Tak se koupí jinej pekáčLukas-e21 píše:hele, ještě mám celej víkend na to, udělat z něj totálku.marty87 píše:Já buduS novým pekáčem, juchůůůů.
Čerňák 15. 12. 2009
na to zapomeň. V šoukáru nemožu vozit jenom tak kdejakého Zahyho...zahy píše:tak me vyzvednesMíšánek píše:Možná se taky objevím...
EDIT: Jo a zkus nějak domluvit ty budíky, jo? Rád bych je rovnou zkusil. Dík
Naposledy upravil(a) Míšánek dne 10. 12. 2009 20:03, celkem upraveno 1 x.
No smoke, no fun...

Ta byla co?? By mně zajímalo, kerý borec je vlastníkem takové přemotorované bestie po totálním... ...faceliftuHanzz píše:ma nekdo fotky ty nadherny vinovy 34ky, co tam byla????
Hoši já vám to řikam furt - šoukár je šoukár
Ale sraz byl velice povedený. Já jsem sa pobavil jak sviňa, zejména mně bavil pan Zahy jakožto nezastavitelný jukebox
A samozřejmě pitstop Felicia cup byl taky dobrý
No smoke, no fun...

J, ti tam něco štelovali už jak jsem odjížděl já... borec mi musel z cesty odstranit sundaný kolo a roztahanou golu...Míšánek píše:A nejvíc nás s Kreutzem pobavilo to, že jak sme od tama odjížděli, tak dole v tom spodním patře hned u výjezdu nějací borci měli na Cliu nebo co to bylo shozenou kapotu, roztahanou golu a taky tam něco štelovaliCelkem zajímavé to tu v tej Praze máte
![]()
Joo a Mišane, přiznej se, že na tu 34ku máš běžně namontovanou radlici a používáš to jako pracovní nástroj...
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
Jak jsi to poznal??WilD píše: Joo a Mišane, přiznej se, že na tu 34ku máš běžně namontovanou radlici a používáš to jako pracovní nástroj...?
Běžně ne, jenom když třeba dostanu na bagru defekt - na pásu, tak aby práca nestála, tak zapřihnu třicetčtyřku a jedu dál
Naposledy upravil(a) Míšánek dne 16. 12. 2009 23:22, celkem upraveno 1 x.
No smoke, no fun...

Voe jsem čekal, kdo se chytí prvníMaranelo píše:jo on to nebyl marty87 s tim jeho new pyca kharem?Míšánek píše: tak dole v tom spodním patře hned u výjezdu nějací borci měli na Cliu nebo co to bylo shozenou kapotu, roztahanou golu a taky tam něco štelovali![]()
ten asi dojel o kus dal
Ne já jsem dojel v pohodě neboj
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
Bodejť taky ne, na odtahovce člověk dojede vždycky v pohodě.marty87 píše:Voe jsem čekal, kdo se chytí první![]()
Ne já jsem dojel v pohodě neboj
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7