ps: tohle nechapu
soutěž se jede za běžného provozu s dodržováním zákona 361/2000 Sb.
# * zabezpečení závodu je ve spolupráci s Policií a MěÚ Kouřim
To se pojede po meste 50 a za mestem 90? To nejezdim ani s dodavkou v praci

to asi většina z nás! spíš dodržování předpisů jako že jízda na pravo a tak! a ten termín je dle toho co jsem napsal já na stránkách je nesmysl!Raon píše:Napiste kdy se to vazne kona, mozno dorazim![]()
taky jsem nad tím přemejšlel a bylo by ale svinstvo kdyby si tam dali četníci radar a pak řekli že jsi jel mimo obec 130 a že teda zaplat!!!! a bodíky dolů to bych asi starostu zastřelil!!Raon píše:Napiste kdy se to vazne kona, mozno dorazim![]()
Policajti ukecali starostu at udela zavod aby si vylepsily statistiky a prijmy, to by byl hooodne spatnej forgeorgewolfik píše:taky jsem nad tím přemejšlel a bylo by ale svinstvo kdyby si tam dali četníci radar a pak řekli že jsi jel mimo obec 130 a že teda zaplat!!!! a bodíky dolů to bych asi starostu zastřelil!!Raon píše:Napiste kdy se to vazne kona, mozno dorazim![]()
To se pojede po meste 50 a za mestem 90? To nejezdim ani s dodavkou v praci![]()
![]()
no ale prec se to nemuze jet za bezneho provozu... pojedes, najednou kamion, pohoda predjedes, vratis se do pruhu atdgeorgewolfik píše:to asi většina z nás! spíš dodržování předpisů jako že jízda na pravo a tak! a ten termín je dle toho co jsem napsal já na stránkách je nesmysl!Raon píše:Napiste kdy se to vazne kona, mozno dorazim![]()
To se pojede po meste 50 a za mestem 90? To nejezdim ani s dodavkou v praci![]()
To georgewolfik: problém vyřešen ,pojedeš jako prvnígeorgewolfik píše:taky jsem nad tím přemejšlel a bylo by ale svinstvo kdyby si tam dali četníci radar a pak řekli že jsi jel mimo obec 130Raon píše:Napiste kdy se to vazne kona, mozno dorazim![]()
# * zabezpečení závodu je ve spolupráci s Policií a MěÚ Kouřim ...
ano 9.6.2007Raon píše:Policajti ukecali starostu at udela zavod aby si vylepsily statistiky a prijmy, to by byl hooodne spatnej forgeorgewolfik píše:taky jsem nad tím přemejšlel a bylo by ale svinstvo kdyby si tam dali četníci radar a pak řekli že jsi jel mimo obec 130 a že teda zaplat!!!! a bodíky dolů to bych asi starostu zastřelil!!Raon píše:Napiste kdy se to vazne kona, mozno dorazim![]()
![]()
![]()
Takze si zapisuju 9.6. je to tak?
není povinná helma!chamuraphi píše:To georgewolfik: problém vyřešen ,pojedeš jako prvnígeorgewolfik píše:taky jsem nad tím přemejšlel a bylo by ale svinstvo kdyby si tam dali četníci radar a pak řekli že jsi jel mimo obec 130Raon píše:Napiste kdy se to vazne kona, mozno dorazim![]()
# * zabezpečení závodu je ve spolupráci s Policií a MěÚ Kouřim ...![]()
![]()
![]()
tak pokud je to to datum jak říkáš, taxi si píšu a uvidíme se tam![]()
PS: Jak to vypadá s mapkou? + něco z bezpečnosti jako povinná helma není?!?
ruffus píše:To tam ani nemusej mít radar. Stačí když vydělej délku trati zajetým časem, vyjde jim 120km/h a je na problém zaděláno
myslím že obutí..tak nějak klasicky! je to asfalt kolem kouřimi nic jiného není!chamuraphi píše:To georgewolfik: ty seš to ale rychlík![]()
tak ještě tu mapku a bude to SUPERto abych zvolil správné obutí
![]()
chamuraphi píše:poslušně hlásím,zájem o mapku mám![]()
jinak malá ukázka jak vypadá jízda podle itineráře:
http://www.youtube.com/watch?v=_GEiyEkj3yU