Tak se koupí jinej pekáčLukas-e21 píše:hele, ještě mám celej víkend na to, udělat z něj totálku.marty87 píše:Já buduS novým pekáčem, juchůůůů.

na to zapomeň. V šoukáru nemožu vozit jenom tak kdejakého Zahyho...zahy píše:tak me vyzvednesMíšánek píše:Možná se taky objevím...
Ta byla co?? By mně zajímalo, kerý borec je vlastníkem takové přemotorované bestie po totálním... ...faceliftuHanzz píše:ma nekdo fotky ty nadherny vinovy 34ky, co tam byla????
J, ti tam něco štelovali už jak jsem odjížděl já... borec mi musel z cesty odstranit sundaný kolo a roztahanou golu...Míšánek píše:A nejvíc nás s Kreutzem pobavilo to, že jak sme od tama odjížděli, tak dole v tom spodním patře hned u výjezdu nějací borci měli na Cliu nebo co to bylo shozenou kapotu, roztahanou golu a taky tam něco štelovaliCelkem zajímavé to tu v tej Praze máte
![]()
Jak jsi to poznal??WilD píše: Joo a Mišane, přiznej se, že na tu 34ku máš běžně namontovanou radlici a používáš to jako pracovní nástroj...?
Voe jsem čekal, kdo se chytí prvníMaranelo píše:jo on to nebyl marty87 s tim jeho new pyca kharem?Míšánek píše: tak dole v tom spodním patře hned u výjezdu nějací borci měli na Cliu nebo co to bylo shozenou kapotu, roztahanou golu a taky tam něco štelovali![]()
ten asi dojel o kus dal
Bodejť taky ne, na odtahovce člověk dojede vždycky v pohodě.marty87 píše:Voe jsem čekal, kdo se chytí první![]()
Ne já jsem dojel v pohodě neboj