2 Východočeský BMW Sraz 26.4.2008 Týniště nad Orlicí
Zdravím, takže to že toho 26.4. to platí, Honza je ještě ve špitálu ale termín potrvrdil. Náměstí v Týništi by melo dopadnout a ted plánujem spanilku ale nebude to asi nic dlouhýho. Jinak se nám tady přihlašujte, at víme jaký bude zhruba potřeba prase
. A doufám že vás tam letos zustane víc až do rána, ne jako loni.

- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
Nj lidi jsem zpět,musel jsem si hodit do cajku záda v léčebně,horší je že nestíhám dodělat auto do srazu ale to je fuk,hlavně když se budete bavit tak jako vloni a vyjde nám počasí a všichni se zas krásně vožerem,protože jedině o tom to je.
Moc díky Vaškovi,Lukynovi a Tomášovi-Tompilotovi kteří za mně plně přev zali pořádání a zařídili spoustu užitečných věcí,díky kluci !
Moc díky Vaškovi,Lukynovi a Tomášovi-Tompilotovi kteří za mně plně přev zali pořádání a zařídili spoustu užitečných věcí,díky kluci !
2 Východočeský BMW sraz

Fox 324
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
lidi díky moc za zájem,představu kolik nás zatím bude nemám,protože to nestíhám počítat
pro free-tree:
Chlape díky moc za reklamu na auto-hifi clubu,moc jsi nás potěšil kluku jeden zlatá,doufám že letos si zase připijem ve stylu a-lá,,Maršal Malinovskij,,ale letos už tam snad nenecháš na pospas autíčko těch pár hodin
fakt jsme se ti o něj báli a jezdil jsem kontrolovat jestli tam je
pro foxe:jsem rád že přijedeš,ale omlouvám se o žádným volantu nic nevím,nevzpomínám si možná kdysi jsem sháněl nějakej lepší,ale bohužel teď jsem naom moc špatně a nemám mysl ani čas dodělat auto,jen udělám ten sraz a pak se musím věnovat osobním problémům kterých mám teďka nějak povícero,zatím čest a mějte.Zdar na sraze v plné síle na tu noční disko-chlastačku
pro free-tree:
Chlape díky moc za reklamu na auto-hifi clubu,moc jsi nás potěšil kluku jeden zlatá,doufám že letos si zase připijem ve stylu a-lá,,Maršal Malinovskij,,ale letos už tam snad nenecháš na pospas autíčko těch pár hodin

pro foxe:jsem rád že přijedeš,ale omlouvám se o žádným volantu nic nevím,nevzpomínám si možná kdysi jsem sháněl nějakej lepší,ale bohužel teď jsem naom moc špatně a nemám mysl ani čas dodělat auto,jen udělám ten sraz a pak se musím věnovat osobním problémům kterých mám teďka nějak povícero,zatím čest a mějte.Zdar na sraze v plné síle na tu noční disko-chlastačku
2 vych. AMW sraz

Fox 324
Re: 2 vych. AMW sraz
Ahoj Davide, sraz na náměstí bude od 12.15 do 13.00 hod. Už se moc těšímFox 324 píše:To nevadi doma misto nezabírá a na srazu Ti to připomenu. Už aby to bylo kombajn trochu zlobi ale to dam do kupy tento vikend aspon doufám. Ale pořad nevím od kolika to začne nebo blbě čtu?
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Je nějaký hromadný odjezd z HK???
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
Re: 2 vychodočesky sraz BMW
..... jasně kámo, také se už moc těšímFox 324 píše:luky diky za upřesneni začatku budu tam. Už aby to bylo!
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak registrace není nutná ale prosím doražte spíš max. do 12.40,protože pak se budem pomalu řadit na spanilku a ve 13.00 odjezd !my už tam budem s klukama před 12tou,jinak pozor hlásím aKTUÁLNÍ dopravní info,bohužel špatné pro ty co pojedou od Hradce Králové,od 21.4. 2008 až někdy do Září je uzavírka na silnici mezi Třebechovicemi pod Orebem a Týništěm nad Orlicí takže je objížďka přes Dobrušku a Holice,doporučuji jet na Holice na kruháku v HK a u restaurace Koliba odbočit vlevo na Bělečko Běleč nad Orlicí,a hlavně kvůli tomu prosím vyjeďte dříve,zatím fajn den přeju