Tuning Párty Hradec Králové
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Alberte, nepleteš si ty ceny s jinym srazem a nebo to další den zdražovali ? Já tam jel v pátek, jak už jsem řekl po druhé a vždy se platilo 150 za osobu, nic víc (žádný auto). To že je tam dost lidí, je taky fakt, ale na tom letišti se to docela ztratí a vlastně o to jde né ? Čím víc lidí, tím víc aut - tím víc zábavy.
Chápu DCho, ten přece na tuning neni. Je to příznivec originální techniky. To já mám tuning naopak docela rád. Nejsem na extrém, spíš decent a toho je tam mraky. Takže se mi tam tuze líbí.
Jinak co Vám musím dát za pravdu jsou ty debilní poláci, ty mě tam taky serou, ale jak perfektně vystihl Francis, jde o to se tam jet pobavit a trochu se napít.Je mi jasný, že to dost dobře nejde vedle těch polskejch hovad, ale...
O auto strach rozhodně nemám.Píchnu ho někam mezi další auta, jako vždy a celý dva dny na něj nesáhnu (neboť se bavim - včetně alkoholu).
Jinak Alberte, já to asi nebyl.Na Hradec jedu třícou poprvé
Každopádně až to bude dost aktuální, určitě si myslim, že bude pár lidí, kteří rádi pojedou.Kdo nepojede, chápu ho, znám dost negativních názorů na tuto akci, ale mě tam zatím nic špatného nezastihlo,spíš naopak, a tak rozhodně jedu
Každopádně chce to jet v pátek na brzký večer - jak už jsem řekl, dá se vybrat libový místečko, není tam ještě tolik lidí a jak jsem se dozvěděl od ALberta, je to asi i levnější (
)
2 Maca : Pojedete asi přes Lovosice po dálnici né ? Tak to bychom se určitě někde sešli. Myslíš, že by jel i Fru Fru ?
Chápu DCho, ten přece na tuning neni. Je to příznivec originální techniky. To já mám tuning naopak docela rád. Nejsem na extrém, spíš decent a toho je tam mraky. Takže se mi tam tuze líbí.
Jinak co Vám musím dát za pravdu jsou ty debilní poláci, ty mě tam taky serou, ale jak perfektně vystihl Francis, jde o to se tam jet pobavit a trochu se napít.Je mi jasný, že to dost dobře nejde vedle těch polskejch hovad, ale...
O auto strach rozhodně nemám.Píchnu ho někam mezi další auta, jako vždy a celý dva dny na něj nesáhnu (neboť se bavim - včetně alkoholu).
Jinak Alberte, já to asi nebyl.Na Hradec jedu třícou poprvé

Každopádně až to bude dost aktuální, určitě si myslim, že bude pár lidí, kteří rádi pojedou.Kdo nepojede, chápu ho, znám dost negativních názorů na tuto akci, ale mě tam zatím nic špatného nezastihlo,spíš naopak, a tak rozhodně jedu

Každopádně chce to jet v pátek na brzký večer - jak už jsem řekl, dá se vybrat libový místečko, není tam ještě tolik lidí a jak jsem se dozvěděl od ALberta, je to asi i levnější (

2 Maca : Pojedete asi přes Lovosice po dálnici né ? Tak to bychom se určitě někde sešli. Myslíš, že by jel i Fru Fru ?
spis nepojedu...stejne bych tam videl to co dycky...
jinak vstup pro dva v patek byl loni za 500 i s autem...myslim 150osoba 200 auto...no hnus...
a parkovat uz taky nebylo kde....
jinak vstup pro dva v patek byl loni za 500 i s autem...myslim 150osoba 200 auto...no hnus...
a parkovat uz taky nebylo kde....

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Ja to myslel jako nadsazku, je to slet alkoholickych hlucnych audiotuzeru. Vecer jeden pres "ulici" u naseho parkingu asi 5-10 minut trapil Filcku v omezovaci az v ni zarachtalo a bylo ticho. Potlesk ktery sklidil by mu leckdo v jine situaci zavidelRenty píše:... souhlas s Francisem v patek zacit a v nedeli odjet! ...

S nejvetsi pravdepodobnosti tuto akci vynecham, leda bych se jel presvedcit ze je to zase tak spatne jako vloni nebo jeste horsi.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
No tak nic. Koukám, že to tady 95% lidí zavrhuje a ostatní z jejich názoru už předem Hradec zavrhli. Budiž. Kdo nechce jet, prostě nejede. Jak jsem řekl, mě se tam vždy líbilo a teď už jen pro ty, co o Hradci přemýšlí :
Až bude na čase, domluvíme se na nějakym místě a vyrazíme na tu šíleně negativní akci
Až bude na čase, domluvíme se na nějakym místě a vyrazíme na tu šíleně negativní akci

Naprostej souhlasFrancis píše: Ja to myslel jako nadsazku, je to slet alkoholickych hlucnych audiotuzeru. Vecer jeden pres "ulici" u naseho parkingu asi 5-10 minut trapil Filcku v omezovaci az v ni zarachtalo a bylo ticho. Potlesk ktery sklidil by mu leckdo v jine situaci zavidelPak tam na burnout placu jeden mamlas vyjel pres pneubarieru a srazil nekolik lidi. Dalsi opily namol jen o par centimetru minul lestenku za pneubarierou kruhoveho objezdu a kdyz ho vytahli z auta byl tak ozraly ze ani nemohl stat !! Pri turne po stancich se skupinka opilcu-zhulencu prala az jeden padl na zada a prestal se hybat. Chvili se nic nedelo, pak ho zacli ozivovat a nekonec myslim volali zachranku. Vsude odpadky, tlacenice kolem mrizi takze sprint nebo jine atrakce na vlastni oci stejnak neuvidis, ...
S nejvetsi pravdepodobnosti tuto akci vynecham, leda bych se jel presvedcit ze je to zase tak spatne jako vloni nebo jeste horsi.

Problem tydle akce je prave to, jak je velka.. kazdej dela co chce a spolejha na to, ze ho v tom davu nenajdou.. coz je pravda

Jen bych jeste doplnil Francise, ze tam byla jeste nejaka tezce zranena holka - tu srazilo nejaky hovado uz v patek vecer..
Priklad za vsechny, jak sem focenej v tom Kadettu, ten patri kamosovi, no a nejakej jeho znamej sel ozralej, nes si pivo, a jak se motal, tak tim pivem polil vepredu kpotu nejakymu polakovi.. no, dostal pres hubu tak, ze byl 2 dny v nemocnici

Jestli vas to zajima, tak se mrknete az bude o letosnim HK info, urcite zas budou prijimat "organizatory" - min. rok brali kluky od 16let

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nez dat par stovek za tuhle megamonsterakci, to radsi 2000 za cely den na okruhu v Sosnove. Tuning party ma problem v tom ze na pocet lidi je tam malo atrakci a ucastnici se pak nudi a pijou a huli. Letiste je tak velke ze k volnym sprintum tam mohli postavit i mereny okruh, udelat soutez v driftu, kolem postavit nejake tribuny aby vydelo vic lidi nez ti v prvnich peti-sesti radach. Udelat vyber treba s prihlaskama mailem s fotkama a vystavni kousky dat nekam k sobe a zadarmo nebo jim jeste zaplatit protoze mezi nekolika peknyma autama jsou megatuny srotu a tuzingu, ... nachazim pro me vic negativnich zkusenosti a tim presvedceni se nezucastnit. Kdo nevidel tak neuveri.Tweety píše:No tak nic. Koukám, že to tady 95% lidí zavrhuje a ostatní z jejich názoru už předem Hradec zavrhli. Budiž. Kdo nechce jet, prostě nejede. Jak jsem řekl, mě se tam vždy líbilo ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
No tak obracene, je mi to fuk...stejne sem to neplatil...Albert píše:My jeli 3 a platili 700.. takze clovek 200 a auto 100Iwan píše: jinak vstup pro dva v patek byl loni za 500 i s autem...myslim 150osoba 200 auto...

jinak "organizatori" kolem 16ti let tam sou k nicemu..kdyz chteli nekoho vyhodit z poza pneumatik v gumovacim krouzku, tak na nej jen mavali a pritom, dotycnej byl na druhy strane...stejne je neposlechli...
taky se radsi slozim na soukromou akci na okruhu...

B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...