29.5.2011 BMW sraz Zličín
-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě bys měl trochu nahonit koníky se dívím že jsem tě na tom pidi sprntíku dal když mi klouzala ta spojka!!!tomi-no píše:tak zítra se vidímedoudám ze nás tam bude dost, potrebuju pár rad od znalcu, ja jsem jeste mladej neskusenej
![]()

Naposledy upravil(a) georgewolfik dne 01. 06. 2011 21:07, celkem upraveno 1 x.
ste si tam jeste davali sprinty, jo?georgewolfik píše:Ještě bys měl trochu nahonit koníky se dívím že jsem tě na tom pidi sprntíku dal když mi klouzala ta spojka!!!Luckyn píše:Takze tam bude cca 10 aut máme zajištenýho Vlka jako fotografa tak koukejte dovalit, misto srazu najdete na mapě je to parking vedle GlobusuA klouže!
-
- Kontaktovat uživatele:
to víš, musím ještě trénovat. ixa nemá tak rychlej rozjezd, ale popravde taky jsem to necekal...georgewolfik píše:Ještě bys měl trochu nahonit koníky se dívím že jsem tě na tom pidi sprntíku dal když mi klouzala ta spojka!!!tomi-no píše:tak zítra se vidímedoudám ze nás tam bude dost, potrebuju pár rad od znalcu, ja jsem jeste mladej neskusenej
![]()
A klouže!

-
- Kontaktovat uživatele:
tomi-no píše:to víš, musím ještě trénovat. ixa nemá tak rychlej rozjezd, ale popravde taky jsem to necekal...georgewolfik píše:Ještě bys měl trochu nahonit koníky se dívím že jsem tě na tom pidi sprntíku dal když mi klouzala ta spojka!!!tomi-no píše:tak zítra se vidímedoudám ze nás tam bude dost, potrebuju pár rad od znalcu, ja jsem jeste mladej neskusenej
![]()
A klouže!
byl jsem asi az moc nedockavej na plynu
jsem něvěděl že budeš závodit dla jsem ti náskok délku auta pak za to vzal a hned předjel