Jízdy na okruhu - 500 Kč na den - Supercar Race
Zajimave, rad se zucastnim, cena 500-1000 za 25-7 aut no problemo, akorat nevim jestli zvladnu prijet v pondeli, to by mohl byt vetsi problem 

([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

Během dnešního dne budou oficiálně spuštěny registrace na našem webu. Jedná se o již zmiňované jízdy 13.6.2011, včetně aktuálního počítadla volných míst.
Můžete se registrovat již nyní.
Zašlete prosím:
Jméno, příjmení
Kompletní adresa
Telefoní číslo, email
Značka a typ auta, včetně spz
Vaše přezdívka a fórum odkud o nás víte
Cena: 980 Kč za celodenní jízdy.
Údaje jsou neveřejné.
Email: supercarrace@email.cz
Další inforamce naleznete na webu: http://www.supercarrace.cz
Můžete se registrovat již nyní.
Zašlete prosím:
Jméno, příjmení
Kompletní adresa
Telefoní číslo, email
Značka a typ auta, včetně spz
Vaše přezdívka a fórum odkud o nás víte
Cena: 980 Kč za celodenní jízdy.
Údaje jsou neveřejné.
Email: supercarrace@email.cz
Další inforamce naleznete na webu: http://www.supercarrace.cz

Zdravím, ještě jsem na to neměl čas a zároveň to zatím ani nemá cenu. Registrovali se pouze 2 účastníci. Původně se chtělo registrovat tolik lidí a teď tohle.
Ale počítadlo určitě vložím a zároveň budu muset rozeslat informace i na další fóra. V případě, že navštěvujete nějaké fórum, tak můžete informaci o této akci zaslat i tam.

Opět Vás zdravím a musím Vás raději předem informavat, že se zatim registroval malý počet učastníků a v případě, že se nestane zázrak a neregistruje se najednou přes 15 lidí, tak akce bude muset bát zrušena. Pochybuji, že byste měli zájem o akci v cca. 8 autech v ceně cca. 3000 Kč. Určitě budu všechny registrované před víkendem informovat, jak vše dopadne. V případě, že akce tentokrát neproběhne je jediná možnost jízdy posunout na dobu prázdnin a doufat, že se registruje více účastníků. Zároveň bych Vám chtěl poděkovat za přízeň a aktivitu v tomto topicu.

O víkendu bude vždy více lidí, ale třeba mě se víc hodí všední dny 
Nicméně když budeš mířeně oslovovat lidi, kteří se někdy přihlásili, tak se vždy někdo najde... otákou je jestli dostatek...
No každopádně budu rád když v těto záslužné činnosti vydržíš, není moc lidí kteří jsou schopni to organizovat, toho si třeba já hodně cením, to je prostě super

Nicméně když budeš mířeně oslovovat lidi, kteří se někdy přihlásili, tak se vždy někdo najde... otákou je jestli dostatek...
No každopádně budu rád když v těto záslužné činnosti vydržíš, není moc lidí kteří jsou schopni to organizovat, toho si třeba já hodně cením, to je prostě super

Ondra ex.M-Fahrer
Mnohokrát děkuji za podporu. Určitě bych v této aktivitě rád pokračoval, ale když nejsou lidi, tak si říkam, jak dál. Kdybych alespoň věděl, kde zájemce schánět. Poté je zde i varianta reklamy, ale kam ji umístit? Zároveň ale nemohu investovat stovky tisíc do reklam, takže sám nevím jak zájemce oslovit.ondra_m píše:O víkendu bude vždy více lidí, ale třeba mě se víc hodí všední dny