MOTO SRAZ clenu e30.cz-date 29/3
-
- Kontaktovat uživatele:
- Jan Kučera
-
- Kontaktovat uživatele:
- Jan Kučera
-
- Kontaktovat uživatele:
tak já to osvětlím jak to přesně je ve světě stadionu nejrychlejší naměřená rychlost S11 je neuvěřitelných 146km/h radarem!!! ovšem ten motor už nemá nic společného z původní koncepcí stadocha!!
Většinou se začne z vložkou válce která se vytočí nová z většeným obsahem na 62-65 ccm, pak se dá ojnice a píst ze simsona!! Zaprvé je větší, silnější a člověk může snížit hlavu na max!! zároven se sníží obsah v karterech otevřou se kanály na maximum!!! dělají se tři a více přefuku a odfuků a všeho možnýho (alchimyje) dále se udělá plná klikovka seriová je taková vykouslá tím se taktéž sníží obsach v karterech dále se už nedává palivo přímo do válce ale rovnou do karterů kde se vyrobí takovej domeček na klapkové sání....(jazýčková membrána)používá se u novějších motorek a lépe rozptýlí palivo a zabranuje vracení směsi zpět do karburátoru a pak převodovka stadoch má normálně jen dvě rychlosti ale už jsou maníci kteří mají i 4rychlostní stupen!!! karburátory i z 250diny a podobně!! karbece z motorovky už nestíhají krmit takovej malej motůrek jelikož pak to točí třeba i 9tisíc a víc...na hranici exploze samozřejmě větší pastorek a brzdy z pincka a podobně!! a ve finále jedou na leteckej benzín!!!
ale jak jsem už psal to nemá nic z mopedem společného!!! ale člověk tomu snadno propadne!!!když jsem jel po praze a na magistrále jsem předjížděl všechny auta!! tak to byla bžunda!!(nebyla zácpa...pro rejpali!!!)
Většinou se začne z vložkou válce která se vytočí nová z většeným obsahem na 62-65 ccm, pak se dá ojnice a píst ze simsona!! Zaprvé je větší, silnější a člověk může snížit hlavu na max!! zároven se sníží obsah v karterech otevřou se kanály na maximum!!! dělají se tři a více přefuku a odfuků a všeho možnýho (alchimyje) dále se udělá plná klikovka seriová je taková vykouslá tím se taktéž sníží obsach v karterech dále se už nedává palivo přímo do válce ale rovnou do karterů kde se vyrobí takovej domeček na klapkové sání....(jazýčková membrána)používá se u novějších motorek a lépe rozptýlí palivo a zabranuje vracení směsi zpět do karburátoru a pak převodovka stadoch má normálně jen dvě rychlosti ale už jsou maníci kteří mají i 4rychlostní stupen!!! karburátory i z 250diny a podobně!! karbece z motorovky už nestíhají krmit takovej malej motůrek jelikož pak to točí třeba i 9tisíc a víc...na hranici exploze samozřejmě větší pastorek a brzdy z pincka a podobně!! a ve finále jedou na leteckej benzín!!!

ale jak jsem už psal to nemá nic z mopedem společného!!! ale člověk tomu snadno propadne!!!když jsem jel po praze a na magistrále jsem předjížděl všechny auta!! tak to byla bžunda!!(nebyla zácpa...pro rejpali!!!)

- Jan Kučera
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
GSXR 750 SRAD,97
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
- Jan Kučera
Takže datum zatim nejni jasny, ale vzhledem k pocasi to vidim konec dubna,sraz jako pocatecni se mi nejlip jevi byvala pumpa U zlate podkovy /starší ročníky znají/ jinak je to ta první po pravé straně modrá od Baranďáku smerem na Strakonice-poklidným tempem do Štěchovic-tam prvni zastavka-pak nahoru na přehradu - Živohošt-Zpět Slapy-oběd a pomalým tempem zase Praha-Co vy na to?????????
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti

- Jan Kučera
- Jan Kučera
bylo vybráno za nás-29.3. Jest zahájení sezony a to z náměstí Barikádníků-Praha 3 Žižkov, což navrhuju sloučit (pořádá jawa klub)účast každoročně cca 100 strojů program doplnim az najdu
Naposledy upravil(a) Jan Kučera dne 19. 03. 2008 08:22, celkem upraveno 1 x.
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti

524TdA RULEZZ
WRX Sti

na mě je to taky brzo - hlavně počasí je dost nejistý a nechce se v tom jet až do Prahy. Navíc si na svýho rejžožrout klidně nalepím samolepku jakože e30 klub, ale JAWU na to fakt lepit nebudu 
Jsem klidně spíš pro výrazně komornější akci fakt jen členů e30 a jak říkám tak někde trochu prostorově kompromisní.

Jsem klidně spíš pro výrazně komornější akci fakt jen členů e30 a jak říkám tak někde trochu prostorově kompromisní.
- Jan Kučera