Předměty s logem e30 klubu
¨Tasek píše:co plachta na auto na zimu s logem? at spi ve svym....!?!
Tak to by byla absolutní pecka!! -šlo by něco takovýho udělat??Ale aby to nebyla nějaká srágora co by škrábala lak!!
Samozdřejmě by byl zájem i o podložky,triko,mikču..
e30 316i->e30 318is->e36 323i->Ford Mondeo ST220->Land Rover Discovery III->Ford Focus II ST300-> E30 318is Mtechnic II + E24 635csi
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Určitě po dlouhé době záslužnej počin. Jsem zvědavej, jak dlouho ti to nadšení vydrží, mě na machršňůrky odpovědělo 150 lidí a když došlo na placení, dělalo se jich 30.
Čili jestli můžu doporučit, nadhoď nejdřív alespoň orientační cenovky, on se zájem trochu zmenší
Já nechal nejdřív udělat vzorky šňůrek, ale v takhle malém nákladu to bez známostí vyšlo docela draho. Takže si myslím, že pokud bys napsal plus mínus ceny, můžeš ten zájem brát vážněji.
Pokud to budou hezký věci, určitě si od každého trochu objednám
Čili jestli můžu doporučit, nadhoď nejdřív alespoň orientační cenovky, on se zájem trochu zmenší

Já nechal nejdřív udělat vzorky šňůrek, ale v takhle malém nákladu to bez známostí vyšlo docela draho. Takže si myslím, že pokud bys napsal plus mínus ceny, můžeš ten zájem brát vážněji.

Pozoroval jsem jak to funguje při takových akcíchDan td píše:Určitě po dlouhé době záslužnej počin. Jsem zvědavej, jak dlouho ti to nadšení vydrží, mě na machršňůrky odpovědělo 150 lidí a když došlo na placení, dělalo se jich 30.
Čili jestli můžu doporučit, nadhoď nejdřív alespoň orientační cenovky, on se zájem trochu zmenší![]()

Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
Jo já bych pral.Podložku pod SPZ,mikinu,tričko,čepicy,šnurku....
Je aby to nedopadlo jako s se znakem klubu.Pořídil jsem si ho a ještě jsem stim nikoho nepotkal.
Potom jestly by to bylo i možný tak potisknout ten grilovací stan
Je aby to nedopadlo jako s se znakem klubu.Pořídil jsem si ho a ještě jsem stim nikoho nepotkal.
Potom jestly by to bylo i možný tak potisknout ten grilovací stan

Prodam - viewtopic.php?p=135772#135772
no ja si vemu v podstate cokoli se bude hodit
) ... k tem cenam
bylo by lepsi nahodit nejakou cenu (gdyz se sejde vic lidi bude to levnejsi)
vem cenu treba rekneme 10 kusu od kazdeho drazsiho zbozi a 25 od zapalovacu a podobnejch kravinek ... podle toho pak budou lidi asi spis rikat co gdo jak apod.
jinak drzim palce ... ale podle toho co sem tu postrehl si penize nech poslat od zajemncu predem a podle toho to pak udelej

bylo by lepsi nahodit nejakou cenu (gdyz se sejde vic lidi bude to levnejsi)
vem cenu treba rekneme 10 kusu od kazdeho drazsiho zbozi a 25 od zapalovacu a podobnejch kravinek ... podle toho pak budou lidi asi spis rikat co gdo jak apod.
jinak drzim palce ... ale podle toho co sem tu postrehl si penize nech poslat od zajemncu predem a podle toho to pak udelej

Einmall mercedes immer BMW
felicia 1,6 slx ;p -> mercedes Benz 300CE --> E30 318i --> E46 330Ci M-packet II & E30 318 IS
felicia 1,6 slx ;p -> mercedes Benz 300CE --> E30 318i --> E46 330Ci M-packet II & E30 318 IS
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Problém je, že každej čeká deštník a tričko za pade a zapalovač za šest korun. Pokud se toho chceš ujmout, nadhoď ceny za minimum kusů s tím, že když bude dost lidí, cena se sníží.
Ono když potom zjistíš, že machršňůrka při nákladu 30 ks vyjde skoro na dvě kila, zapalovač na 60, tužka taky a deštník bude za 4 kila, on ten zájem opadne
Samozřejmě, pokud jsi nadšenec, nech to všechno udělat po stovkách, ale to si potom budou připalovat zapalovačem tvoji vnuci
Mluvím z vlastní zkušenosti, neber to nijak ironicky
Ono když potom zjistíš, že machršňůrka při nákladu 30 ks vyjde skoro na dvě kila, zapalovač na 60, tužka taky a deštník bude za 4 kila, on ten zájem opadne

Samozřejmě, pokud jsi nadšenec, nech to všechno udělat po stovkách, ale to si potom budou připalovat zapalovačem tvoji vnuci

vlajku uz ma FikuxBig Zee píše:.......
co udělat vlajku??

Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
Máš úplnou pravdu. Ceny nějaké zjistím až uvidím o co je největší zájem. Důležité je pro stanovení ceny taky např jaký kdo chce zapalovač - jestli jednorázovku nebo na benzínDan td píše:Problém je, že každej čeká deštník a tričko za pade a zapalovač za šest korun. Pokud se toho chceš ujmout, nadhoď ceny za minimum kusů s tím, že když bude dost lidí, cena se sníží.
Ono když potom zjistíš, že machršňůrka při nákladu 30 ks vyjde skoro na dvě kila, zapalovač na 60, tužka taky a deštník bude za 4 kila, on ten zájem opadne![]()
Samozřejmě, pokud jsi nadšenec, nech to všechno udělat po stovkách, ale to si potom budou připalovat zapalovačem tvoji vnuci![]()

Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
Fizl píše:Napadlo mě třeba i deštník v barvách BMW a s logem e30 klubuDo auta se hodí ne
![]()
A ještě když se nám blíží konec roku jdou udělat i kalendáře, diáře a kdo ví co ještě![]()
Vše záleží na počtu lidí!!! Do konce toho týdne pište jestli s tím souhlasíte a podávejte návrhy na různé věci. Potom by se otevřelo další téma kde by se počítalo kdo co bude všechno chtít a v jaké počtu, poté zjistím přibližné ceny a budem se bavit o vzhledu atd.
Každé připomínky co vás napadnou hoďte sem a prodiskutujem to
já chci déééééštnííík

Naposledy upravil(a) Modestyna dne 27. 09. 2006 08:10, celkem upraveno 1 x.
E30 318i M10
E46 330iT

E46 330iT

- Lospiratos
Ještě mě napadla taková blbůstka, ale mohlo by mít zájem víc lidí co taková podložka pod myš a kdyby byla s podpěrkou bylo by to super.
A ty objednávky by sem zase tak neřešil jestli chceš zaplať dopředu a jestli nechceš smůla. Vím co to je něco organizovat. Udělal by sem to jednuduše Udělat nový téma jenom na obědnávky napsat tam všechny věci co se navrhli a napsat jaká cena za kolik kusů když by něčeho byly 1-2 kusy tak by se nedělaly. Při objednávce by se vybrali nevratný zálohy a hotovo.
A ty objednávky by sem zase tak neřešil jestli chceš zaplať dopředu a jestli nechceš smůla. Vím co to je něco organizovat. Udělal by sem to jednuduše Udělat nový téma jenom na obědnávky napsat tam všechny věci co se navrhli a napsat jaká cena za kolik kusů když by něčeho byly 1-2 kusy tak by se nedělaly. Při objednávce by se vybrali nevratný zálohy a hotovo.
Lidišky, kukejte co jsem našla....
http://www.astrafit.cz/info/SREET-MOUSE-1925/
už jí mám objednanou
http://www.astrafit.cz/info/SREET-MOUSE-1925/
už jí mám objednanou

E30 318i M10
E46 330iT

E46 330iT