak zapomněl se pídit. Mimochodem teď s mazlem zažívám perný chvilky,serou se čidla,CC furt hlásí moře chyb který tam nejsou. Dostal nový brzdy,díky rozesranýmu heveru mi slítnul kotoučem na nohy... hehe masoooooooooooo.DoctorX píše:Nejake novinky z hromadnym odjezdem na BIG ??sejcek píše:Jedu už v Pátek abych si něco užil. Ještě by jel někdo v BMWKLUBU tak by mohla bejt pěkná kolonka.
Snad zprovoznim carsSe to nejak sype ,z lakem budu strasit ,ale motor musi byt oki.
Aby se neopakovalo Tyniste ,kdy jsem dojel jen k Intersparu
![]()
Mně bohužel asi nenaberete!! Z pátka na sobotu mám noční a v sobotu od 14 bych měl bejt na svatběchamuraphi píše:
Já pojedu z Pardubek s Mihalsem (pokud nebude mít směnu), přes HK a v Hořicích naberem Sáma a myslím že i Drakera, vyrážíme v So
Chlape tohle se vyhrotit musi ,manzelum rekni at se vezmou jindy ,nebo jim to rozmluv uplneDrakeRK píše:Mně bohužel asi nenaberete!! Z pátka na sobotu mám noční a v sobotu od 14 bych měl bejt na svatběchamuraphi píše:
a já se tak těšil! Sem pěkně nasranej! Ale možná to ještě nějak vyhrotím. Asi bude doma tóčo
![]()