douby píše:už zítra....![]()
snad to stihnu!
Musíš. Chci Tě vidět na sprintu

tak jsem prisel z dilny. uz to vrci, ale nemam napojenej kardan a chybi spousta dilu na kastli(radeji jsem sundal mtechnik...).meda. píše:douby píše:už zítra....![]()
snad to stihnu!
Musíš. Chci Tě vidět na sprintu
Fááájn , ale furt čekám na to videoTomáš píše:tak sem šupnu pár fotek.. http://klasika.ukazto.com/public.php?ko ... kolikata=1
jj to bude ono , měla prej 200 koníTomáš píše:a nejels náhodou v pátek mezi prvníma volnýma sprintama s tm. zelenou oktávkou 1.8T?
jjj , to nevadí posílejTomáš píše:jj to byl bratr,tak sem ho natáčel,tak jestly chceš tak ti to mužu poslat třeba na mail..ale je to bohužel hrozná kvalita
a natrel jsi ji to?Omastek píše:jj to bude ono , měla prej 200 koníTomáš píše:a nejels náhodou v pátek mezi prvníma volnýma sprintama s tm. zelenou oktávkou 1.8T?
máš to video?
Mno jako start jsem měl lepší , ona ta oktávka je o dost těžší ... ale v cíli to bylo těsné , tak nwm ... ale na 400m bych měl smůlu ...douby píše:a natrel jsi ji to?Omastek píše:jj to bude ono , měla prej 200 koníTomáš píše:a nejels náhodou v pátek mezi prvníma volnýma sprintama s tm. zelenou oktávkou 1.8T?
máš to video?