Syndikat racewars
a co jako?Albert píše:Pokud se nemejlim tak sme v EU..Rendis píše:Já bych taky jel,ale nevím,jestli mě s mým autem pustí přes hranice...černý folie,výfuk atd?

ale nechapu proc by meli kuli voknum nepustit, stejne jako kuli vejfuku?
jo pokud to ma vzhled nebezpecnyho tuzeru, tak to je jina, snaha o cistou praci? tak podle me - nemuze bejt zadnej problem
usmat se + pozdravit v jejich reci + podat pas + podekovat + poprat pekny den + odjet

E+5 

- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Jedu jako minulý rok a všechny srazy typu Mimon a Hradec mi sou u prdele,tohle je zážitek.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
fakt tak to potom jo kurva ty mesiceLukas-e21 píše:ja ti nevim, ale JULY je červenec........Flery píše:zacatek je 28.cervna ve 12 hodin takze v kolik jedem a kudy at vim jestli jedete pres rozvadov nebo ne pac to je pres plzenja jedu na 100 pro
neb v červnu bys tam jel středa až patek

Tel : 773 622 822
Já jedu a konečně kábrem.Fikux píše:Tak doufám, že to stále platí i když Ondra prodává kábro ??? Doufám, že pojedem ????????????
Taková kolonka e30 by neškodila ...

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7