mimoňské války 21.-23.8.
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
mimon se vydarila, solidni pocasko, hudcek to mel za 500 od pcr kului lekarne a maca v poho, holt seriovej stav co nelaka benga
vsechny nase bawa kupodivu dojeli v pohode, a nebyl zadnej zadrhel a nebo problem, manzelku boli hlava jeste ted .....ale big je BIG, to letosnimu se nic nevyrovna
jinak sem poznal zas par lidi z fora, tiomto je zdravim
a pokecal se staryma znamyma

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

mno šlo to...škoda toho počasí zezačátku..ale jinak sme si to docela užili
to marlin: nn v poho, sice si mi přišel jak trochu lízlej magor
ale tak když my tam ve 2 hodiny ráno hrajem badbinton bo jak se to píše, tak na tom nejsem asi o moc líp
ne ale jako v poho, rád sem pokecal, jo a díky za doutníček 
jinak sem rád že sem pár lidí poznal, je vidět že jsou tu i ochotní lidi, lidi kteří umějí pochválit a lidi kteří pokecaj i se šulinem jako já
takže díky
a snad brzo zase na nějakým srazíku
jinak házejte nějaký fota, já měl jen kameru, takže fotky chybějí, tak at se pokochám
to marlin: nn v poho, sice si mi přišel jak trochu lízlej magor

jinak sem rád že sem pár lidí poznal, je vidět že jsou tu i ochotní lidi, lidi kteří umějí pochválit a lidi kteří pokecaj i se šulinem jako já

jinak házejte nějaký fota, já měl jen kameru, takže fotky chybějí, tak at se pokochám

hele fotek mám spoustu,snad zítra to někam hodim nebo to pošlu někomu kdo by to sem mohl dát,ale hlavně mám focený ty kabra co tam byli pohromadě. Dneska už to snad budu mít opravený tak snad budu mt opět dobrou náladu-a tím chci zároven poděkovat honzovi z Kladna kterýho chci doporučit,je to frajer se skvělejma cenama
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
hele, po flašce vodky a litru Redbull mě ber trochu s rezervoupedro píše: to marlin: nn v poho, sice si mi přišel jak trochu lízlej magorale tak když my tam ve 2 hodiny ráno hrajem badbinton bo jak se to píše, tak na tom nejsem asi o moc líp
)

Jo, prosímtě, co s tím doutníčkem, teď vůbec nevím....
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
měl si nějaký doutníčky a já se tě ptal jestli máš cígo, a ty že ne, že máš jen doutničky a jeden si mi dalmarlin píše:hele, po flašce vodky a litru Redbull mě ber trochu s rezervoupedro píše: to marlin: nn v poho, sice si mi přišel jak trochu lízlej magorale tak když my tam ve 2 hodiny ráno hrajem badbinton bo jak se to píše, tak na tom nejsem asi o moc líp
)
Jo, prosímtě, co s tím doutníčkem, teď vůbec nevím....