Big Airport - odkud odjezd v patek?
tvoje starosti na mou hlavu, uznavam rozpoutal jsem to ja, jdu si kleknout na hrach,nebo poprosim sosedy, aby mi zapujcli model kacirskeho klobouku a zmenseninu hranice, upalim se na sporakuAlbert píše:Proč se v tématu "odkud odjezd v pátek?" řeší jestli 2 auta v sobotu ráno jsou nebo nejsou kolona?
ja si myslim ze je to k temu a tak to pisu, by sme mohli rict a co ty tu probiras, ze jedem v sobotu v diskuzi o patecnim odjezdu, by bylo jak u blbejch
jestli te tohle stve tak promin, a dmini at zasahnou, staci?

E+5 

jeste nevim jestli pojedu v patek vecer nebo sobotu rano,ale kazdopadne bych jel minimalne mezi 30ti e30
Mam rad BMW a rad jezdim dverma napred.proto si musim koupit tohle: http://img138.imageshack.us/my.php?image=isettabt7.jpg
Ještě podotýkám, že závod RZ (rychlostní zkouška) začíná v sobotu už od 9.00hod.
Bohužel je to nutné, aby se stihl uskutečnit celý program dne včetně sprintů a spanilky v nějaký rozumný čas. Tzn. aby se spanilka nejela až někdy v 20.00hod
Komu se nebude chtít vstávat takhle brzo, tak může odstartovat třeba jen do druhého závodu RZ (pojedou se dva samostatné závody)
Bohužel je to nutné, aby se stihl uskutečnit celý program dne včetně sprintů a spanilky v nějaký rozumný čas. Tzn. aby se spanilka nejela až někdy v 20.00hod

Komu se nebude chtít vstávat takhle brzo, tak může odstartovat třeba jen do druhého závodu RZ (pojedou se dva samostatné závody)

320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
ja to stejne vidim tak, ze se v sobotu proberu nekdy kolem 13.00, takze mi je celej RZ program nak tak u prdelePetr237 píše:Ještě podotýkám, že závod RZ (rychlostní zkouška) začíná v sobotu už od 9.00hod.
Bohužel je to nutné, aby se stihl uskutečnit celý program dne včetně sprintů a spanilky v nějaký rozumný čas. Tzn. aby se spanilka nejela až někdy v 20.00hod![]()

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
neboj on tě někdo zbudí.......Max-Max píše:ja to stejne vidim tak, ze se v sobotu proberu nekdy kolem 13.00, takze mi je celej RZ program nak tak u prdelePetr237 píše:Ještě podotýkám, že závod RZ (rychlostní zkouška) začíná v sobotu už od 9.00hod.
Bohužel je to nutné, aby se stihl uskutečnit celý program dne včetně sprintů a spanilky v nějaký rozumný čas. Tzn. aby se spanilka nejela až někdy v 20.00hod![]()
Komu se nebude chtít vstávat takhle brzo, tak může odstartovat třeba jen do druhého závodu RZ (pojedou se dva samostatné závody)![]()
![]()
![]()
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
No právě jsem se chtěl tak nenápadně zeptat, co se tam v ten pátek večer bude dělat, ale bál jsem se že budu vypadat jako blbec, ale už mně je to jasné - mám si nakoupit zásoby, co?Max-Max píše:ja to stejne vidim tak, ze se v sobotu proberu nekdy kolem 13.00, takze mi je celej RZ program nak tak u prdelePetr237 píše:Ještě podotýkám, že závod RZ (rychlostní zkouška) začíná v sobotu už od 9.00hod.
Komu se nebude chtít vstávat takhle brzo, tak může odstartovat třeba jen do druhého závodu RZ (pojedou se dva samostatné závody)![]()
![]()
![]()

No smoke, no fun...

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
nechci bejt svine a ukazovat prstem, ale je tady na foru clovek, kterej se v patek tak zlil, ze prospal sprinty a pak trpitelsky sedel pred stanem s jednou fusekli a v trenkach, no. Nic vic k tehle veci uz nemuzu rict.Míšánek píše:No právě jsem se chtěl tak nenápadně zeptat, co se tam v ten pátek večer bude dělat, ale bál jsem se že budu vypadat jako blbec, ale už mně je to jasné - mám si nakoupit zásoby, co?Max-Max píše:ja to stejne vidim tak, ze se v sobotu proberu nekdy kolem 13.00, takze mi je celej RZ program nak tak u prdele![]()
![]()
![]()
Naposledy upravil(a) Max-Max dne 10. 08. 2006 20:53, celkem upraveno 1 x.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
nechci bejt svine a ukazovat prstem, ale je tady na foru clovek, kterej se v patek tak zlil, ze prospal sprinty a pak trpitelsky sedel pred stanem s jednou fusekli a v trenkach, no. Nic vic k tehle veci uz nemuzu rict.[/quote]Max-Max píše:No právě jsem se chtěl tak nenápadně zeptat, co se tam v ten pátek večer bude dělat, ale bál jsem se že budu vypadat jako blbec, ale už mně je to jasné - mám si nakoupit zásoby, co?Míšánek píše:ja to stejne vidim tak, ze se v sobotu proberu nekdy kolem 13.00, takze mi je celej RZ program nak tak u prdele![]()
![]()
![]()
A v so večer to bude asi to samé, co?

No smoke, no fun...

v sobotu to bývá o něco mírnější, neb se počítá s tim, že v neděli se musí řídit, a někteří jedinci budou migt dost promile po pátku ještě v neděliMíšánek píše:A v so večer to bude asi to samé, co?Míšánek píše:nechci bejt svine a ukazovat prstem, ale je tady na foru clovek, kterej se v patek tak zlil, ze prospal sprinty a pak trpitelsky sedel pred stanem s jednou fusekli a v trenkach, no. Nic vic k tehle veci uz nemuzu rict.Max-Max píše: No právě jsem se chtěl tak nenápadně zeptat, co se tam v ten pátek večer bude dělat, ale bál jsem se že budu vypadat jako blbec, ale už mně je to jasné - mám si nakoupit zásoby, co?![]()
Já sa začínám čím dál víc těšit!!!
![]()

Jo a Maxovi nenabizet OUZO
MB S212 E350 BlueTec 4-matic