vem segru, je s ni prdel

ZAVE vem taky segru
hmmm už jsem se těm pneuškám omluvil, ale o víkendu ve Vyškově na letišti dostali zabrat ještě mnohem vícpaca píše:Tady se nemůže už někdo dočkat![]()
Gumy jsem tam trošku zhoblovali s Huskou
segry sem píše:Vemte segry všichni sakra... Jo a nějak mi uniklo kam mám tentokráte přijet! hřbitov?Parking Carre..nebo kam? rychle to sem někdo napište nebo nebudu mít kam dojet MILLHOUSE
segry sem píše:Vemte segry všichni sakra... Jo a nějak mi uniklo kam mám tentokráte přijet! hřbitov?Parking Carre..nebo kam? rychle to sem někdo napište nebo nebudu mít kam dojet. Zapoměl sem se blbec přihlásit tak proto ty zmatky tady
asi prestanu jezdit po dalnici...paca píše:Po cestě domů se na mě nalepila nová trojka, pšonek, tak jsem myslel, že se ho zbavím a ono nic, pořád se držel. Valili jsme pořád 240-260km/h. Jak jsem sjížděl z dálnice na Břeclav, on pokračoval na Slovač, tak mě problikl a zapnul vystražné blinkry, jakože se mu to asi líbilo
paca je klobouk na motorce a branil mu v predjeti...[CZ]Airwolf[OC] píše:asi prestanu jezdit po dalnici...paca píše:Po cestě domů se na mě nalepila nová trojka, pšonek, tak jsem myslel, že se ho zbavím a ono nic, pořád se držel. Valili jsme pořád 240-260km/h. Jak jsem sjížděl z dálnice na Břeclav, on pokračoval na Slovač, tak mě problikl a zapnul vystražné blinkry, jakože se mu to asi líbilo
Náhodou jsem jel i v pravým pruhu, když byl volný, takže měl místa habadějZave píše:paca je klobouk na motorce a branil mu v predjeti...