Ostrava 2. 2. sraz 14.00 u KKpneu v šenově
Pojedem od k a k na prehradu tam se vsichni ozerem a pojedem spanilku spatky ke k a k kdo se nejdriv ozere a nafouka 6 promile jede domu tim padem pokud dojede ke k a k vyhral pokud nedojede ma sanci ten druny co nafouka 6promile

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA
to bych bral...Dobrý plán, jdu do toho..ale já to vyhraju, protože mi vždycky chlast drží v žilách jak cipRostik píše:Pojedem od k a k na prehradu tam se vsichni ozerem a pojedem spanilku spatky ke k a k kdo se nejdriv ozere a nafouka 6 promile jede domu tim padem pokud dojede ke k a k vyhral pokud nedojede ma sanci ten druny co nafouka 6promile

E30 318i > 335i, E30 316i > 340i, E46 325i 

jj pravda kdo namaluje nejvic car na cetu je vitez otazka je jak to zjistime ale hanys je gumar on bude vedet ktere jsou ci..Honzik píše:to bych bral...Dobrý plán, jdu do toho..ale já to vyhraju, protože mi vždycky chlast drží v žilách jak cipRostik píše:Pojedem od k a k na prehradu tam se vsichni ozerem a pojedem spanilku spatky ke k a k kdo se nejdriv ozere a nafouka 6 promile jede domu tim padem pokud dojede ke k a k vyhral pokud nedojede ma sanci ten druny co nafouka 6promileale započítal ych do toho ještě drifty, co budou po cestě
ty budou chtěné i nechtěné
![]()
![]()

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA
Rostik píše:jj pravda kdo namaluje nejvic car na cetu je vitez otazka je jak to zjistime ale hanys je gumar on bude vedet ktere jsou ci..Honzik píše:to bych bral...Dobrý plán, jdu do toho..ale já to vyhraju, protože mi vždycky chlast drží v žilách jak cipRostik píše:Pojedem od k a k na prehradu tam se vsichni ozerem a pojedem spanilku spatky ke k a k kdo se nejdriv ozere a nafouka 6 promile jede domu tim padem pokud dojede ke k a k vyhral pokud nedojede ma sanci ten druny co nafouka 6promileale započítal ych do toho ještě drifty, co budou po cestě
ty budou chtěné i nechtěné
![]()
![]()

otázka je, když budem driftovat, kolik nás tam dojede zpátky

E30 318i > 335i, E30 316i > 340i, E46 325i 

Rád bych se taky zůčastnil - pokud by to šlo jel bych s Rostíkovou babkou - teda pokud jede tou svojí neskutečnou šupou - jinak bych se rostiku přisral k tobě do šupy. Zadarmo to nechci.
Spanilka? - KaK - havířov rondel, centrum, kolem bíleho domu nahoru na hřibek u AZ doprava ke kauflandu dál, bludovičák, žermanice, tam šikmé parkoviště - pokecat a zpět přes hráz, směr havířov ale zadem přes ty serpentýny a v havířově bychom to zasekli nachvíli třeba na centrálním parkovišti a pak směr KaK a pak je mi to jedno.
je to jen návrh.

Spanilka? - KaK - havířov rondel, centrum, kolem bíleho domu nahoru na hřibek u AZ doprava ke kauflandu dál, bludovičák, žermanice, tam šikmé parkoviště - pokecat a zpět přes hráz, směr havířov ale zadem přes ty serpentýny a v havířově bychom to zasekli nachvíli třeba na centrálním parkovišti a pak směr KaK a pak je mi to jedno.

je to jen návrh.
jsem proPaja píše:Rád bych se taky zůčastnil - pokud by to šlo jel bych s Rostíkovou babkou - teda pokud jede tou svojí neskutečnou šupou - jinak bych se rostiku přisral k tobě do šupy. Zadarmo to nechci.![]()
Spanilka? - KaK - havířov rondel, centrum, kolem bíleho domu nahoru na hřibek u AZ doprava ke kauflandu dál, bludovičák, žermanice, tam šikmé parkoviště - pokecat a zpět přes hráz, směr havířov ale zadem přes ty serpentýny a v havířově bychom to zasekli nachvíli třeba na centrálním parkovišti a pak směr KaK a pak je mi to jedno.![]()
je to jen návrh.

ex 327e ostrá, akt. 325i kupe E 30, 318 touring
presne tak velmi pekny napad tohle je super ....tak a co ten cas odpoledne kolem druhe hodiny?hanys píše:jsem proPaja píše:Rád bych se taky zůčastnil - pokud by to šlo jel bych s Rostíkovou babkou - teda pokud jede tou svojí neskutečnou šupou - jinak bych se rostiku přisral k tobě do šupy. Zadarmo to nechci.![]()
Spanilka? - KaK - havířov rondel, centrum, kolem bíleho domu nahoru na hřibek u AZ doprava ke kauflandu dál, bludovičák, žermanice, tam šikmé parkoviště - pokecat a zpět přes hráz, směr havířov ale zadem přes ty serpentýny a v havířově bychom to zasekli nachvíli třeba na centrálním parkovišti a pak směr KaK a pak je mi to jedno.![]()
je to jen návrh.