Ostrava regional Březen 9. v 14.00 K Kpneu
Malutky píše:take akce každy měsíc jsou k ničemu jen všichni makejte a těšme se na Mošnov
No rekl bych ze ma tomas naprostou pravdu tady totiz neni skupina lidi co by se chtela setkavat kazdy tyden, regionaly jsou fajn ale jednou za dva mesice treba, ne casteji ale to vidis honzo sam zalozil jsi tema a musel sis na nej sam odpovedet takze jako jo tenhle sraz jeste dame a pak uz to asi nechame na MOSNOV

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA
Roomin325 píše:maly uz chodis do skoly????? co se ti nelibi na TAKYCH AKCICH??? kdyz nechces nechod)))))))) kdy udelas ty nejakou akci aby nas to nadchlo??????Malutky píše:take akce každy měsíc jsou k ničemu jen všichni makejte a těšme se na Mošnov![]()
prijed na konu cernem....

ex 327e ostrá, akt. 325i kupe E 30, 318 touring
hlavně že ty na ně jezdíš se svou kozou(dale sz)Roomin325 píše:maly uz chodis do skoly????? co se ti nelibi na TAKYCH AKCICH??? kdyz nechces nechod)))))))) kdy udelas ty nejakou akci aby nas to nadchlo??????Malutky píše:take akce každy měsíc jsou k ničemu jen všichni makejte a těšme se na Mošnov![]()

ja nemusim ty jezdis za me)))))))) a kdyz uz tak tam nejsi)))))) ty sedis na hribku kazdy den??? hustyyy. mou kooozenku vemu sebou, ty nech kona radeji doma)))))))) a mosnov prilet letadlem )))))))) auto nech homesMalutky píše:hlavně že ty na ně jezdíš se svou kozou(dale sz)Roomin325 píše:maly uz chodis do skoly????? co se ti nelibi na TAKYCH AKCICH??? kdyz nechces nechod)))))))) kdy udelas ty nejakou akci aby nas to nadchlo??????Malutky píše:take akce každy měsíc jsou k ničemu jen všichni makejte a těšme se na Mošnov![]()
tak neser . pořádání Mošnova se klidně zučastním.kdysi se taky jezdilo každou chvíli do orlové a petřvaldu na plac ale časy se mění na hřibku a kk mužu postávat každy den chce to nějákou uroveň což musíte uznat že nemá zatím prostě ještě není sezona.

ja bych byl pro nejakou schuzi vsech sokolu, i jineho draveho ptactva treba opet v Senove v nejakem tom senku
, autko mam ted dost zanedbane a navic jsem zavalen hromadou prace a vyrizovani pres den,takze netusim,jestli se ted zjevim
. navic ta posledni hromadna akce v drevance byla docela kuul

ex. BMW E30 316i
Dobrý nápadRobCz píše:ja bych byl pro nejakou schuzi vsech sokolu, i jineho draveho ptactva treba opet v Senove v nejakem tom senku, autko mam ted dost zanedbane a navic jsem zavalen hromadou prace a vyrizovani pres den,takze netusim,jestli se ted zjevim

ex 327e ostrá, akt. 325i kupe E 30, 318 touring
Lepší někde popít než postavat u zimních autRobCz píše:ja bych byl pro nejakou schuzi vsech sokolu, i jineho draveho ptactva treba opet v Senove v nejakem tom senku, autko mam ted dost zanedbane a navic jsem zavalen hromadou prace a vyrizovani pres den,takze netusim,jestli se ted zjevim

Jsme se včera s Honzíkem a Rostíkem u piva rozhodli,že by to šlo udělat u Jacoba.Kuba na to nic nenamítal a chytnul by nám tam nějaké stoly.
(Jinak Rostik a Honza už mají zamluvenou koupel v rohové vaně se spoustou pěny u majitelky Pizzerie
)Předběžně jsme říkali termín 21.3.Je to na Velký pátek
.Tak potom založíme nový thread a domluvíme se,co?
(Jinak Rostik a Honza už mají zamluvenou koupel v rohové vaně se spoustou pěny u majitelky Pizzerie

Zítra mám dovolenou.Dneska jsme u našich trochu popili,bo mamka měla narozky,no marasRobCz píše:eeej, prindu i kdybych mel cekat na tu limuzinu s oznacenim 28, ktera by me pripadne k vam dovezla, ten novy thread bude urcite fajn, aspon zbystri vice savcu z okoli
.
Pinki,jak jezdis zitra?? Ja jen,ze budu zase litat OV-Senov-FM-abuhvikamjeste-nakonec urcite domu...

Kura ty pijes furt!! ja dneska taky prisel po 5 rano sme zas byly v jeskyni dobra akce ale moc si ji nepamatujuPinki píše:Zítra mám dovolenou.Dneska jsme u našich trochu popili,bo mamka měla narozky,no marasRobCz píše:eeej, prindu i kdybych mel cekat na tu limuzinu s oznacenim 28, ktera by me pripadne k vam dovezla, ten novy thread bude urcite fajn, aspon zbystri vice savcu z okoli
.
Pinki,jak jezdis zitra?? Ja jen,ze budu zase litat OV-Senov-FM-abuhvikamjeste-nakonec urcite domu....Já bych tomu moc limuzína neříkal,je to přece jenom Polský šmejd

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA
tak pokud budes zas prdet do vany tak to nika nejdu pak ze tam ta voda byla taka hneda...Pinki píše:Radši už nemluv,jo.Máš už nachystané ty bublinky,tak se na to psychicky připravRostik píše:No tak to jo stejne byly uz dost sjete tak aspon mas klid od cajtu..
jinak ja moc nepiju na to tu jsou jini![]()