To říkáš jenom proto, že ses ještě nesvezlPů píše:Já bych se snim bál vyjet z garážemarty87 píše:Tak víš jak, rencek narozdíl od většiny BMW tady jezdíSemry píše: Tvrdí ten co má rendu![]()

dorazime s Vasou,smaozrejme ze taky skodovkouKenny píše:Vadi, tohle neni zadnej sraz BMW, tady budou je skodovky a nejakej lojza s picou ve znakuMates325 píše:Přijel bych BMW. Neva?![]()
![]()
Jen bych provedl korekturu, žádný Yeti, ale Kuky, voezahy píše:tak ted se Yeti vratil z cernaku,sraz supr,ucast byla skromna ,rekl bych zdrave jadro klubu,sraz skodovek a jen kabra
2Dan:ty jsi tam byl kdy,tebe jsem tam ani nevidel
2Daudgen:mel jsem odvoz tak jesm se svezl,zitra se ozvi,historku o mercedesu hanis nevypravel
2marty:ta aviacka barva tomu fakt slusi
To jsem byl jaDAN píše:Pak mě taky někdo otravoval kvůli volnoběžnýmu ventilu, ale jeho slovo má menší váhu než psí hovno u cesty, tak na něj seru.
S tebou jsem se tam ale vůbec nebavil.Kenny píše:To jsem byl jaDAN píše:Pak mě taky někdo otravoval kvůli volnoběžnýmu ventilu, ale jeho slovo má menší váhu než psí hovno u cesty, tak na něj seru.Tak to me mrzi, ze moje slovo ma takovouhle vahu
![]()
Doufam, ze priste uz neprijedes![]()
Nene, to jsem byl asi já a jakože fakt...Kenny píše:To jsem byl jaDAN píše:Pak mě taky někdo otravoval kvůli volnoběžnýmu ventilu, ale jeho slovo má menší váhu než psí hovno u cesty, tak na něj seru.Tak to me mrzi, ze moje slovo ma takovouhle vahu
![]()
jj vzdyt uz si taky zaslouzis odpocinek, pokazdy jses tam jako prvni a odjizdis jako posledni, vsechna čest....,ale uz nas to s.reDAN píše:příště už nepřijedu, nemusím tam zevlovat pokaždý jako nějakej srazař, nebo co
Vůbec nevím o čem hovoříš.WilD píše:Nene, to jsem byl asi já a jakože fakt...Kenny píše:To jsem byl jaDAN píše:Pak mě taky někdo otravoval kvůli volnoběžnýmu ventilu, ale jeho slovo má menší váhu než psí hovno u cesty, tak na něj seru.Tak to me mrzi, ze moje slovo ma takovouhle vahu
![]()
![]()
Tudíž musím se přiznat, že když jsem řekl, že se cestou stavím, tak jsem netušil, že ta cesta okolo Nymburka bude někdy kolem půlnoci, což mi nepřišlo jako vhodný...
A k čerňáku...užuž jsem tam skoro byl, jen kousek chyběl, ale jádro mi povědělo, že buď bez střechy nebo s okřídleným šípem, tak jsem se urazil a jel pracovat