************** SRAZ OLOMOUC No.II *************** 12.6.04
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
CHLAPI NENECHTE SE POBÍZET A POTVRZUJTE ÚČAST ... CENY JSOU DOBRÉ A PROGRAM SNAD TAKY. Ať mi všechny starosti kolem stojí za námahu

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
když přijedeš pozdě přijdeš o některé disciplíny a taky se Ti může stát, že už nebudeme na stejném místě, ale na sprintech.Bombarder píše:Asi taky prijedu, ale pozdeji, odhadem kolem 14-15hodiny.
Program bude probíhat tak jak je napsáno v úvodu.
Každopádně se všichni snažte přijet na čas

to nevadi, mam v sobotu dopoledne nejakou praci o pojedu z ovy (nez to najdu atd..), takze mi tu nech telefon, kdyby jste byli nekde jinde at se muzeme spojit. hlavne bych byl nerad, kdybych prisel o vyhlaseni missHuska píše:když přijedeš pozdě přijdeš o některé disciplíny a taky se Ti může stát, že už nebudeme na stejném místě, ale na sprintech.Bombarder píše:Asi taky prijedu, ale pozdeji, odhadem kolem 14-15hodiny.
Program bude probíhat tak jak je napsáno v úvodu.
Každopádně se všichni snažte přijet na čas

ale jeste to nevim stoprocentne..
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Chlape neboj zase tak přísné to nebude, ale holt musím udržet nějakou morálku jinak vznikne chaos a zmatek.M3maniac píše:Nedělej krky,taky chcu jet takže by jsme se mohli scuknout v opavě nejlépe i s Abdulem a Pytlíkem a jet přes Ecce homo !Bombarder píše:Asi taky prijedu, ale pozdeji, odhadem kolem 14-15hodiny.ale ať tam jsme na 12.59 ,mám strach z 13ky,fůj
Proto ve 13:00 bude zahájení a počítám že od 13:30-13:45 se začne jezdit slalom, pak jízda zručnosti snad časově vše vyjde a každý pojede min. dvakrát, dále spanilá jízda městem až ke dráze na sprinty a nakonec je zajištěná hospoda (rezervace je max do 20:00 hodin) na občerstvení, rekapitulaci a následné vyhlášení vítězů a předání cen. .

jo, domluvime se. na ecce homu jsem byl minuly tyden.. predbezne vidim vyjezd ve 12hod.M3maniac píše:Nedělej krky,taky chcu jet takže by jsme se mohli scuknout v opavě nejlépe i s Abdulem a Pytlíkem a jet přes Ecce homo !Bombarder píše:Asi taky prijedu, ale pozdeji, odhadem kolem 14-15hodiny.ale ať tam jsme na 12.59 ,mám strach z 13ky,fůj
jo to by šlo,jen ať nechčije!Bombarder píše:jo, domluvime se. na ecce homu jsem byl minuly tyden.. predbezne vidim vyjezd ve 12hod.M3maniac píše:Nedělej krky,taky chcu jet takže by jsme se mohli scuknout v opavě nejlépe i s Abdulem a Pytlíkem a jet přes Ecce homo !Bombarder píše:Asi taky prijedu, ale pozdeji, odhadem kolem 14-15hodiny.ale ať tam jsme na 12.59 ,mám strach z 13ky,fůj

M3 (e46) Hartge 

chčít asi bude, ale jebať na to.M3maniac píše:jo to by šlo,jen ať nechčije!Bombarder píše:jo, domluvime se. na ecce homu jsem byl minuly tyden.. predbezne vidim vyjezd ve 12hod.M3maniac píše: Nedělej krky,taky chcu jet takže by jsme se mohli scuknout v opavě nejlépe i s Abdulem a Pytlíkem a jet přes Ecce homo !ale ať tam jsme na 12.59 ,mám strach z 13ky,fůj

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Pro lidi jedoucí od Brna:
Když budeš přijíždět do Olomouce po dálnici není na první ceduli uveden sjezd na centrum ale na Hněvotín a již tady sjedeš (první sjezd doprava Olomouc -Hněvotín) První semafor rovně a stále rovně až do města(cca 2 km asi ve 2/3 je železniční přejezd) - druhý semafor doprava - třetí semafor rovně (cesta se mírně stáčí doleva) - čtvrtý vlevo (alejí kaštanů)- pátý rovně (křížíš tamvajové koleje) - šestý vpravo (hned za semaforem je most přes Moravu) - hned za mostem doleva rovnoběžně s řekou a už před sebou uvidíš Klášterní Hradisko....již v polovině rovinky uvidíš po pravé straně místo srazu.
Na první pohled to vypadá složité, ale v praxi to tak není....spočítal jsem všechny semafory tak jed klidně bez mapy.
Když budeš přijíždět do Olomouce po dálnici není na první ceduli uveden sjezd na centrum ale na Hněvotín a již tady sjedeš (první sjezd doprava Olomouc -Hněvotín) První semafor rovně a stále rovně až do města(cca 2 km asi ve 2/3 je železniční přejezd) - druhý semafor doprava - třetí semafor rovně (cesta se mírně stáčí doleva) - čtvrtý vlevo (alejí kaštanů)- pátý rovně (křížíš tamvajové koleje) - šestý vpravo (hned za semaforem je most přes Moravu) - hned za mostem doleva rovnoběžně s řekou a už před sebou uvidíš Klášterní Hradisko....již v polovině rovinky uvidíš po pravé straně místo srazu.
Na první pohled to vypadá složité, ale v praxi to tak není....spočítal jsem všechny semafory tak jed klidně bez mapy.

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Tak zítra se uvidíme na sraze. Mějte se a hlavně šťastnou cestu a dobrou náladu s sebou

- Fido
- Velký bratr ..... Hartge
- Kontaktovat uživatele:
Velmi dobře připravený sraz s velmi malou účastí. Jak jsem tak koukal do seznamu přihlášených, tak jsem tam neviděl téměř nikoho. Je to škoda, protože Huska & spol. si s tím dal opravdu hodně práce (a to jak s přípravou, tak s doprovodnými soutěžemi nejen pro dámy-spolujezdkyně a následným ohodnocením) a takhle přišla velká část úsilí vniveč. Pak se nemá člověk divit, že se nikomu nechce nic organizovat, když to pak dopadne takhle.
No ale co, kdo nepřijel - prohloupil, nás pár, co jsme tam byli jsme si to řádně užili a já bych tak rád ještě jednou Huskovi & spol. poděkoval za organizaci a věřím, že časem bude i Olomouc č.3!
Doufám, že fotící a filmující účastníci poskytnou svůj materiál, ať ho můžeme vystavit na webu!
No ale co, kdo nepřijel - prohloupil, nás pár, co jsme tam byli jsme si to řádně užili a já bych tak rád ještě jednou Huskovi & spol. poděkoval za organizaci a věřím, že časem bude i Olomouc č.3!
Doufám, že fotící a filmující účastníci poskytnou svůj materiál, ať ho můžeme vystavit na webu!
sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
nějaký foto z akce
Nějaký fota z akce,která nebyla špatná až na účast,nechápu proč se tam přihlásilo x lidí a pak nepřijeli
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 4757#64757

M3 (e46) Hartge 

mno, tak nejakFido píše:Velmi dobře připravený sraz s velmi malou účastí. Jak jsem tak koukal do seznamu přihlášených, tak jsem tam neviděl téměř nikoho. Je to škoda, protože Huska & spol. si s tím dal opravdu hodně práce (a to jak s přípravou, tak s doprovodnými soutěžemi nejen pro dámy-spolujezdkyně a následným ohodnocením) a takhle přišla velká část úsilí vniveč. Pak se nemá člověk divit, že se nikomu nechce nic organizovat, když to pak dopadne takhle.
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Fido moc děkuji za pochvalu, Opravdu mě velmi mrzí že nepřijelo víc lidí ( z ohlášených 32 z toho pevně přihlášených šestnácti to bylo slabé) zase jsem přišel na věci spojené s organizací, které bych do příště doladil, ale zatím o žádném "příště" neuvažuji. Nebýt Vás Vás co jste přijeli a dobře se bavili tak bych se na to příště vykašlal.Fido píše:Velmi dobře připravený sraz s velmi malou účastí. Jak jsem tak koukal do seznamu přihlášených, tak jsem tam neviděl téměř nikoho. Je to škoda, protože Huska & spol. si s tím dal opravdu hodně práce (a to jak s přípravou, tak s doprovodnými soutěžemi nejen pro dámy-spolujezdkyně a následným ohodnocením) a takhle přišla velká část úsilí vniveč. Pak se nemá člověk divit, že se nikomu nechce nic organizovat, když to pak dopadne takhle.
Ještě jednou všem zúčastněným děkuji a jen dodám: Pro mě jste byli všichni vítězové, protože výkony podané v šoutěžích byly skutečně oceníhodné